Přejít na obsah

GeorgeFSI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    138
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

GeorgeFSI naposledy zvítězil 4. Srpen 2010

GeorgeFSI nejvíce like obsah!

Návštěvy profilu

1 440 zobrazení profilu

Oznámení GeorgeFSI

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Zdravím. Má tento motor nějaké klasické TSI problémy (rozvody, karbon atp.)?
  2. Zdravím, mě by mimo toho, zda je výměna za páku z Kodiaqa vůbec technicky možná zajímalo ještě i to, zda lze vyměnit pouze hlavici (bez pytle), nebo, jestli existuje i komplet černá páka s pytlem s bílým prošitím. Kdyby někdo věděl...
  3. Aha. Tak to nechci. Díky za info. Jo, napsal jsem to blbě, resp. jsem nevěděl, že režim výroba asi není výroba ;-).
  4. Tak ne do výroby, ale spadne do režimu výroba či tak nějak. Prostě teď ještě konfigurace týden upravit lze, pak už ne. Víte tedy někdo jaký volant to přesně je a zda by se jeho objednávkou výroba přesunula až na cca listopad?
  5. Zdravím, můj Sportline jde za týden do výroby a teď jsem koukal do konfigurátoru a už je možné objednat i vyhřívaný volant. Pokud změním konfiguraci, prodlouží se termín výroby např. na výše zmiňovaný 45 KT, nebo zůstane stejný..? A ještě jedna věc. V konfigurátoru není uvedeno, že se jedná o sportovní volant, dle obrázku se jedná o klasický kulatý (ale obrázek není z verze Sportline). Znamená to, že vyhřívaný volant není ve spodní části plochý..?
  6. Tak hlavně když Vám to hlásí dojezd 0 km a ručička palivoměru je za 0, tak je v nádrži ještě cca 5 litrů. Takže proto natankujete max. cca 55 litrů. Osobně vyzkoušeno..
  7. Nejvyšší rychlosti ale dosáhneš na 5ku. 6ku to už nemá sílu roztočit do plnejch (pokud se bavíme o rovině bez uragánu v zádech)..
  8. Občas, když prudce zabrzdím nebo se rozjedu, tak cukne. Taky to musím pořešit.
  9. To záleží na tom, která pojišťovna si to nechá ..
  10. Tak asi jak která. Případ který popisuje LadaT by jí určitě zajímal, protože je to levá..
  11. Mimochodem pedály mám z OB, podložku z Číny. Ta podložka od Kopáčka (z OB) byla pomačkaná a celkově se mi kvalitou moc nezdála, tak jsem jí vrátil..
  12. Sufitka = žárovka (taková trubička s vláknem).. Jinak to není jen o Škodovce - v Peugeotu mi ukradli plynovku z kastlíku..
  13. Víte někdo, jak se dostat k tomu šroubu? Resp. jak jí demontovat? Nechci nic ulomit..
  14. Souhlas a Albionem. Mimochodem mám i to srovnání s OII - a stejné.. V SUPovi mám alcantaru, OII byla látka.
×
×
  • Vytvořit nový...