Přejít na obsah

sodik109

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení sodik109

Bažant

Bažant (2/14)

  • Week One Done
  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Chlapy díky... Vypadá to, že to bylo opravdu tím zamrznutím. Nejsem si jistej co tam přesně bylo, předtím než jsou ten předvečer dolíval tu zimní do -30. Já to teda schválně vždy trochu prostříknu ať se ta směs dostane až do hadiček, ale možná to nestačilo. Každopádně dnes bylo nad 0 a nejednou to začalo zase fungovat. Takže to opravdu vypadá na to... Každopádně díky :)
  2. Baterku můžu zkusit, snad to nerozbiju :D Jinak zamrzlá voda snad ne... Zrovna den předtím mi to ukazovala ať doliju a dolil jsem do -30 originál novou zabalenou.
  3. Zdravím, ze dne na den mi přestali komplet fungovat ostřikovače na autě. Nefunguje ostřik světlometů, čelního skla a ani kufru. V autech se moc nevyznám. Po pouhém nahlédnutí pod kapotu mi tam nic návštěvu kuny nenaznačuje. Při zapnutí ostřikovačů, stěrače stírají. Zvuk motorku/čerpadla, ale není. Díky moc za případné rady.
  4. Díky za tipy. Zkusil jsem to s tím odmlžením a vypadá to, že to tedy hřálo. Sklo se od středu hezky odmlžovalo.
  5. Zdravím, koupil jsem minulý týden ve Škoda Plus Superba 2016. Ve výbavě má vyhřívané čelní sklo. Ovšem od té doby jsem měl zamrzlé/zamlžené čelní sklo jen jednou, ale přišlo mi jakoby výhřev vůbec nic nedělal. Teď marně čekám na další zamrznutí abych si to ověřil. Je nějaká jiná možnost jak funkčnost vyhřívání ověřit? Chtěl bych to pochopitelně co nejdříve případně řešit s prodejcem. Mám podezření zda nebylo měněné sklo a někdo chtěl ušetřit, tak dam dal obyč? Díky za případně tipy.
×
×
  • Vytvořit nový...