Přejít na obsah

Tom089

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tom089

  1. Fotím klubové auta členů. Nabídku mám rozdělenou na 2 balíčky. Basic - 5 upravených fotografií v plném rozlišení - fotografie exteriéru - 1 fotolokace Cena 600 Kč Premium - 10 upravených fotografií v plném rozlišení. - fotografie exteriéru + interiér - 2 foto lokace - foto auta za jízdy Cena: 1.200 Kč Jsem z Ostravy, doprava dle domluvy.
  2. něco málo přes 120 tisíc km mám najeto.
  3. Nezlobte se, že základám nové téma, ale nenašel jsem na forum nic, co by odpovídalo mojemu problému. Když pomalu končí zima, zase začíná zlobit moje převodovka. Celou zimu bylo řazení přesné, podřazování skvělé. Při příchodu oteplování (+10 stupnů Celsia) převodovka se začíná zasekávat (přesněji řečeno nejde dost často zařadit převodový stupen), hlavně 1. a 3. převodový stupeň. U podřazování nejhorší ze 4. na 3. přev. stupeň. V servise mi poradili, že zkusí vyměnit převodový olej za hustější, že to prý někdy pomáhá, ale mám strach z toho co jsem četl na forům ohledně "měnit či neměnit olej v převodovce", aby se to ještě nezhoršilo. Pokud máte nějaké nápady tak sem s něma. 1.4 16V 74kw, AUB, MR 2000
  4. Nemáte prosím někdo možnost prodat nějaké klidně rozbité levé světlo ?? Potřebuji jen ten mechanický mechanismus na seřízení sklonu přendat ,snad to půjde . Mám zlomený držák paraboly , nějak tak mi to popisoval pán v servise.
  5. ok díky , zkusím se poptat, kdybych neuspěl , ty bys mohl nějaký sehnat?
  6. Ale ja to světlo nemám nastavené ! Mě na STK řekli, že tam mám zlomenou jednu součástku, měla by mít tvar tyčinky a na konci kuličku , která má za úkol propojovat mechnický regulator s parabolou. A chtěl bych jen vědět jestli se dá sehnat zvlášt nebo musím kupovat nové světlo¨.
  7. tak jsem tu součástku našel, jmenuje se "nastavovač sklonu světlometu" , nemohl by se někdo kouknout kdo má etku , kolik stojí?
  8. čaute, mám malinky problem, když mi kamarad sežizoval světla tak mi pokazil ten mechanismus. Na stk mi to vysvětloval pán že tam nějaká kulička která drží s tím imbusem nahoře a seřizuje se to ale je to prý ulomené, nevíte jestli se dá taková součástka sehnat ve škodovce, popřípadě kolik stojí nebo bude lepší koupit někde staré světlo a rozebrat to?
  9. nechci zakladat nové téma tak se zeptám tady, mám problém, když Led diody vložím do čtecí lampičky tak nesvití, po vložení sufitky v hlavní části stropní lampičky svitila opravdu malinko, spíš jako by nejele. Nemáte s tímto někdo zkušenost? jestli to tu už někde je tak se předem omlouvám ale jiné řešení než tam vložit odpor jsem nenašel, což ani nevím jestli by fungovalo. Jinak se jedná o vůz Škoda fabia Elegance r.v. 2000. Led diodu jsem zkoušel i dát do kufru místo žárovky a ta taky se nerozsvítila. Po opětovném vložení žárovky , zase svití normálně.
  10. Tom089

    ASR

    dělali se vůbec některé modely ročníku 2000 s ASR?? mám taky tlačítko na palubce ale kontrolka nesvití a asr nefunguje. Nechápu moc tu logiku, proč tam to tlačítko davají?
  11. no tak na to kašlu, nechci vyhazovat jen tak prachy z okna kvůli jedné kontrolce. Však ona možná časem někdy zhasne.
  12. no tak na to kašlu, nechci vyhazovat jen tak prachy z okna kvůli jedné kontrolce. Však ona možná časem někdy zhasne.
  13. no ja jsem právě chtěl v servise nechat vymazat chybu, popřípadě aby mi řekli co je třeba vyměnit, ale ono VAG neukazuje žádnou závadu, a v servise mi řekli že to může být vadnou řídící jednotkou, tak nevím co s tím. Asi to nechat když to jede a neřešit no nebo já nevím
  14. hadička mi vypadla asi v zimě, jestli to tam kape na ten svazek tak už je po něm nebo je šance když tu hadičku zapojím že kontrolka sama zhasne po nějaké době?
  15. omlouvám se , že jsem zde založil nové téma, jinak jak to poznám že nemám čidlo? Mám výbavu Elegance, jestli to má na to vliv? jinak jeslti by to teda šlo tak to přesun třeba tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25
  16. no je odizolovaný , ale nefugnuje zadní ostřik, je možné že někde kape na svazek a dělá tuto chybu?
  17. Hledal jsem na forum ale nenašel jsem tu nic, jestli tu něco takového je tak jen asi neumím hledat. Svití mi na palubce kontrolka motoru, ale jak jsem to dal do dvou servisů tak na Vagu žádná závada, oba mechanici se schodli že nic takového ještě neviděli. Nestalo se Vám to někomu? Předem díky za tipy a rady.
  18. Omlouvám se, bude to trošku asi mimo téma, ale chtěl jsem se zeptat zda-li Alpine IDA -x300 má vstup antény s konektorem DIN nebo ISO, nevím kteréj fantom koupit zdali DIN-DIN nebo DIN-ISO . díky za odpověď
  19. Jojo právě design radia Sony mě uchvátil, a myslel jsem že Xplod je dobrá volba, ale zde na forum jste mě přesvědčili o opaku a věřím že máte zkušenosti , navíc když tady píšou prodejci , kteří se tím živí. Zatím si vystačím s nějakým radiem Alpine a pak časem když tak se dám na výměnu repro. Díky za rady , bez Vás bych asi zvolil Sony a asi bych nebyl nadšen. Ještě mám dotaz, někdo tady psal že má 16GB flashku a že mu to dýl načítá, má to vliv na kapacitu flashky a jestli bych měl flashku s 8MB/s rychlostí čtení nebo 20MB/s ?? Nebo je to tím že radio samo o sobě rychleji načítat neumí?
  20. souhlasím s milanem, je to tak , 301 je pro mě nevyužitelná a zbytečně bych platil navíc.
  21. a rozdíl mezi iDA-X200 a iDA-X303 je také v podpoře 4.generace a Iphone? Jestli ano, tak to by pro mě asi nemělo smysl, Ipod ani Iphone nevlastním a ani nemám v plánu o jeho koupi. Stačí mi kvalitní hudba v autě a to jak z radia nebo z usb flashky. Jinak uvedené středobasové reproduktory jsou zajímavé a časem se k ním také asi dostanu.
  22. no motoricky ovl. čelní panel oželím , i celou mechaniku oželím, jen mě zaujalo to Sony , ale jestli by měl být zvuk horší , tak asi zvolím pak Alpinu, vidím to na x-300 , která tady je velmi oblíbená a nebo x-200. Model X-100 už je moc drahý.
  23. Čaute, nemáte někdo zkušenosti s Sony CDX-GT929U ?? Vím že Sony tady moc není populární ale je "propadák" i tento model? http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/sony-cdx-gt929u
×
×
  • Vytvořit nový...