Přejít na obsah

Sacek1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sacek1

  1. Tak RNS510 opraveno ;) byl to studeňák pod microcotrolerem ;) kdyby někdo měl stejnej problém jako já o dva příspěvky výš, je to chip s označením PIC16F887-I/ML na PCB s FM/DAB ;) stačilo ho nechat zaplavat a rádio je opravený! :)
  2. Ahoj, řeším problém s Amundsenem+. Mám ho krátce v autě a skoro vše funguje jak má, i bluetooth, kvůli kterýmu jsem chtěl třeba právě Amundsena+, když ho má integrovaný. Problém mám s iPhonem 7. Telefon se spáruje, hudba přes něj hraje, volat taky jde, ale nestáhne mi kontakty do rádia. Když tam připojím android tak není problém, kontakty tam jsou hned, ale jakmile připojím iPhona, vyhodí hlášku "Telefonní seznam je v současné době nedostupný" a nestáhne se ani po delší době, nebo "vynuceném" stáhnutí přes nastavení rádia. Neřešil to někdo nějak, celkem mi mrzí, že mi to neukazuje, kdo volá, ale pouze tel. číslo. Díky všem za rady ;)
  3. Ahoj, zkoušel jsem hledat, bohužel bez úspěchu - mám RNS510 v OII. Nicméně 5 let fungovalo normálně, včera mi začala blikat obrazovka (černo/normal/černo...). Někde jsem se dočetl, že to může být fw, někdo říká pcb na FM/DAB, další tvrdí disk. Vzal jsem to vylučovací metodou - diskem to není - vyndal jsem ho a dělá to stále. SW jsem přehrál i s blikajícím displejem (sice na stole na zdroji ale to je bezpředmětný) a stále bliká. Takže další možnost je ta PCB ale to se mi nechce dávat 2-3K abych zjistil, že to stále nefunguje. Nesetkal se s tím někdo ? Díky BTW: odblok obrazu tam je 4 roky a nezlobilo to ;)
  4. @wlado93 díky za rychlou odpověď, mám RNS315 tuším - ta carplay nepodporuje .... takže nechápu, kde je problém
  5. Ahoj, mám dotaz ohledně Amundsena+ .... mám ho nově v autě, a nechce mi stáhnout telefonní seznam do rádia (telefon iPhone 7), je tu tedy někdo kdo má apple, jak mu to funguje? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...