Přejít na obsah

Los Pedros

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Los Pedros

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj. Asi mas pravdu, zmatlo me asi to,ze se zmenil posilovaci ucinek a volant se otacel mnohem lehceji.Taky i na fakt malou zatacku jsem musel otocit volantem min. o pul otacky,ale jinak pri vodorovne poloze drzel volant normalne smer. Me hlavne neslo na rozum, ze kdyby bylo vadne servo,tak by slo rizeni tezko,ale tady to bylo naopak. OK, necham to jeste zitra v servisu projet pro jistotu diagnostikou. Díky za radu.
  2. What's up you all? :-)

  3. Ahoj chlapi. Dneska se mi stalo,že jsem po nastartování měl problém s řízením - volant se neumerne pretacel oproti kolům (tzn. kola nezatacela umerne k otacení volantu jako dposud a musel jsem podstatne vic tocit). Taky se mi zdálo, že doleva víc než vpravo. Nic mokrého pod autem nebylo, žádná kontrolka mi nesvítila a rizeni zacalo zase spravne reagovat asi po 10km jizdy. Mam Octavii 2 cca 5 let starou. Po tech 10km problemu jsem ujel jeste ten den 350km a uz s tim zadny problem nebyl. Jen upresnim,ze jsem pred tou jizdou nez problem nastal jsem mel zaparkovane auto vyjimečně pár dní na svahu čumakem do kopce, takze nevim jestli to nemohlo mit na to vliv. Nemáte s tím pls někdo zkušenosti, jestli je to na servis nebo čím to mohlo být? Diky za Vaše rady.
  4. Tak to ti fakt nezávidím.. Já bych jim šel dat do toho bazaru asi přes držku...Já koupil Octavii II taky skoro novou a za 3 měsice ježdění mi vadná elektrika totálně odpálila výfuk i s katalyzátory za cca 100tis. S převodovkou ti neporadím,ale jdi k prodejci a chtěj každopádně náhradu. Já jim taky pohrozil právníky a zaplatili mi víc jak půlku opravy. Není to super,ale furt lepší než nic.
  5. Ahoj,jak ti to dopadlo??? Mám ted stejný problé. Vsechno svítí,ale kontrolka taky... Dík
  6. OK díky, o víkendu to zkusím,tak potom podám hlášku,jak to dopadlo
  7. [qote name=BUBOBU' date='26.10.2009, 6:44 ' post='1288937] Ak si dobre pamatam, tak po zapojeni baterky musis najprv zapnut klucikom spinaciu skrinku. Nie najskor radio. VTEDY TREBA KOD. Poradíte mi chlapi, jak se ten kód autorádia potom zadává? (Pokud by ho po mě rádio chtělo) Musím dobít akumulátor a nemůžu ho dobíjet venku v autě protože nemám garáž. Baterii musím vymontovvat a dobít doma. Pokud budu mít baterii z auta 1-2 dny,nebude se potom muset ještě nastavovat něco dalšího?? (kromě hodin samozřejmě.. :-) Jinak rádio je originál Škoda STREAM. Mám Oktávku II FSi Díky!
  8. Díky za info. Myslíš,že je to možné opravit svépomoci,nebo je to na servis? Myslím, že nejsem úplně levý, ale jde o to, jestli se k tomu člověk vůbec dostane. Díky Petr
  9. Kolegové, mám Octavii II, FSI 2.0 a nefunguje mi ostřikovač levého předního světla (nevyjíždí ani neostřikuje) Ostřikování druhého světla i předního skla je přitom v pořádku. Nemáte s tím někdo zkušenosti,čím to může být? Díky za radu.
  10. Měl jsem podobný problém a bylo to způsobeno vadnou elektrikou od výrobce,která mi potom kompletně odpálila katalyzatory.Nejprve to vypadalo na Lamda sondy,ale nakonec jsem musel nechat vyměnit celou kabeláž motoru + všechny 3 katayzátory. Doporučuji nejezdit a nechat důkladně zkontrolovat v servisu. Vadná elektrika ovlivňovala dávkovaní paliva (cukání),které potom hořelo až v katalyzátorech. Cena opravy u mého auta (najeto 50tis.km) stála cca 82 000Kč.
×
×
  • Vytvořit nový...