Přejít na obsah

Beďule

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

980 zobrazení profilu

Oznámení Beďule

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Z té trojice jen Fabia. Chci zůstat u koncernu. Vždy jsem měl Škodu nebo VW. Měnit asi nechci. Leží mi v hlavě ještě ten skladový Golf VII, ale bude to holota no [emoji45]. A i těch 380 je už dost.
  2. Kdy by mohlo být nějaké info k těm motorům? Tříválec nechci.
  3. A ještě jedna věc. Kdy se prosím mění modelových rok? Jestli budu zadávat vůz do výroby, bude to jistě nějakou dobu trvat než ho vyrobí a tak bych asi volil MR2017. Hrozí nějak reálně, ze z nabídky zmizí čtyřválec TSI? Něco jsem zahlédl někde na webu.
  4. Děkuji i za tento dost podrobný názor. Vždy jsem tvrdil, ze nové auto nikdy. Čím jsem však starší, začínám to vidět jinak. Golf je super, navíc se mi i dost líbí. Vadí mi ale vek a trochu ten nájezd už. Vím, ze 200 tkm není na dnešní dobu moc. Jen proste servisuji starý vůz, u kterého nikdy nevím, co dalšího odejde.
  5. Sedel jsem v krátké v době jejího představení. Ze je Fabie menší vím, co mě však zarazí je ta zmiňována kvalita interiéru. Je to fakt, ze drnci a klepe? Mám služební F2 z roku 2008, najeto mám cca 83 tisíc a interiér pohoda. Sice tvrdé plasty, ale klid. Rapida ne, líbí se mi spíše kombiky a Octa je mimo limit.
  6. Zdravím vás a prosím o vaše názory. Zvažuji prodej mého Golfa IV kombi TDI 74 KW, rok 2002 a pořízení Fabie III kombi TSI 81 KW. Golf má najeto 204 tkm, mám ho šest let a poctivě se o něj starám, je v dost dobrém stavu. Ale právě jeho stáří a nájezd se projevuje na výši nákladů, které do něj ročně dám. Za poslední tři roky 20 až 25 tisíc ročně plus 10 tisíc pojistky (POV + HAV). A stále je to starý vůz. Koukal jsem na Škofin a na jejich kalkulátor. Když dám rozumnou akontaci (30 nebo 40%) a zvolím délku 60 nebo 72 měsíců, tak se dostanu na měsíční splátku do 4 tisíc. Je to sice v souču za rok o něco více než náklady na Golfa, ale budu mít nové auto, které by snad mělo být relativně spolehlivé. Fabii budu hledat buď skladovku s výbavou Style (když se zadaří Style plus) nebo zkusím nakonfigurovat novou a domluvit se na ceně. Má představa je max 350 tisíc. Za 380 už se dá pořídit nový Golf VII (Heller Opava, na dvoře jich stojí asi deset). Na druhou stanu za těch 380 je to docela holota. Jezdím 90% jízd sám, měsíční nájezd mám do dvou tisíc. Jak to vidíte? Děkuji za vaše názory.
  7. Dík za odpověď. Při příští výměně můžu přejít zpět na 5W - 40? Nemám moc najeto ... .
  8. Zdravím vás, mám prosím jeden dotaz - dnes mi v servise při výměně oleje nalili do motoru TDI 66 KW místo Castrol Magnatec Diesel 5W40 olej Castrol Magnatec Diesel 10W40. Celou dobu používám plnou syntetiku. Je to velký problém když i Castrol Magnatec Diesel 10W40 splňuje normu VW 505 00? Díky
  9. Dotahuju pravidelně, kaslíky mám prázdné. Vržou sloupky A, B, C a stropnice. Ale nemůže říct, že pořád. Chtěl bych dosáhnout tichého auta např. jaký je Golf IV.
  10. Nevíte tady někdo o firmě, servisu kde jsou schopni odstanit veškeré rušivé pazvuky v interiéru? Např. rozděláním všech plastů, jejich podložením a následným umístěním zpět? OI pro pro mne skvělé auto, jen ty pazvuky mi vadí. Vždy po jízdě např. v Passatu uvažuju o výměně ... . Díky za tipy.
  11. Beďule

    Stropnice

    Co to prosím ten mirelon je a kde jej koupím? Díky
  12. Beďule

    Stropnice

    A můžeš mi ještě prosím říct, jaké jsou na té stropnici a střeše použité tišící materiály? Díky moc.
  13. Beďule

    Stropnice

    Setkal jste se někdo s lupáním stropnice na nerovnostech? Lupání se projeví i tehdy, když na stropnici zatlačím. Dále mám pocit, že když se interiér vyhřeje, tak lupání přestane. Myslíte, že by pomohla výměna? Raději se ptám, stropnice stojí pomalu 4000 Kč. Všem díky za radu.
  14. A kde najdu prosím ty odtokové kanálky? Vyčistím to sám nebo musím do servisu?
×
×
  • Vytvořit nový...