Přejít na obsah

bruno128

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 297
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

5 Sledujících

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

3 579 zobrazení profilu

Oznámení bruno128

Nováček

Nováček (1/14)

8

Popularita

  1. Mám 185000km a koncovky jsou stále čiste.
  2. To je teda na nic, já jsem měl jednou RZ přilepenou na oboustranku a jak jsem jednou parkoval zadkem k slunku asi nějakou tu hodinku, značka mi sjela a já jsem to ani nevěděl. Na štěstí spadla na nárazník a jak přestalo na to svítit, opět se přilepila. A já jsem na to přišel až doma že mi značka visí na nárazníku. Tak od té doby mám celkem strach to na pásku dávat.
  3. Našel jsem jednu solidní variantu jak připevnit značky bez rámečku a vrtáni RZ. http://www.autodoplnky-eufab.cz/drzak-spz-simple-fix/d-71667/
  4. PP ukazuje 5,5L a reálnou mám 6L 70% jízd je město. naposledy, 700km dálnice, PP ukazuje 6L skutečnost 6,25 L rychlost se pohybovala 130 - 140 km/hod
  5. od vymeny zatim zadne houkani. Taky to delala skodovka a jedna se o novy origo dil. Cena.... ale je tam alespon zaruka 2 roky.
  6. Tak me to delalo cstejně jak popisuje wilson. Nechal jsem si tam rovnou hodit ve škdovce originl dil a vyměnu oleje. Nechtěl jsem cekat až nekde cestou klekne. wilson, za jak dlouho po vyměně ti turbo opet houkalo?
  7. Turbo houkalo jako sanita, kolem 1500ot. při přidání i ubrání. Turbo vyměněné za nové a je klid.
  8. Taky rád dojedu když mi to umožní čas.
  9. OK, tak rušime sraz. Dolany jsou zavrene a v te kose by jsme dlouho nevydrzeli stat nekde venku. Tak to nechame az bude lepe, treba jarni sraz.
  10. Dopiste Hoblika, psal ze kdyz bude pocasi ok, tak dojede.
  11. Ja bych se teda prijel kouknout, muzes me zapsat. No snad se nic nevy.....
  12. Snad se nam zde motorkař ozve... jinak bezva sraz a spousta peknych auticek. O kolackach ani nemluvim, byli tak dobre ze jsem jich snedl co se dalo... To bylo tez poprve co jsem nechal v Dolanech trochu hranolku na taliri... ze by to bylo temi kolacky????
  13. Pitrsman , s tim si nedelej starosti, kdo hodi fotky na forum, vymaže značky, tak se to běžně dělá. No asi též umyju, neumýval jsem cca rok, asi si to dovedete představit...
×
×
  • Vytvořit nový...