Přejít na obsah

pizzamann

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli pizzamann

  • Narozeniny 21.10.1977

Návštěvy profilu

1 356 zobrazení profilu

Oznámení pizzamann

  1. To samé dělá i google navigace, musel by jsi nastavit v rádiu jako zdroj zvuk telefonu. Pak bude mluvit navigace ale neuslyšíte rádio. Jediné co mám vyzkoušené, co funguje jak si představuješ že hraje rádio a do toho mluví navigace je Sygic.
  2. ZPROVOZNĚNO 1) V "hledání" v telefonu napište PBAP, nabídne to Verze Bluetooth PBAP 2) Změňte verzi Buetooth PBAP z PBAP 1.2 na PBAP 1.1 a poté klikněte na použít 3) Změňte verzi Buetooth PBAP z PBAP 1.1 zpět na PBAP 1.2 a poté klikněte na použít Po příchodu do auta se kontakty sami naimportovali do rádia a vše funguje jak před aktualizací na Android 12.
  3. Použité rádio swing+ cca 7-8k odblokování třeba 5k a něco za práci a člověk hned zjistí že vlastně ani AA nechtěl :-)
  4. Podle označení rádia máš stejné jako já a tyhle rádia AA nemají.
  5. Po tom jsem šel jako první ale vzhledem k tomu, že na stránkách Škody je poslední verze D350 a já mám ve 3 roky starém autě verzi D460, tak se Škodovka updatu moc nevěnuje. A jak to řeší na tom netě?
  6. Díky ale jak jsem psal tak v telefonu mám povoleno přístup ke kontaktům.
  7. Zdravím, mám rádio Swing s bluetooth číslo 6V0035871D, bluetooth verzi D460, hard. 052, soft. 7200 a telefon Samsung S21. Po aktualizaci na android 12 mi přestal fungovat import kontaktů do rádia. V telefonu mám zaškrtnuto povolení ke sdílení kontaktů Po každém nastartovaní se objevila na rádiu tabulka nelze importovat kontakty (jako aktualizace stávajících). Po odstranění telefonu z paměti rádia a opětovném spárování už nejdou kontakty nainportovat do rádia vůbec. Na stránkách Škoda Update je podle Vinu pouze verze bluetooth D350, tedy nejspíš ještě starší než je v rádiu. Co teď ? Díky za každou radu
  8. Zdravím, mám přes VDCS protočení ručiček při startu. Dá se to přes Caristu zrušit? Když ano, pod čím mám v Caristě hledat? děkuji
  9. Zdravím, používal jsem caristu cca 3 roky zpět a už si to moc nepamatuji. Mám vypnutý startstop metodou A na 12.1, když to chci zrušit tak postupují jak? Vracím to na jinou hodnotu nebo jak ?Děkuji za radu.
  10. Teď volal technik z AS že musí měnit těsnění, vytekla brzdová kapalina,prý je to stejný okruh. Měnili "váleček " na spojce ale s TÍM pry nic nedělali!!!!
  11. Auto je tři roky staré, do té jejich "opravy" vše v pořádku.
  12. Zdravím, reklamoval jsem vrzání spojky,reklamace uznána. Včera večer mi auto vrátili opravené. Při odjezdu z AS zabírala spojka divně od spodu,řekl jsem si že je něco nového a že jde o zvyk. Dnes ráno sešlápnu spojku, VYŘADÍM ,nastartuju tlačítkem a auto se samo rozjede prudce do kopce!!! Ani nevím jak jsem cca po dvou metrech zastavil,spojka nějak nepřirozeně ovladatelná,nejde vůbec řadit chcipl motor, na maxdotu nastartujte motor ručně. Druhý pokus to samé,na maxidotu nějaký delší nápis ,z toho vyděšení ani nevím co tam bylo. AS si auto odvezli. Že něco udělali špatně je jasný ale co to mohlo být, jde mi o to co mám čekat a na co se připravit? Můžu vám říct že jsem se málem posral !!
  13. Lišta je cca rok stará, vrže to v podstatě od začátku. Podle mne je špatně sklon celého stěrače, na jednu stranu to dře ( jako poskakuje) i při menším dešti. Díky za info co to může být. A opotřebení není závada na reklamaci? Když dávají záruku pět let tak předpokládám že auto bude normálně fungovat i po zvukové stránce! To že to vrže jak starej žebřiňák přeci není v pořádku a JE něco špatně.
  14. Zdravím, potřeboval bych poradit. Za měsíc jdu na prohlídku po 3 letech, najeto 43xxx km (záruku mám 100k/5let). Celou zimu mi vrže snad celé auto viz videa (+vrže otvírání kufru, zadní stěrač). Předpokládám že až tam za měsíc pojedu a budou vyšší teploty vrzat už nic nebude. A teď dotaz, máte s tím někdo zkušenosti? Je to na reklamaci? Co to muže vrzat na podvozku, spojka je jasná. Potřeboval bych poradit ať tam nejsem úplně za idiota a na čem mám trvat atd. Děkuji podvozek.mp4 spojka.mp4
  15. Zdravím, nevím jestli to patří sem ale nechci zakládat nové téma. Mám problém s druhým klíčem který se moc nepoužívá a teď nebyl použit cca dva měsíce v kuse. Klíčem bylo otevřeno, odjeto cca 20 km a už s ním nešlo auto zamknout ! Auto nic o slabé baterce při jízdě nehlásilo. Vyměnil jsem baterku a nic, pro jistotu jsem vyměnil i za baterku z funkčního druhého klíče a nic, vůbec nereaguje ani neblikne. Mám tlačítko na startovaní a odemykám dálkou. Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...