Přejít na obsah

jezdec.1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    386865863

Návštěvy profilu

576 zobrazení profilu

Oznámení jezdec.1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já to hledal, ale jsou to vesměs staré info, tak jestli se něco změnilo.
  2. Ahoj, poprosil bych o radu. Mám Oct 3 rok 12/2013 - radio BOLERO - cd v přihrádce, nahoře anténa ploutev. Našel jsem na Mihocar navigaci Columbus: https://www.mihocar.cz/radio-navigace-ridici-jednotka-a-display-skoda-octavia-iii-5e0-5e0919606-3v0035043d/d-109644 Je možné ji do mého auta namontovat tak aby bez problému fungovala na 100% ? Popřípadě co to obnáší? A co k tomu ještě potřebuji? Jak je to s Aktualizací map? Dále podle čeho pohlídat aby to byla nějaká novější verze co umí MirrorLink nebo Apple CarPlay? Radim
  3. Pokud by nevadilo,přidal bych se s dotazem ať nezakládám nové vlákno. Fabia 2, 1.4Tdi, najeto 27tis. rok 12/2009 Při couvání kdy jsou kola v rejdu,stačí i trošku na jakoukoliv stranu a sjeti třeba s malinkého obrubníku se ozve takové kovové prasknutí z pravé strany. Dělá to jen když auto couve i klidně na neutrál, a stačí malinký sjezd s chodníku. Velký skok,nic neudělá. Nedělá to do předu a nedělá to když má auto rovně kola. Jinak při jízdě nic nebouchá,neklepe,přes hrby je to pevný,když popředu najedu na chodník,nic nebouchne. Tyčky stab. jsou pevný, poloosa dotažena,čepy pevný,všechno preventivně na nápravě přetaženy. Neví někdo co jěště by to mohlo být? Uložení tlumiču třeba? Moc díky za radu.
  4. Pokud by se naskytl i jiny termin,budu informovat.
  5. Nabízím brigádu v Brně na první dva týdny v srpnu tj 4.8. - 15.8. Jedná se o rozvoz zákusků dodávkou. Pracovní doba od 4:00 ráno a konec tak kolem 10hod. Někdy se končí v 9 a někdy zase ve 12. Záleží kolik toho zrovna ten den je. 500kč na den. Více info na 774 911 912 nebo na Icq 386 865 863.
  6. No psal jsem to tady o par prizpevku niz. Mam tam vymeneny snad vse a brembo max po 3tis v haji. A ani jsem je poradne nezahral. Dalsi vec co se bude preventivne menit budou silenbloky na napravnici a uvidi se.
  7. Neznalek: S tim trmenem jsem to nepochopil. Myslis jako ze by desticka tlacila na jednu stranu kotouce a vydirala ho v urcitych mistech??? Ted jsem volal kamosovi,jestli to treba nemuze byt tlumicama,ze jsou treba uz taky vybehany po tech km a je v nich vule a proto to kope a rikal ze menil i na jedne Octavii tlumice,protoze byli podle testu spatny a stejne problem pretrvaval s kopanim.
  8. Takhle to resil kamos ve skodovce,vymenili mu jedny a konecna. Pak mu rekli ze nekde prudce zabrzdil a vyhrali se,takze taky blby. Tam musi byt zakonpanej nekde pes. Proste kdyby to bylo jedno auto,ale ze to dela fakt skoro kazdy druhy TDi??? Jeste me napadlo,ze muj otec delal ve slevarne a rikal ze ten odlitek musi vyzrat jinak stoji za nic,takze pokud je ted po tom velka poptavka a oni to vyrobi a hned to jde na auto,tak je moznost ze se fakt skutecne zkrivi. Ale proc zase jenom octavie a jenom TDi?? U koncernu jsem to nikde neslysel az na vyjimky.
  9. Loziska jsou oboje nove,naboj vycisteny,prave ze na toto jsem si taky dval pozor protoze driv jsem si to tady precetl ze to muze byt tim. Ja uz fakt nevim. Original kotouce vydrzeli 6let- 140tis km a nove jsou po trech tisicich v haji dokonce obe znacky. Jak to ze jiny koncerny to moc nedelaji? Nebo jiny motory??? Mel jsem pred tim 1.6 100ps a vydrzeli me kotouce 205tis nez byli sjety pod minimum. A stejne vubec nekopali i kdyz byli na minimu. To prece nejde kupovat kazdy 3000km nove kotouce. A verim ze tech problemu maji lidi mraky. Kamos co ma servis vymnenil 12octavii kotouce,zkusil ruzny varianty-znacky tez nekdy i ty silenbloky u me dokonce ty loziska a vse se mu vratilo ze to kope. A JEN TDi. Nekdy za 3tis nekdy za 10tis a jednomu to vydrzelo 30tis km. Kdyby aspon tech 50tis,ale 3tis je fakt malo.
  10. Ahoj,koupil jsem opet nove kotouče - Brembo max desky Jurid,najeto 3,5 tis km a zacali kopat. Ani jsem je poradne nezahral a nebrzil ani z velkych rychlosti. Predim Ate power disc desky Lucas a to stejny,kolem 3tis km kaput. To prece neni mozny!!! Jinak na naprave vymeneny vsechny silenbloky plus nove loziska a vsechny 4nove cepy. Nema jeste nekdo nejaky zkusenosti,v cem je chyba ???
×
×
  • Vytvořit nový...