Přejít na obsah

Hobby

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hobby

  1. Odpověď na deaktivaci imma zloději naleznete zde: http://www.auto-diag.cz/index.php?route=product/product&path=75&product_id=71 Doporučuji přečíst návod na použití,je zajímavá doba odblokování imma. Další položka je silnější šroubovák zahnutý do pravého ůhlu.Po nacvičení je možno odjet cca 3-4 minuty. Na VW group diesel to řeším obyčejně rozpojením obvodů na relé č.109 které napájí jednotku po sepnutí klíče.Tím zamezím smazavání adaptečních hodnot.Při rozpojení tohoto relé se palubka normálně rozsvítí,motor točí ale nenaskočí.Zásadně nepoužívám spínače a vypínače protože musí být celkem nenápadně dosažitelné z místa řidiče.Zloděj z praxí tyto místa zpravidla zná.Používám tyčinkové magnetické spínače,které jdou umístit,přilepit kdekoli pod plast na palubce,pod koberec,popřípadě do sedačky.Pak stačí aktivovat silným magnetem (Baumax 30 Kč různobarevné provedení ani neřeknete že je to silný magnet).Funguje spolehlivě i pod 5mm plastem.Do obvodu přidávám zpožďovač vypnutí cca 20 sec pro případ chcípnutí auta v křižovatce a opětovného rychlého nastartování.
  2. Máš vadný ořech spínací skříňky,vyžhavený kontakt,Teď to řeším na Octavii 1,9 Tdi r.1999.Ten už byl na tom tak že mu po zařazení zpátečky zhasly všechny kontrolky a auto pouze točilo.
  3. Tady jsem něco našel,pouze s AC. http://www.skoda-club.net/graphics/manuals/54/Originalniklimatizaceprododatecnoumontaz.pdf
  4. Mám tady Octavii II 1.9 TDI motor BJB r.2004.Zákazník si stěžoval že po vypnutí zapalování neustále cyklicky spíná ventilátor V7 systém plynulého dochlazování.Řídící jednotka tohoto systému je přímo ve ventilátoru.Toto mu vybilo baterii a po nabití se objevila závada na elektromechanickém posilovači řízení.Závada č.3 vadná řídící jednotka.Zkontroloval jsem na řízení kompletně kabeláž z přívody vše OK.Nesetkal se někdo s tímto problémem?Svítí červená kontrolka volantu,servo nejede.Jak je možné že po vybití baterie odejde ŘJ.
×
×
  • Vytvořit nový...