Přejít na obsah

Markonius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.kovarmarek.ic.cz

Návštěvy profilu

1 047 zobrazení profilu

Oznámení Markonius

  1. Ahoj, já jsem byl teď na výměnu oleje v autorizáku PP Autocentrum Hranice. Olej 0w20, náplň 4,3l + filtr. Za hoďku a půl hotovo, cena 4800,- Jen jsem byl trochu zklamaný že v tomto předepsaném servisním úkonu neprovedou výměnu vzduchového a kabinového filtru. Takže si to udělám sám.
  2. Ahoj, máte už někdo na autě tento paket pro špatné cesty? Myslím že se tam uvádí zvýšení o 1,5 cm plus ty kryty. Jak se popřípadě auto chová? Díky za info.
  3. Výměna termostatu je pěkná pakárna, ty tři hoďky v servisu jsou OK.
  4. Markonius

    Škoda

    Je vidět že škodovky jsou super, nikdo neřeší žádné problémy. A tak to má být.
  5. ok, díky za info. jsem si to nevšimnul. začetl jsem se do dané problematiky a už jsem se tam nevracel. Pokud to vadí tak prosím smazat.
  6. Ahoj, chci se zeptat jak poznám který adaptér ELM 327 mi bude správně fungovat? Použil jsem svůj starý, kupovaný asi před 4 roky a píše mi to že nenačte protokol. Můžete mi třeba poskytnout odkaz? Dík za pomoc.
  7. Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo již měnil termostat chladící kapaliny v motoru 2.0 tdi, 81 kw. Jde mi o to, na co si dát pozor a jak jste posléze odvzdušnily celý motor. Díky za pomoc.
  8. Ahoj všem zůčastněným. Tento wekend jsem se také snažil zvednout předek své Octy ale marně. Nebyl jsem schopen stáhnout tlumič do podběhu. Chci se Vás zeptat jak jste na to šly. Vadí tam pružina. Je potřeba mít stahovák pružiny??? Budu vděčný a nejen já za přesnější popis práce. Díky moc a ALLroad podvozkům zdar.
  9. Opravdu životnost NB je minimální. Měl jsem na dvouch vozech a už je nechci ani za nic. Vyhozené prachy!!!!
  10. Myslím že už to tu bylo zmíněno. Přílišná vlhkost v autě - pomůže jet na zaplou klimu - AUTO, ne ECON. Vytáhne Ti to tu vlhkost z auta pryč. Je to problém asi u všech. No ale pokud máš nefunkční klapky tak to je něco jiné (
  11. Ahoj lidi. Můj problém spočívá v tom že pokud sešlápnu plyn a posléze uvolním tak při poklesu otáček se mi od motoru ozívá takový divný jakoby vibrující zvuk. Něco jako že se rozvibrovalo a dojíždí to. Zvuk vychází z levé tedy řidičovy strany. Měl jsem obavu že to může být načaté ložiska turba ale dělá mi to i pokud vytočím motor jen na 1200 otáček a míň. Někde jsem četl že to může být setrvačník alternátoru. Poraďte prosím. :help: Dík Octavia Combi 1.9 TDI 81 kw
  12. Čau chlapi. Mám takový problém že mi začalo při jízdě třeba po polní cestě jakoby bouchat něco do volantu. Na rovné cestě je to bez problémů. Doma jsem se po tom pídil - kontrola čepů, dotažení všech šroubů atd. Nic jsem nenašel. Když zprudka mírně rozkmitám volant tak mi v něm lupe. To lupání vychází jako kdyby z převodky řízení. Nemáte někdo podobnou zkušenost a hlavně jak to odstranit???? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...