Přejít na obsah

Banjo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Banjo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím. Mám DO s alarmem od nějaké firmy GT ALARM (už jsem tak koupil). Má i funkci zavírání oken. Chtěl bych vystřelovací klíče. Dá se to nějakým způsobem udělat abych měl jen vystřelovací klíče a při tom fungující alarm GT? Omlouvám se pokud svůj dotaz píšu na nesprávné místo. Díky za odpověď.
  2. Můj Rudý October je z prosince 1997, takže asi bez naklápění.
  3. Ahoj. Taky se hlásím do klubu stejného problému. Přesně kolem 130 km/h otáčky kolem 3000 - konec tahu a tak tak 120. Nejlepší je když někoho předjedu na začátku kopce a pak začnu zpomalovat. Nedivím se, že si začne ťukat na čelo. Mám 66kW a tam snad žádné naklápěcí lopatky nejsou? Takže jako laik si myslím, že na mém turbu se můžou zničit jen ložiska tzn. se zadře. Nebo ne? Taky to mechanikovi nadhodím, že by to mohly být ty hadice, nebo ten ventil. Až to někdo vyřešíte dejte tady vědět.
  4. Myslel jsem, že Fábie měla vždy pravé zrcátko menší? To by znamenalo, že se dají použít zrcátka z Octavie? Ptám se pro známého, který má Fábii a chce si dát vyhřívaná zrcátka. Takže by nebylo špatné mu navrhnout ať si dá rovnou pravé zrcátko větší. Měl jsem ji od něj pujčenou na cestu do Brna a docela jsem byl v údivu jak to 1,2 HTP (40 kW) krásně jede. Jiné to asi bude při větším naložení, ale jel jsem sám a byl jsem moc spokojený.
  5. Lze vyměnit malé pravé zrcátko za velké i u Fabie?
  6. 1) Přečti si to tady celý od začátku 2) Nebo jdi někam za roh a naliskej si... Sorry jestli jsem se tě dotknul, jsem strašně líný abych to četl od začátku a možná i natvrdlý . Dík za odbornou radu .
  7. Tzn. sundám ze starých obyč světel nečirá skla a koupím u Škodovky 2x čirá skla na LaK za cca 3600 Kč, a mám svštla jako LK. Pochopil jsem to dobře? Asi né, něco jsem určitě přehlédnul, protože jinak by nikdo nekupoval celé starší světla LK za 4500, když by předělal ty svoje za 3600 Kč.
  8. Banjo

    ŘAZENÍ

    Taky se hlásím, stejný problém - Tdi 66kW - 1 stupeň, někdy velmi těžko.
  9. Prosím zkuste poradit. Dopředu se omlouvám za popis, jsem automechanik začátečník tzv. laik. Nechal jsem si vyměnit brzdové kotouče a desky. Po výměně hodně pískaly, tak jsme s kamarádem sundali desky srazili jsme náběhové hrany desek a namontovali zpět. Pískání zmizelo. Asi den na to mi začlo při přejezdu nerovností drnčet v levém předním kole, jako když se přejede kanál. Destičky jsou zacvaknuté ve třmenu správně, třměn je dost utažený 2 čepy. Brzdová deska i třmen mají výběžky mezi nimiž je nahoře a dole nějaké vodítko (čep po kterém chodí brzdová deska) a právě tady je asi ta vůle. Před výměnou nebyl problém. Co teď? Díky
  10. Chci vyměnit sedačku u spolujezdce - obyč za výškově nastavitelnou a s bederní opěrkou. Jak to provést? Mohli byste někdo poradit a popsat postup? Zvládne to v pohodě i laik? Nová sedačka má jiný vzor potahové látky. Dala by se sundat z mého sedadla a nasadit na to druhé? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...