Přejít na obsah

Jiří_M

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jiří_M

  1. Má někdo zkušenosti s řídící jednotkou 565035874 ve Fábii 3 pro Amundsen? Měla by to být jednotka ze Škoda Octavia MK3 takže teoreticky by to fungovat mělo ale mám k tomu určitou dávku nedůvěry. K této jednotce prodávají také displej s označením 6V0 lift, je v tom nějaký zásadní rozdíl od klasického displeje co je ve Fábiích?
  2. @wirer Díky za upozornění a za odkazy příště si fórum raději lépe projdu. Chápu že si spoustu těchto zásahů lze udělat v domácích podmínkách. Bohužel nejsem příliš znalý ohledně elektroinstalací v autech a nerad bych si něco zničil, proto jsem se ptal zda někdo nezná nějakého zkušeného v mé dojezdové vzdálenosti který by to udělal. Příště se pokusím dotaz formulovat lépe.
  3. Zdravím znáte někdo nějaký šikovný autoservis popřípadě autoelektrikáře který se zabývá audiotechnikou a radii (chci si nechat vyměnit autoradio Swing ve Fabii III za vyšší řadu a přidat přední senzory) v okolí Uherského Hradiště nebo Hodonína popřípadě Zlín? Již jsem se ptal v jiné sekci a tam mi byl doporučen @Vaša ten je ale v Prostějově a to je trochu z ruky. Taky by mě zajímaly vaše zkušenosti s nákupem podobných doplňků a doporučení obchodů ze kterých jste kupovali.
  4. Neznáte někdo nějaký šikovný servis nebo mechanika který se zabývá těmahla výměnama autorádií poblíž Uherského Hradiště, Hodonína nebo někdy poblíž? Taky by mě zajímalo jestli když si nechával udělat přední senzory tak jestli se do systému musí nahrát nějaký nový software nebo jestli se tam objeví automaticky. Díky za rady
  5. Zdravím, je velký problém vyměnit ve Fabii III autorádio swing (před faceliftem) za Amundsen? V autě je multifunkční volant i možnost telefonovat. Psal jsem o to do autorizovaného servisu ale tam mě poslalo někam že výrobce přestavby nepodporuje.
×
×
  • Vytvořit nový...