Přejít na obsah

Marek Sochor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marek Sochor

  1. Koukám na ty fotky a trošku mě zklamalo to že to je fakt jenom deska, ne jak v oktavce, kde se dá podlaha otvírat, nebo se pletu ? Ti co neměli mezipodlahu z výroby.. kde jste koupili ? Co jsem se zběžně koukal po internetu, tak jsem to nikde nenašel, díky !
  2. Já objednával pouze bolero - bez packetu. Po změně MR jsem se u prodejce ujištoval, zda ve voze mirorlink bude a bylo mě zděleno že ano. Dodáno bolero se smartlinkem - ke spokojenosti používám apple carplay, kdy pochopitelně auto při navigování telefon i dobíjí.
  3. Tak to jsi mě docela vystrašil :-) Jsem na tom uplně stejně, objednané bolero, ve smlouvě je však napsáno, že bolero obsahuje mirror link, přesto, že nemám multimedia paket jsem byl emailem prodejcem ujištěn, že mirror link ve voze bude. Auto jde do výroby příští Pátek, tak snad nebudu nepříjemně překvapen.
  4. já měl také pouze bolero a prodejce mě ujistil, že mirrorlink ve voze bude, tak nevím...
  5. Marek Sochor

    Fabia III

    Dnes jsem se ptal prodejce, zda bude ve voze mirrorlink, za předpokladu, že jsem v dobách MR2015 zakoupil pouze bolero, které už mirorlink v MR2016 neobsahuje, byl jsem ujištěn, že ML ve voze bude. V jaké bodobě však netuším, zda škodovka dodá zdarma paket obsahující smartlink, nebo zda pujde o okleštěnou verzi, kterou mají sousedé na slovensku...
  6. Marek Sochor

    Fabia III

    no teď koukám na ten ceník, a u MR2015 neni mirorlink součástí bolera, ale až u smartlinku, no v době objednání byl mirrorlink součástí bolera, kdo první zjistí u dealera jak to bude ? :-)
  7. Marek Sochor

    Fabia III

    No koukám že apple carplay stejně nepodporuje žádný offline navigace, respektive pouze apple maps, takže u nás nepoužitelná funkce
  8. Marek Sochor

    Fabia III

    neptal se už někdo dealera, jak to bude, pokud nemám v autě paket multimedia plus, ale pouze bolero ? Bude auto obshovat smartlink ?
  9. Marek Sochor

    Fabia III

    mě překvapuje, jak slovo rodinné auto ve spojitosti s fabii působí na většinu jako červený prapor, ad 5 míst, zajímalo by mě, jaké auto pohodlně usadí 5 lidí, třeba passat variant b7 je o nevím, dvě ? řady víš a rozhodně bych v tom autě v zadu ve třech nevydržel cestu delší než pár kilometrů
  10. Marek Sochor

    Fabia III

    mp390: ta informace ohledně zdražení je oficiální? Nějaká informace jaké zdražení ? V rámci stovek, tisíců, desetitisíců? Díky.
  11. Marek Sochor

    Fabia III

    vorlajz: ale notak :-) fórum už nějakou dobu sleduju a samozřejmně tvůj boj za H, případně i30 nejde přehlédnout, každý má svoje, jinak by jsme všichni jezdili v jednom autě mě prostě H nesedí a přemluvila by mě do něj cena, která prostě není (výrazně) lepší, respektive po i30 jsem ani nekoukal, chvíli jsem s ní jezdil a není to můj šálek kávy, další co mě o H odrazuje jsou motory, neříkám že jsem sjezdil všechny motorizace od H, ale přímé srovnání - i30, 1.4, tuším 80kw a prostě ten motor jede hůř, než 1.2htp 51kw ve fábii, ale nemám představu jak i30 byla zajetá apodobně, takže z toho nedělám závěr, ale obecně se mě zdá že H motory na to kolik mají kw nejedou a spotřeba je v řádech litrů horší, na druhou stranu spotřeba taky není všechno a i20, zaprvé není kombík, za druhé asi ani není automat nebo jsem to alespoň nedokázal nakonfigurovat, při "plné" výbavě byla cena dalece za 400k oproti fábii Rypicong: jasně, vím kam míříš, ona vlastně felicie taky jezdí a dá se do ní posadit ale to předpokládám nebude můj případ, střídám víc aut, nejvíce jezdím s OII, yeti a passat b7 variant dsg high line a přesto se mi nová fábie zdá dobrá, prostorově vyhovující, zatím jsem v ní však nejel, pouze jsem v ní seděl v salonu, na závěry tedy počkám po předváděcí jízdě
  12. Marek Sochor

    Fabia III

    je fakt, že F2 combi stála 320 s htp a výbava skoro žádná. Ohledně DSG, že posunuje auto mimo třídu, je tam příplatek cca 35tis, je pravda že to je cca 10% auta, na druhou stranu 35tis se dá vyhodit za panorama a color concept, což lepší investice mě přijde to DSG Hyundai rovnou z výběru vyřazuju, přesto že v rodině máme salon s H, tak aby mě to auto přesvědčilo, muselo by stát tak polovinu toho co škodovka. ad čekat na akční modely - vyplatí se ? Kdy budou ? Koukám, že třeba oktávka fresh je podmínka finncování, auto chci platit v hotovosti, takže tyhle na oko slevy který se doženou financováním pro mě nejsou. A modely typu tour, tam předpokládám narazím na poměrně stědrou výbavu co vyžaduji, aby vůbec byla navolitelná. ad velikost - vzhledem k tomu že teď máme F2C a velikostně naprosto stačí, nemyslím si že by bylo potřeba jít do většího, 70% času jezdím sám, zbytek ve dvou, děti zatím nejsou a kdyby, tak než vyrostou tak by se snad řešilo větší auto :-)
  13. Marek Sochor

    Fabia III

    s něčím podobným "bojuju", teď mám F2 combi a jsem relativně spokojenej. F3 C je tedy logickej nástupce. Jenže když už kupovat nový, tak aby to mělo smysl jsem si jako podmínku dal z výbavy tempomat, vyhřívaný sedačky, dsg, bolero.. no a jsem s ceníkovkou atakující 400k. Na jednu stranu 400k za fábii je "úlet", na stranu druhou, pokuď chci splnit svoje požadavky tak nevím o levnějším řešení. A místo toho koupit oholenou oktávku ? To mě přijde lepší si radši nechat F2. Teď babo raď
  14. Tak to je slušné - jestli není tajné tak kde ? byl protiúčet ? Díky.
  15. Pokud se nepletu, někde jsem vyčetl informaci, že motor 1.2tsi nahradí 1.0 někdy v létě, věděl by někdo, do kdy je potřeba vůz objednat aby v něm byla 1.2 ? Díky.
  16. Tak kdyby to někdo řešil, tak krom výše uvedeno se musí vyměnit následujcí : chladičovou stěnu, výztuhu předního nárazníku, L+P plastový podběh a pochopitelně všechny držáky, lišty a mřížky.
  17. Zdravím, trochu bych oživil toto téma, dnes jsem byl škodu zlikvidovat a stanovisko je následující : světlo, kapota, naraznik a ostatní drobnosti - mřížky jsou na výměnu, na opravu je pouze blatník, který je stejně identický jak u FL tak před FL. Byl by zde někdo kdo by bych schopen po technické stránce přehození na FL (monte carlo) udělat a říct mi přibližnou částku ? Nevím ještě kolik mi pojištovna dá peněz, ale pokud by přestavba vyšla výrazně dráž, nemá smysl se do toho pouštět Díky za info.
  18. Opravdu ? To jsem ani nevěděl, takže poté ceny by měli být +- identické jako oprava klasické verze, ne ?
  19. nebo takhle, nebyl by mi nekdo z vás schopný říct hrubý cenový odhad ? Pokud oprava v autorizovaném servise vyjde řekněme na 40 tisíc, zda nejsem schopen takovou konverzi provést mimo autorizovaný servis za podobné peníze.
  20. problem by to nebyl pokud budu opravovat na rozpočet, chladič ale nejeví známky poškození
  21. Zdravím zdejší osazenstvo, včera v noci se mi stala nepříjemná věc - střet se srnkou. Naštěstí jsem téměř stihl dobrzdit, takže auto je pojízdné, odnesla to však kapota, nárazník včetně mlhovek, pravý světlomet a pravý přední blatník je také pochroumaný. Po špatné zkušenosti s opravou v autorizovaném servise bych tuto volbu chtěl nechat jako poslední. Následně mě napadlo, že pokud se bude měnit nárazník, světlo(a) zda by nešlo mojí fábii 09 "konvertovat" na monte carlo - nárazník a černé světlomety. Jako laik vidím problém v tom že mám bohužel před FL Chtěl bych se zeptat jestli je moje myšlenka vůbec proveditelná, případně jak finančně náročná, předem díky za jakoukoliv diskuzi
  22. Celé vlákno jsem samozřejmně četl, ale na jedné stránce někdo píše že převodník je potřeba aby se nevybíjela baterka a na druhý stránce zase že je potřeba pouze pro fungování s maxidotem, který já nemám tak proto se ptám, jestli převodník ve fábce 09 bez maxidotu potřebuju nebo ne.
  23. Ahoj, díky za radu, když mám FII rv 09 budu potřebovat nějakej ten převodník ? Případně kterej ? Díky moc.
  24. zdravím, přesto že jsem přečetl celej topic jsem lehce zmatenej, pasují všechna rádia bolero do FII ? Pokud nemám MaxiDot, fungovalo by vše za pomocí převodníku (vypínání zapnínání klíčkem, podsvícení) teď mám radio Dance, neměl by o něj případně někdo zájem ? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...