Přejít na obsah

Hitachi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 281 zobrazení profilu

Oznámení Hitachi

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Můžu poprosit o kontakt na Ferdu do sz? Zkoušel jsem mu psát, ale prý zprávy nepřijímá... Děkuji všem.
  2. @M_ike díky za info, právě jsem ho včera dovezl domů a jelikož mám OBD Eleven a zatím u všech aut fungoval, tak zde jsem pohořel. Těch káblíků z Aliexpressu je asi víc druhů, máš Ty nebo někdy jiný tip, který objednat, aby to chodilo i nejnovějším modelem?
  3. Ahoj všem, sháním někoho, kdo dokáže softwarově trvale vypnout Start/stop na Supovi Scout MY23. Zkoušel jsem kontaktovat Ferdu25, ale údajně nepříjímá zprávy. Ideálně Vysočina, Brno, ale v krajní nouzi dojedu kamkoliv. Díky za reakci.
  4. Ahoj, nevím, možná je tohle téma už vyřešené, ale já jsem podobnou situaci řešil na RS letos na jaře, poměrně dost se mi ztrácela voda, těsnění pod hlavou ok, olej taky v pohodě. Najednou v garáži kapky.. Nakonec jsem zjistil, že unik byl u vstupu trubek topení v přepážce mezi motorovým prostorem a kabinou - strávené těsnění, opraveno, voda drží, neztrácí se, tak zkus zapátrat tam.
  5. Ahoj, ten repas sám o sobě cca 11000,-- Oproti 105 tisícům za nový kus jasná volba. Mám najeto 12000 od opravy, protáhl jsem ji i po německé dálnici a všechno je naprosto v pořádku.
  6. Ahoj, tak nakonec musel ven diferák a zjistilo se, že jsou špatná ložiska v něm (jen část, pár jich je údajně německých, pár rumunských, která to byla, nechám na představě každého soudruha...) Diferák putoval do Kosmonos za panem Sixtou, ložiska vyměněna, + nový olej. Auto sestaveno a vše ok. Minulý týden 2000 km po Německých dálnicích a vše je tiché a funčkní.
  7. Zdravím na Scoutovi 2016 najeto 160000 zhruba měsíc registruji také hučení ze zadní části auta. Nejprve jsem typoval na PZ ložisko kola, ale po výměně se sice hučení zmírnilo, nicméně nezmizelo, dnes je auto na výměně druhého ložiska, pokud nebude po problému, tak mě v servisu straší diferenciálem. Něco na tom asi bude, jelikož při slalomu se intenzita hluku nemění...
  8. Díky za info pánové, tak se s tím bude muset kolega smířit. Teď jsem dvojnásob rád za svoji MY17 před FL.
  9. Zdravím pánové, dva a půl roku proháním O3 Scouta a zatím se mi podařilo dokódovat defacto vše, co jsem chtěl a co jsem si zamanul. Kolega si letos dovezl domů O3 combi FL a chtěl po mně nějaké úpravy (vypnutí start-stop, mezní rychlost u cornerů atd.) Vše jsme zdárně zmákli (nově i přes OBDeleven), jediná věc se kterou válčím je aktivace pravé zadní mlhovky. Žádný z postupů, které znám a které se na tomto i zahraničním fórech objevují, nefunguje (auto je s LED). Přemýšlím, jestli to není tím, že auto má tažné z výroby... Nicméně někde jsem tu zachytil, že u O3FL už druhá mlhovka zapnout nejde. Co nato zdejší frajeři Ferda a spol.? Dá s tím něco dělat, nebo je to bičování mrtvýho koně? Díky za reakce
  10. Mám RSu rok 2006 BLT od novoty, najeto "jenom 185 tisíc" starám se o ni poctivě dodnes. Jedině, co mě začíná zlobit je povrchová koroze prahů za předními zástěrkami, to mám v plánu před letošní zimou dořešit a také zřejmě od slunička popraskané vršky světlometů. Závažnější problémy, které mě potkaly, byla vůle v převodovce (řešeno s p. Sixtou v MB, od jeho zásahu vše ok), výměna těsnění pod hlavou (bylo načnuté) a od kaminku prasklý chladič klimatizace. Co mě mile překvapuje, je kvalita některých dílů, např. výfuk mám stále původní, nicméně už je na spodku tlumiče prorezavělá jedna nebo dvě vrstvy, ale díra zde není. Ze začátku jsem uvažoval o chipu, ale nakonec na to nějak nebyl čas i peníze, tak jsem se na to vykašlal a nelituju, auto funguje skvěle i tak, dopřávám mu pravidelný servis oleje a všech filtrů a tankuju jen kvalitní aditivovanou naftu. Asi u mě dožije
  11. Díky za tip, mrknu na to, i když se přiznám, že jsem tajně doufal, že se někde vyskytne něco včetně např. plastového rámečku. Neměl bys fotku jak to vypadá v reálu svítící i nesvítící?
  12. Zdravím všechny, chtěl bych se poptat na doporučení LED DRL na Fabii RS. Mlhovky bych chtěl zachovat, uvažuju o nějakém horizontálním pásku, ale pokud možno s homologací. Mátě někdo nějaký vyzkoušení typ, který nenaruší estetiku předního nárazníku a přitom bude funkční (bílé světlo, žádné modré blbosti apod.) Díky moc za reakce.
  13. Hitachi

    Spotřeba oleje

    Máš pravdu, ta hranice je stěžejní, taky jsem si říkal, že je to ok, ale doposud jsem olej dolévat nemusel. Mrknu na svíčky a poohlédnu se okolo. Jinak moc díky za přínosné info. Ať to jezdí.
  14. Hitachi

    Spotřeba oleje

    Díky za info, to je opravu zajímavá informace. Dá se nějak zjistit, jaký typ pístu mám v motoru? Dle etky? Je servis schopen dát mi tyto informace?
  15. Hitachi

    Spotřeba oleje

    Olej je ok, měním pravidelně po 15 tis. nebo po roce a leju tam plnou syntetiku 5w-40 od Aralu. Ten olej ubyl asi po 2 až 3 tisících, nevím úplně přesně. Nicméně zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi DF a DL krouzky...díky za info
×
×
  • Vytvořit nový...