Přejít na obsah

Frenk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Frenk

  1. Také Mám na Fabče Styling kit a zatim s nim nemám žádnej problém co se týče odlepovaní. Lepil jsem si si to sám ale tim originál lepidlem na spoilery. Přsně si nepamatuju název toho lepidla ale firma Retech. Už se mi stalo že jsem uháknul o obrubník a ten přední spoiler pořádně sedřel ale jinak držíí jak přikovanej. Taky si myslim, že když to pořádně odmastíš a lepidlo necháš zatuhnout tak by neměl být problém.
  2. Musim Ti pochválít zadní dufuzor. Na té šedé barvě to je pekný. Přikládám foto mého difuzoru. Bohužel jinou fotku nemám. Mám to komplet styling kit ( přední spojler na nárazníku a zadní dufuzor, bez křídla ). Až bude čas, tak nafotim ten předek.
  3. Máte někdo zkušenost s předěláním klasickejch světel H4 na projektory H7? Hledal jsem to tady na foru a nenašel... Jestli jsem to někde přehlídnul tak se omlouvám a můžete mi prosím poslat odkaz. Slyšel jsem, že prý stačí přehodit dva piny v jednotce ale zatim nevím detaily jak to udělat. Díky za každou radu..
  4. Nemůže chybět ani můj příspěvek. Někdy by mě tato činnost mohla taky potkat, takže rád přispěju i tobě k dílu. Přeji hodně zdaru při obhajování práce.
  5. Koukám, že se tu rozjelo nové téma. Jsem tu nováček a tak přihazuju moje foto.. :-)
  6. Ahoj, před měsícem jsem si pořídil novou FII a první co bylo, tak jsem si nechal namontovat Construkt. V dnešní době krom Sherlogu asi neni zabezpečení, u kterého si můžeš být na 100% jist, že to auto nečmajznou. Construkt jsem mel i v předchozí FEL, FI, ROOM a co se týče fungování si nemůžu stěžovat. Cena Construktu neni zas tolik velká a říkám si, že je to aspon trošku překážka pro zloděje. Auto garážuju ale i v garáži ho používám. Už to je pro mě automatický. Zaparkuju a zamknu Construkt! Bejt tebou bych neváhal a dal si ho tam.
×
×
  • Vytvořit nový...