Přejít na obsah

mutant2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mutant2

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zkoušel jsem 44kW i 51kW předtím než ji taťka koupil, abycho věděli který motor vzít. Zapůjčili nám každou variantu na cca 3/4 hoďky a ať si to projedem. Zkoušel jsem s oběmi ostřejší jízdy, právě kvůli rozdílu motoru a myslím si, že rozdíl v jak už tady někdo psal do těch 80-90 prakticky není, ale pak má o něco navrh ta 51kW verze. Ovšem ještě bych podotkl, že je taky podstatné kdo si jak motor zajede... My nakonec volili 44kW jelikož převážně jezdí krátké trasy po městě a okolí. Zkoušel jsem kolik vytáhne a zatím jsem se s ní dostal na 175 tacho... ale to už fakt trvalo než se to na to rozjelo, bylo to na dálnici mezi ostravou a fm.
  2. OK už nebudu vyzvídat. A když se to tak veme, pokud slevy, které jsou uvedeny u prodejce v odkazu výše, který jsem tam dneska dal, nejsou podmíněny leasingem, tak by ses s leasingem, který bude mít zvýhodnění 20tis. Kč s fabii II 44kW sport v oranžové dostal na 238tis. Kč. Takže to beru jako reálnou věc i bez známostí.
  3. Mrkněte tady na slevy: http://www.autoa-c.cz/skladove_vozy_fabia_II.htm U výbavy sport až 70tis. Kč. Bohužel nepíšou, zda cenu ovlivňuje leasing nebo jiná akce.
  4. Konkrétněji by to nešlo, ať nemusím hledat . Jinak je možné, že dostal nevýhodný leasing, u kterého šla cena o 30tis. Kč dolů s tím, že to pak ve splátkách pěkně přeplatí.
  5. A ve kterém autosalonu ji kupoval? Jelikož to měl slevu skoro 27%. A bral to za hotovku nebo na nějaký leasing, u kterého mu dali výraznou slevu, kterou pak zase výrazně přeplatíš?
  6. Mi osobně se líbí žlutá v kombinaci se sport výbavou a 16" koly Bear. Ale dobrá volba je rozhodně i oranžová nebo satin. My máme doma oranžovou ve sport výbavě s 15" koly Line a vypadá to velmi dobře.
  7. To si nemyslím, spíš nějaké pako vymyslelo tuto podmínku, která je nepochopitelná.
  8. Nám bylo řečeno, že to musí být nastavené u toho auta už od výroby, takže i kdyby to byly už letošní skladovky, tak si to tam nepřidáš.
  9. A je kapku škoda, že se nedá ta záruka přikoupit i na skladové vozy. My měli o ni zájem při koupi FII a bylo nám řečeno, že se to nejde na skladové vozy, že to musí být nastavené od výroby. Což mi přijde celkem jako joke...
  10. a co takhle Valvoline... lijeme ho doma do dvou octavek a pohoda a ted navic tady nekdo na foru nabizi tyto oleje za solidni ceny: http://www.valvoline.inshop.cz/inshop/ Do jedne lijeme 10W-40 a do druhe 5W-40, u te prvni, ale u pristi vymeny zrejme prejdeme na 5W-40.Myslim si, ze si to ten motor zaslouzi.
  11. Ve 4 lidech mi dala max. 210 na tachometru a druha kterou mame doma v podobnem obsazeni 205 na tachometru.
×
×
  • Vytvořit nový...