Přejít na obsah

wwing

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení wwing

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. wwing

    Seřízení zámku

    Díky, lanko jsem trochu povolil a už to funguje tak jak má.
  2. wwing

    Seřízení zámku

    Ještě bych se chtěl zeptat, čím mám přilepit to zakrytí pod tapecem. Bude stačit izolepa?
  3. wwing

    Seřízení zámku

    ...tak to je paráda zítra to zkusím napravit a doufám, že to pofrčí.
  4. Vyměňoval jsem mikrospínač na zámku ve dveřích řidiče podle návodu, který je zde na fóru. Operace se zdařila a vše mi zase v autě svítí tak jak má. Ale.......po zpětné montáži zámku, mám problém se zavíráním těchto dveří(musím s něma více třísknout), taky se mi stalo při zamčení a odenčení auta centralem, že jsem je nemohl otevřít , po chvilce se mi to podařilo. Chtěl bych se zeptat, jestli by to mohlo být lankem k venkovní klice. Dá se na klice štelovat a dal jsem ho trochu jinak než bylo. Se zámkem se hýbat na šroubech moc nedá, připadá mi, že ten je tak jak byl. Ptám se kvůli opětovné demontáži, abych něco nerozebíral zbytečně. Díky za radu.
  5. Zdravím, potřeboval bych poradit. Zámek jsem vydoloval, ale nevím jak mám sundat mikrospínač ze zámku, mám strach abych ho neulomil. Drží na dvouch plast. nejtech. Díky za každou radu
  6. Pročítal jsem toto téma a mám podobný problém. Mám kola 205/16" , nové pneu několikrát vyvažované(myslím tím, že pořád otravuji v pneuservisu). Při přidávání plynu v rychlosti mezi 120-130km/h se volant mírně, ale nepříjemně chvěje. Zkoušel jsem zimní kola, která jsou 195/15", chvění na volantu je, ale ne tak veliké(možná šířka pneu). Prosím poraďte mi někdo, kde by mohl být problém. Ve vyvážení kol to asi nebude. Díky.
  7. wwing

    problem s brzdami

    ...zdarec, měl jsem úplně stejný problém po výměně kapaliny desek a kotoučů. Po najetí cca 1000-1500km si to sedlo a brzdí to úplně normálně.
  8. Kouknu na to, ale co si vzpomínám tak ten káblík vede do propoj.konektoru s rádiem. Zítra nebo po zítří až se k tomu dostanu, tak bych ti poslal na SZ foto a pořešíme to.
  9. Origo nemám, mám Pioneera a do něj zapojenou anténu na které je zesilovač(váleček), ale z rádia žádnej káblík do antény zapojenej nemám. Jak by to teda mělo být?
  10. Mám stejný problém s příjmem signálu. Anténu mám orig. a zesilovač mám taky. Chci se zeptat, jestli musí být k tomu zesilovači připojené nějaké napájení (káblík) z rádia nebo je zesilovač napájen z auta?
  11. Chtěl bych se zeptat, jestli je normální, že po výměně kotoučů, destiček, brz. válce, kapaliny, prachovek a očištění pístků v brz. třenech je po ujetí cca. 500km opotřebenější levý kotouč (strana řidiče) než kotouč pravý. Neměli by bzdit rovnoměrně nebo je to normální?
  12. ...tak beru zpět. Omlouvám se všem, chyba byla ve starším telefonu Sony T630. Připojil jsem novou Nokii a slyšitelnost i na orig. mikrofon je z auta výborná.
  13. ...já slyším v autě volajícího dobře, ale mě není slyšet.
  14. A zkoušel jsi i orig. mikrofon? Taky si myslím, že není co nastavovat. Jak dlouhej máš kabel u toho mikrofonu Nokia?
×
×
  • Vytvořit nový...