Přejít na obsah

Rossta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Rossta

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám 1,8T a měl jsem podobný problém(doufám , že měl).Kontrolka se rosvítila přibližně po měsíci a občas po dvou dnech zhasla.Diagnostika ukazovala probléma s bohatostí směsi.V servisu mi vyměnili nějakou hadičku se dvěma ventilky u motoru-nepomohlo,pak že by to mohlo být odvětrání nádrže.Vyměnili ventil i s potrubím za 2500,- , ale když se kontrolka rosvítila , tak mi to vrátili zpět i s penězma.Pak zjistili , že nějaký ventilátor ,který vhání vzduch do sání , má vytržené nýty , tak ho zdarma sešroubovali.Vydrželo to měsíc i náročnou dovolenou , ale pak se kontrolka rosvítila opět a za dva dny zhasla.Poslední oprava byla výměna sady podtlakových hadic zhruba za 3500.- kdy jedna hadice byla prasklá.Doufám , že to už byla ta pravá oprava.
  2. Mám Octu 1,8 T 20V a občas se mi rosvítí kontrolka elektroniky motoru, přitom všechno funguje normálně.V servisu mi vyměnili takovou klikatou hadičku se dvěma ventilky(prý odvětrání motoru) , pak vyměnili ventil odvětrání nádrže a nakonec zjistili u nějakého ventilátoru , který tlačí vzduch při startu do sání , že má utržené nýtky , tak ho sešroubovali. Ale kontrolka se zase rosvítila a za dva dny zhasla sama. Nemá s tím prosím někdo zkušenost , každou radu uvítám .
  3. Rossta

    Plato

    Vypadá to zajímavě , ale chtěl bych se zeptat jestli už někdo vyzkoušel dát plato z octavie II. Jestli je to vůbec možný? Docela by mne to lákalo ,ale nemám nikoho kdo by mi ho půjčil.Dík.
  4. Prosím taky bych měl zájem jsou-li ještě.Dík
  5. Není třeba rozebírat palubku , relé se nachází ve spínači varovných světel.Musíš vyměnit celý spínač a stačí Ti k tomu jen šroubovák
  6. Zrovna nedávno se mi to stalo.Rozebral jsem spínač varovných světel a stačilo jenom přihnout kontakt a je to už v poho.
×
×
  • Vytvořit nový...