Přejít na obsah

reinxed

Uživatel
  • Počet příspěvků

    346
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem reinxed

  1. Přezuto na Zenith 17" a pneu Dunlop 225/45/ R17
  2. Ano ten samý efekt jsem měl také a u těch samých otáček. Přesně jak píšeš.
  3. Jak je značena motorizace na karoserii u OII 2.0 TDI? Je I červené? Díky.
  4. Ve škodovce výměna rozvodů 13500 Kč.
  5. Jo od Cimbu jsem to četl , ale nějak mi to nejde do hlavy.Že by po 200 km jak píše v nějakém tématu Jirka že mu začlo zase řvát.
  6. Zakřiknout to samozřejmě nechci.Nevíte proč to tak houká? Co to způsobuje?
  7. Tak doufám , že bude klid. Těší mě že jsem se zbavil toho houkání co vydávalo staré turbo. Mírně ho slyším jen kolem 1800 ot, ale musím se na to soustředit a mít vše vyplé abych to zaregistroval. Staré houkalo jako kdyby za mnou jelo 100 sanitek.Tak doufám , že to tak vydrží.
  8. Takže dnes vyřešeno.Uvolněná matice ( převlečná) na trubce někde u svodů ,která rezonovala o nějaký krycí plech.Vydávalo to kovový zvuk.
  9. Ve Škodovce tvrdili , že vše vyčistili tak jak se má.No tak nevím.
  10. Dal jsem za to všechno 17 tis. a teď tohle. Staré turbo ještě doma mám.Houkalo už tak moc , že mi to vadilo.Říkám si koupím nové a bude klid. Klid byl až do dneška. Co by to mohlo být za zvuk? Že by odešlo po 160 km? Bylo úplně nové. Zvuk vychází z prostoru za motorem ke kabině.
  11. Trvalo to ve Škodovce mechanikovi cca.6hod. Při zkušební jízdě mi sdělili , že jim to začalo pískat ( jen chvilku a pak to přestalo ).Vzali to znovu na dílnu a pak to bylo v pohodě.Najel jsem 160 km a dnes po nastarování při přidání plynu zhruba na 1500 ot. mi to začlo pískat. Jkoby tam něco dřelo. No jen se modlím ať to není v p....i.
  12. Turbo vyměněno a nové nehouká prozatím. Najel jsem 160 km . Ale co se nestalo.Dnes po nastartování a rozjetí ot. kolem 1500 a něco začlo kvílet . Jakoby něco drhlo.No snad se to vše nakonec neposralo.
  13. Josko nezaúřadoval. Pročti so moje příspěvky o turbu.Od koupě mi kolem 1200-1500 ot houkalo , samozřejmě fungovalo.Koupil jsem si nové a včera jsem ho měnil.Jen jsem chtěl info jak je to náročné.
  14. Jak náročná na výměnu a na čas je demontáž starého a montáž nového turba? Děkuji.
  15. No tak to může být průser.Mělo nějaké příznaky jako houkání atd?
  16. No ,ale jak drastické.Až se to úplně vysype?
  17. Jojo taky mi to houká.Přečti si tohle - http://www.cimbu.cz/?page=whole&lng=cz...ip=&item=13 . V úterý mi dorazí nové turbo tak ho raději vyměním.
  18. Ano to samé se stalo i mě.Zajel jsem do servisu a bylo hotovo.Ptal jsem se proč to nenaklápí a mechanik tvrdil , že to bylo rozhozené a bylo to třeba nastavit do výchozí polohy.
  19. Dnes jsem byl na seřízení xenonů ve Škodovce a max. spokojenost. 20min. a bylo hotovo.
  20. Je to senzor deště.Přepni pravou páčku do 1 polohy směrem nahoru.Pak stačí trocha vody a musí fungovat.
×
×
  • Vytvořit nový...