Přejít na obsah

Junek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Junek

  • Narozeniny 16.6.1978

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Junek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Junek

    Eko daň

    Mám dotaz,chci prodat oktavku 1.8 20V rok 1998,jak je to se zaplacením eko daně?
  2. Junek

    Jaký olej

    Taky se přidám.Mám 1,8 20V oktu. pořád sem váhal co tam nalejt.Byl mi doporučenej Total Quartz 9000 5W-40 plná sintetika.A k mému překvapení.Motor se o hodně stišil.Jsem mile překvapen.
  3. Zkoušel jsem to naučit už několikrát,ale výsledek pořád stejný.Dá se tohle odmontovat a nainstalovat novou dálku?Nebo to musím k někomu dát na překopání.
  4. Baterie je nová a pořád nic.Nemám to v klíčku,ale ten přívěšek ke klíčům.Klíčem jde centrál v poho.
  5. Zdravím všchny.Taky přispěju dotazem.Mám OI 98 r.v.Centrál mi fungoval skvěle,ale z ničeho nic přestal fungovat.Zkusil jsem ovladačem překódování,ale nic to nedělá podle návodu.Jediná reakce je při zapnutém zapalování a následným podržení tlačítka mi několikrát zablikají blikry.Prosím poradte.Díky
  6. Ničeho se obávat nemusíš.Jde to vytlumit i se stahovačkou.Jen je tam trochu mín místa.
  7. Tak Vás zdravím pánové.Pročetl jsem celí téma a dal se do práce.Mám přední dveře vytlumený a mdf podložky.Repro zatím sériové,ale brzo bude výměna.Zlepšení o 100% a odhlučnění venkovního hluku taky super.
  8. Nazdar,taky mi dneska přišli MDF podložky od "RyVeS" a kvalitativně jsou super.Nemám žádných výhrad i balíček byl v poho.Čekám na tlumící materiál, o víkendu se zavřu do dílny a budu tlumit.Jsem zvědavý jestli to bude takový rozdíl v hudbě.
  9. Zdravím všchny.Taky přispěju dotazem.Mám OI 98 r.v.Centrál mi fungoval skvěle,ale z ničeho nic přestal fungovat.Zkusil jsem ovladačem překódování,ale nic to nedělá podle návodu.Jediná reakce je při zapnutém zapalování a následným podržení tlačítka mi několikrát zablikají blikry.Prosím poradte.Díky
  10. Prdnul sem tam vypínač.Takže když chci mít zaplé zapalování a nechci aby mi světla svitili,vypínačem vypnu a světla nesvítínesvítí.
  11. Nezlob se ,ale to sem ještě neslyšel,že se světla pro denní provoz zapínají podle světla nebo tmy.Asi sem ještě moc mladej ,že todle nevím.
  12. Tak to trochu nechápu.Jakej je mezitím rozdíl.Pořád svítím ve dne a zapíná se mi to automaticky.Tak co je v tom za rozdíl.
  13. Nazdárek.Nedavno jsem zkusil zapojit ovládání na denní svícení,které jsem kupoval před dvěma lety.Pracně namontoval(cca 4 hod práce) a vše fungovalo.Po přečtení tohodle příspěvku jsem nevěřil vlastním očím,že to jde i bez toho automativkýho spínače.Tak včera jsem vše zase odpojil a zkusil to jak tu je napsáno.Funguje to.Což jsem rád.Práce na deset minutek.Je to zapojený na tu 3 ku a světla se rozsvítí při zapnutí klíčku.Díky za tohle forum,je tu spousta zajímavejch rad a návodů.
  14. Mám prosbu na petra z Jihlavy.Mohl bys napíchnout na diag. mojí oktu?Jsem z Dačic a tady nikoho neznám kdo by to dělal.A když tak za nekřestanský peníze.
×
×
  • Vytvořit nový...