Přejít na obsah

GEAR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli GEAR

  • Narozeniny 10.6.1988

Oznámení GEAR

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No jo další co má bublinky v palubce, buď těsnění pod hlavou nebo chlazení oleje a možná víčko.
  2. Ano, setkal, testneni pod hlavou voda se ve valci spalovala, olej nepribyval.
  3. tak splouchani signalizují netesnost soustavy v mém případě těsnění hlavy a chladic
  4. Tak pánové je to prohnilý chladič, šplouchání + úbytek vody. Viz.foto. Co se tyce stari tak 5 let a auto bylo garazovane. Takze negarazovat!
  5. A měli natlakovaný válce či okruh chlazení ?
  6. Určitě dám vědět, počítám, že to příští týden budu vědět na 100%. Jinak to dělá takovýhle malý loužičky, pokud je voda na max, jakmile spadne na min. tak už loužičky nejsou. Se šploucháním se potýkám někdy od konce minulého roku a s úbytkem vody pomalu celý rok.Teče to z místa na chladiči kde je plast, guma a kov. Je to vidět mřížkou pod značkou a teče to z pravého spodního rohu chladiče pravděpodobně pokud stojím čelem ke světlům.
  7. Tak uz asi vim co to zpusobuje, po nejakou dobu jsem resil proc mi po malych davkach unika voda, takze ani nebyla louzicka pod autem, Ted uz mam male louzicky a je to pravdepodobne dira ( prohnily chladick ) vody. Proteka, dostal se to obehu vzduch a to dela tyto zvuky.
  8. Mám podobný problém, myslel jsem si že to je někde chladící kapalina, takové přelívání vody s bublinkama, stává se to většinou při prudším zrychlení nebo při ostřejším úhlu odbočení... Kanálky jsem nekontroloval. Nikdo neporadí ?
  9. Stačí to nastříkat sprejem - vosk tuk, taková žlutá lahev prodávají to v Deichmanu, mě to pomohlo hodně.
  10. jizda

    na moto! Bajo!

  11. Funguje to i se sat compassem ? Pokud ano, byl by nekdo ochotny sestavit aux redukci pro me ? Na penezich se domluvime!!! Zabyval se nekdo resenim pro iPoda/Phona ???
  12. GEAR

    welnes na víkend...

    Jo... take jsem tam nedavno byl udelat si odpocinkovy vikend a mohu doporucit, ale je lepsi tam jet pres tyden a byt pripraven
  13. .... Zajímavé kam až se ty oktávky dostanou. http://cestovani.idnes.cz/foto.asp?c=A0903...M29910c__25.jpg Není to někoho ?
×
×
  • Vytvořit nový...