Přejít na obsah

Solivac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Solivac

  1. Tak jsem to vyfotil - volba je v Menu > Vozidlo > Datové spojení. Pokud je zapnutá volba "Integrované datové spojení (eSim)", pak zřejmě mobil pokouší připojit k internetu přes auto a až mu dojde, že to nejde, přepne zpět na svá data. A ta prodleva způsobuje výpadky streamovaného přehrávání. Volbu jsem vypnul (viz obrázek) a přehrávání už funguje. Zůstává mi jiný problém, kdy se přehrávání pozastaví nebo se CarPlay úplně odpojí, a to přesně vždy na dvou místech, kterými občas projíždím. Tam je to asi závislé na tom, že se buď zamyslí navigace, nebo je tam nějaký hodně velký propad signálu operátora. Ale tohle mě tolik nepálí, navíc vím, že se to stane ;-)
  2. Nejsem ;-) Ještě jsem po čase přišel na to, že je potřeba vypnout volbu, která povoluje využívat data z auta pro mobil. Teď jevím jak se to přesně jmenuje, ale pak už to opravdu přestalo vypadávat. Problém byl ten, že u nestažených skladeb se po chvíli snažil mobil dotáhnout další část skladby, ale nejdříve se snažil využít spojení v autě. Až po chvíli, když zjistí, že to spojení není funkční, tak se zpátky přepne na svá mobilní data.
  3. Tak mám vysvětlení. Problém byl v aktivním upozorňování na překročení povolené rychlosti :-) Měl jsem nastaveno pouze na zobrazení (bez zvukové výstrahy) a ve chvíli, kdy se upozornění opravdu rozsvítilo na displeji cocpitu, tak se hudba ztlumila a hlasitost zůstala dlouho ztlumená. Nezkoušel jsem jak se to chová, kdyby byla zvuková výstraha aktivní, ale celou kontrolu na rychlost jsem vypnul a už hudba zase běží jak má.
  4. Ahoj, neřešil jste někdo výpadky při přehrávání hudby z iPhone, kdy hudba v pohodě začne hrát, ale po chvíli hudba úplně ztichne a třeba za 20s zase pokračuje? Tohle se opakuje během jízdy každou chvíli. Přitom na mobilu i na displeji v autě přehrávání běží. Dělá mi to jak přes CarPlay, tak i přehrávání přes klasické Bluetooth spojení. Pozastavit hudbu a znovu spustit nepomáhá, zesílení/zeslabení také ne. HW: Superb III 2021, infotainment Amundsen v poslední verzi, repro Canton, iPhone 11 s posledním iOS.
×
×
  • Vytvořit nový...