Přejít na obsah

LiKast

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LiKast

  1. Nemáte někdo prosím nějaký tip, co by mohlo způsobovat podivné cvakaní v motoru? V servisu na nic nepřišli. Auto jede normálně, najeto 78 tis. Děkuji všem za odpovědi. http://cloud.tapatalk.com/s/5beb35e8c9437/VID-20181113-WA0000.mp4 http://cloud.tapatalk.com/s/5beb35d84a51a/VID-20181113-WA0001.mp4
  2. LiKast

    Váha vzduchu

    Zdravím všechny odborníky, mám na Vás dotaz, jaký je rozdíl mezi váhami vzduchu 038 906 461 a 461B nebo C nakonci. Já mám O1 TDI 81kW AHF, r.v. 2000 a mám v autě váhu 038 906 461. Můžu ji nahradit váhou s B nebo C nakonci? Díky za odpověď.
  3. Díky za radu, hned zítra vyměním filtr i s gumičkama, je pravda, že už je tam dost dlouho. Na ucpanou hadičku se mi to nezdá, kdyby byla ucpaná, tak by nešla nafta, ale vzduch by tam podle mě nebyl.
  4. Na mé O1 TDI se mi dnes stala nemilá věc. Při průjezdu pravou zatáčkou do mírného kopce se mi totálně zavzdušnil palivový systém a po asi kilometrové škubavé jízdě auto zdechlo, jako kdyby docházela nafta, přitom v nádrži je ještě asi 1/4. Já vím, není to moc, ale na běžnou jízdu by to mělo stačit. Ve filtru byl nahoře vzduch. Podobný problém se mi stal asi před měsícem, ale to už mi svítila palivová kontrolka, tak jsem myslel, že už mi dochází nafta, tak jsem urychleně natankoval (jel jsem právě kolem benzinky) a více to neřešil. Předem díky za odpovědi, čím by to mohlo být.
  5. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být dvouhmotový setrvačník, ale spíš to bude ta spojka. Díky za rady.
  6. Dobrý den, mám problém se svou O1 TDi 81kW, najeto 215.000km Při rozjíždění za studena mi začne auto cukat. Jde to cítit i na spojkovém pedálu. Zajímavé ale je, že to dělá až když mám spojku téměř puštěnou. Při začátku záběru spojky sa auto rozjíždí plynule. Po zahřátí se to ztratí. Díky za rady.
  7. Já mám jiný problém. Dnes při nasedání do auta rána, jako kdyby někdo praštil kladivem do kapoty a potom rezonance jako od pružiny. Obešel jsem kolem auta, všechno zkontroloval, na nic jsem nepřišel, tak jsem nastartoval a pomalu se rozjel. Při každém zatočení koly praskání a rezonance. Otevřel jsem kapotu a zjistil, že pod miskou na jedné straně není žádná mezera. Asi něco prasklo, ale nevím co. Nemáte někdo tušení, co by to mohlo být? Můžu s tím odjet alespoň do servisu?
  8. LiKast

    Zarovky H4

    Měl jsem Osram NightBreaker a je pravda, že svítí o něco lépe než standartní žárovky, ale vydržely mi 3měsíce, což odpovídá asi 7000km. To se mi zdá dost málo, normální žárovky měním tak 1x za rok.
  9. V Seatu WRC se rozhodně nezahrabal, každý kdo závodil ve voze specifikace WRC tvrdí, že nic lepšího ve skutečnosti není, takže bych to rozhodně nepovažoval za zahrabání, nehledě na to, že dlouho taky jezdil v Octavii WRC. To, že nedosáhl žádných obrovských úspěchů je dáno právě jeho rozevlátým stylem jízdy, který je neskutečně zábavný pro diváky, ale ztrácí tím cenné desetinky. Jinak to video je bomba, pouštěl jsem si ho pořád dokola a smál jsem se u toho jak malý děcko.
  10. LiKast

    to je model :-)

    Letadla jsou zalímavý, ale asi bych to hned rozbil... Zato s tímhle bych si teda vyhrál To už je ale mazec
  11. Zdravím všechny odborníky, mám na Vás jeden dotaz. Mám Octu SLX TDI rv1999, mr2000, ale bez dálky. Šla by dodělat origo dálka v klíčku? Samozřejmě bych někde musel sehnat staré klíčky 433MHz. Předělávat na komfort 3G se mi nechce - moc peněz. Díky za odpověď
  12. Ahoj, potřeboval bych poradit, mám Octu mr2000 s climatronicem a venkovní teplota se mi zobrazuje pouze na climatronicu. Je možné venkovní teplotu dát i do MFA, jako je to u aut bez climatronicu nebo u novějších modelů? Díky za odpověď.
  13. LiKast

    Animace

    http://alanbecker.deviantart.com/art/Anima...mation-34244097
  14. Díky za odpověď, už mám jasno...
  15. Nemáte někdo zkušenosti s následujícími žárovkami? http://www.alarm-novotny.cz/index.php?page...mp;set=cz-17164 Chtěl bych je zkusit...
  16. Můžu dát na Scouta 15" disky s pneu 195/65/15? Díky za odpověď.
  17. LiKast

    rozvody

    Poradí mi prosím někdo, jaké vodní čerpadlo mám dát do Octavie TDi 81kW. Jaká značka se dává original ve Škodovce? Rozvody už mám doma original, chybí mi jenom to čerpadlo. Za odpověď děkuji.
  18. LiKast

    rozvody

    Poradí mi prosím někdo, jaké vodní čerpadlo mám dát do Octavie TDi 81kW. Jaká značka se dává original ve Škodovce? Rozvody už mám doma original, chybí mi jenom to čerpadlo.
  19. http://www.freevideo.cz/mskr/3251/ Tak tohle je síla, borec měl fakt smůlu.
  20. Největší mag*ři jsou ti diváci, vůbec nechápu jak můžou mezi nima takhle kalit.
  21. http://www.youtube.com/watch?v=hJ_sYzHIRZk Móóóóc pěkný filmeček.
  22. Tlumiče mám pořád původní, ve Škodovce mi řekli, že tlumiče se běžně mění v 200-250tkm. Myslíte, že by ten odskok mohl být tlumičema? Díky za odpověď.
  23. Díky za odpověď Cosby, jsem úplný laik, takže vůbec nevím jak to vyřešit. Silemblok to asi není, ten by podle mě mlátil nebo se pletu?
×
×
  • Vytvořit nový...