Přejít na obsah

k.o.c.i.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    675
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli k.o.c.i.

  • Narozeniny 29.10.1987

Návštěvy profilu

3 077 zobrazení profilu

Oznámení k.o.c.i.

  1. Tak jsem čerstvě po výměně rozvodů vč. vodní pumpy. Nakonec mechanik vzal sadu od SKF. Cena 14 tis včetně práce plus mi ještě vyměnil filtry+olej (ten jsem dodal svůj). Najeto mam aktuálně 200 500 km. Moje otázka: Byla to dobrá cena? Samozřejmě vím, že sada od SKF stojí cca 4500 Kč a mechanik si přihodíl svoje procenta.
  2. Zdravím už asi měsíc se mi v zadní části vozu objevuje takový dutý zvuk. Tento zvuk je slyšet převážně když přejedu nějakou nerovnost. Auto nikde neháže, na dálnici taky v pohodě. Pořád přemýšlím čím by to mohlo být?? Přijde mi, že zadek vozu je i nižší oproti předku viz foto. No budu muset na servis, spíš mě zajímá, zda to taky někdo neměl. Je to OIII combi RS, TDI. Díky.
  3. Mam stejný motor, je pravda, že je tam pouze 1 lambda sonda před katalyzátorem? Taky mě to totiž bude čekat, tak zda je to pravda? Jakou budete kupovat??
  4. Ano, mam mib1 ale jestli říká @Milhausek, že Columbus má jiné mapy, tak je to pase. Nevím jak začínají soubory, tak posílám aspoň foto..
  5. Já si je stahoval v září a byly tam 2022/2023, normálně podle vinka. Kdyby si chtěl, tak ti je můžu poslat přes uschovnu třeba.. Taky mam 2014, jen Columbus.
  6. Zdravím,měl bych dotaz. Projel jsem manuál ale nikde jsem nenašel, zda když zapnu vyhřívaní čelního skla, tak musí být venku nějaká min. teplota? Auto mam krátce a včera jsem to zkoušel pustit (bylo 14st) a ani po 5min, když jsem na sklo šáhl bylo studené. Chci být na zimu připravený, tak zda to nemam rozbité?? Díky za rady.
  7. Asi blbý dotaz ale zeptám se. Ve VTP mam kola 17" s pneu 225/45 V (240km) ale mam zimní pneu s písmenem 225/45 H (do 210km). Můžu je použít, aniž bych něco riskoval, kdyby se nedej bože něco stalo?? Zimáky mam z jiného auta, který jsem prodal, díky za radu. Samozřejmě je mi jasný, že bych s nima neměl jet více jak 210km/h :)
  8. Ok díky za radu, takže použít diagnostiku a nastavit si to podle sebe.. :) No budu muset někdo o to poprosit, aby mi to teda nastavil, ještě jednou díky za radu..
  9. Zdravím, koupil jsem si Octavii 3 RS, nafta, dsg, 2015. Mam volbu jízdních režimů. Jen mě zaráží, že při každém zvoleném modu (eko,normal,sport,individual) mi stále motor dělá "sportovní" zvuk. Někdy je to až otravné. Je to normální nebo se ten zvuk z repráku dá někde vypnout?? Díky moc za radu. Tomáš
  10. Zdravím, koupil jsem OIII RS TDI, rozvody byly dělaný ve 110 000km, nyní má auto najeto 172 000km, kdy bych je měl udělat znova?? Díky za radu. Tomáš
  11. Zdravím, jdu si pro radu, koupil jsem OIII RS, 2014 s Columbusem, stáhl nové mapy dle vinka 2022/2023. Původní mapy jsou 2014/2015. Můj dotaz zní, zda půjdou nahrát, když tam mam starší software 0360, hardware H43 ?? Nebo je lepší nejdříve sehnat nový soft?? Díky za radu. Tomáš
  12. Zdravím, rád bych věděl, zda někdo má na svojí oktávii předělávku na LPG, zajímají mě Vaše zkušenosti, spotřeba, servis, tankování apod, díky.
  13. O auto se starám jak o vlastní dítě, pravidelný servis apod. Takže z mojí strany nemohlo dojít ke špatné údržbě a benzín jsem tam fakt nenalil. Jediný co si říkám, zda na to nemá vlil načipování, které mam do 97 tis. Každopádně auto je již opravené a jezdím :)
×
×
  • Vytvořit nový...