Přejít na obsah

skoda_felicia

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení skoda_felicia

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím. Jdu s dotazem: včera otočím klíčkem a toto (viz video), přes noc jsem dal nabít baterii (cca 4 roky stará, 74Ah) a dnes bohužel to samé. Nevíte zda je to baterií, že by byla pryč nebo to je něco jiného, případně co? Jedná se o Fabii I 1.9 TDI. Předem díky za postřehy. VID_20200830_124429.mp4
  2. Mirek: Zkusím to tedy s tím druhym klíčem. A jaký je tedy postup jak pises: Jeden klíč do spínačky,druhý do zámku....atd. ? Mates17: a ten počet klíčů zadám potom kam, do te kolonky kanál? Mám zadat 2 nebo 1, když jeden je s dalkou a druhý bez?
  3. Druhý klíč mám bez dálky. Co to obnáší vyměnit tu komfortu?
  4. Zdravím. Potřeboval bych poradit. Nefunguje mi dálka u F1. Zkoušel jsem to nastavit přes VAG, ale nic. Ve VAGu jsem nastavil kanál 01, počet klíčů 1 a dal Uložit a stiskl tl.zamčení. Bylo slyšet, že jako něco cvaklo, ale dálka prostě nefunguje. Baterii jsem měnil za novou. Nevěděl by někdo co by s tím mohl bejt? Díky :-)
  5. Zdravím. Potřeboval bych poradit. Mam 1.9TD Fabii combi '04 a již nějaký čas při přejíždění nerovnosti na silnici vždy slyším vrzání a cele auto se jako rozhýbe. Sem tam se objevi i takové rány. To rozhýbání bývá i když projíždím zatáčku. Myslíte, že to budou tlumiče? Netuším kdy a jestli vůbec se někdy měnily. Když už by se měnily, mám nechat vyměnit jak přední a zadní? Díky.
  6. Mirek 835: dikec! Bylo to tak, vyskocene lanko z uložení
  7. Zdravím. Potřeboval bych poradit. Přijel jsem z pumpy a doma jsem si všimnul, že mi odstává venkovní víko od nádrže. Mám otevírání víčka u řidiče - to funguje. Akorát, že to víčko prostě nechce přiklapnout jako dřív. Zřejmě tam něco chybí. Můžete mi nějak poradit co, případně napsat číslo dílu nebo dát foto? Díky. Přikládám foto aktuálního stavu.
  8. to mirsont: děkuji ti za veškeré vyčerpávající informace. Zkusím to nějak po řešit a uvidím.
  9. Je to možné, že se spokojil jen s tím cvaknutím a že se v tom dál nechtěl nějak vrtat - opravdu nevím. Bohužel DO venku ani nezkusil, vrazil mi klíč, že to prostě nefunguje a že neví čím by to mohlo být (naštěstí si nevzal ani halíř). Baterku jsem pro jistotu ještě vyměnil za fungl novou, než sem jel do toho klíčového centra (ale neměřil jsem jí - nemám čím). Tak nevím co s tím, jestli zajet přímo do autor.servisu? Ale aby mi to pak nestálo raketu nebo ještě zkusím jiné klíčové centrum. Nevěděl byste někdo o nějakým "garážovým" technikovi z Plzně či okolí?
  10. Nevím zda klíč přímo spároval. Vím jen to, že klíč dal do zapalování a zkontroloval na PC (to trvalo tak minutu), pak klíč vytáhl a zmáčkl tlačítko na DO. Řekl mi je to, že klíč je spárovaný dobře a že ho slyší či co. O nové spárování se zřejmě ani nepokusil.
  11. Byl jsem si nechat přidělat náhradní klíč bez DO a tak jsem to využil, aby se mi pokusil spárovat starý klíč kde DO (měnil jsem baterii a po týdnu DO přestalo fungovat). Takže to napíchl a pokusil se spárovat. Řekl mi, že vše DO "slyší" či co a že je tedy vše OK. Ale jestli zkontroloval registr závad, to nevím. Kdyby tam něco bylo, tak by se mu to tam objevilo?
  12. Zdravím! Nedávno jsem měnil v dálce baterku a dálka bohužel nekomunikuje s autem. Tak jsem dnes byl v klíčovém centru s dálkou, aby mi jí spárovali, ale bohužel bez výsledku. Napíchl Fábii na VAG a říkal, že je vše OK, ale dálka stále nefunguje. Nevěděl by někdo co by to mohlo být? Pouze jsem v dálce vyměnil baterii. Chvíli dálka fungovala, ale pak zničeho nic přestala fungovat :-(
  13. Zdravím. Mám taky problém s DO. Po výměně baterie mi dálka fungovala asi týden. Poté nic. Vyměnil jsem znovu baterii a podle návodu (vlozte kluc do spinacej skrinky poloha 0 stlacte obe tlacitka na ovladaci po dobu asi 12s uvolnite tlacidla....) se dálka vzpamatovala. Ale to opět trvalo cca 14dní-měsíc. Poté opět DO nereagovalo. Přestala svítit dioda. Tak jsem opět vyměnil baterii za novou, ale bohužel už jsem DO podle návodu nezprovoznil. Vždy tak po 3 pokusu opět přestalo na DO svítit dioda. Musím vždy vyndat baterii a znovu zandat - dioda začne při stihnutí blikat tak jak má, ale DO nefunguje. Mám tento DO - http://www.skoda-dily.cz/data/items/33/4c236619b34bd.jpg Nevěděl by někdo co s tím? Kde by mohl být problém a jak znovu rozběhat DO?
  14. Zdravím! Nedávno jsem si všiml, že na pravé straně podovozku (pod spolujezdcem) mi kape ze tří děr voda. Chci se zeptat zda to má nějakou spojitost s klimatizací a zda je to normální? K
×
×
  • Vytvořit nový...