Přejít na obsah

SirMike

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SirMike

  1. Ahoj, hledal jsem, ale našel jen rozporuplné odpověi. Na webu skodateile.cz jsem zakoupil AUX vstup s kompletní kabeláží vi. odkaz http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=269&menu=Škoda%7COctavia%20II%28A5%29 Kabel jsem zapojil do navi NEXUS, m.r. 2004, do vstupu zapojil přehrávač (iPhone), zvolil na těle navigace volbu AUX, ale nic nehraje. V Nastavení je možnost AUX zapnutá na Audio, v manuálu k navigaci je možnost připojení externího zvuku skrze AUX zmíněná a podle mě tedy možná. Přestože se AUX v tomto m.r. nemontoval. Je tedy chyba v zapojení nebo v softwaru radia? Nebo Nexus v Octavii z roku 2004 AUX nepodporuje a ani jiným sowtwarem radia se tento stav nezmění? Poraďte prosím, co s tím. Díky!
  2. Ahoj, začal jsem pozorovat, že při delší jízdě nebo více rozehřátém autě mi neskutečně vrže levá část palubovky. Nemůžu přijít na to kde. Mám pocit, že je to někde za volantem nebo možná za budíky. Je to zvuk gumy nebo plastu, zkrátka vrzání. Zjišťoval jsem, kdy to dělá a v průběhu jízdy je to čím dál horší. Napadlo mě, jestli nějak zadek budíků nevrzá třeba o rozehřátý rozvody klimy, který jsou třeba obalený nějakym molitanem nebo tak něco. Je to zkrátka uvnitř palubky. Nevíte, co by to mohlo být? Každopádně pokud je to někde za budíky, tak jak je vyndat (ty by stejně chtěli kolem nějak vytlumit)? Zjišťoval jsem tady na fóru, že je to asi docela problém. A ještě by mě zajímalo, jakým způsobem rozdělat tu plastovou "schránku" co je mezi volantem a palubkou? Díky za rady a názory. Ještě doplním, že se jedná o OII m.r. 04 2.0 TDI DSG.
  3. Ahoj, začal jsem pozorovat, že při delší jízdě nebo více rozehřátém autě mi neskutečně vrže levá část palubovky. Nemůžu přijít na to kde. Mám pocit, že je to někde za volantem nebo možná za budíky. Je to zvuk gumy nebo plastu, zkrátka vrzání. Zjišťoval jsem, kdy to dělá a v průběhu jízdy je to čím dál horší. Napadlo mě, jestli nějak zadek budíků nevrzá třeba o rozehřátý rozvody klimy, který jsou třeba obalený nějakym molitanem nebo tak něco. Je to zkrátka uvnitř palubky. Nevíte, co by to mohlo být? Každopádně pokud je to někde za budíky, tak jak je vyndat (ty by stejně chtěli kolem nějak vytlumit)? Zjišťoval jsem tady na fóru, že je to asi docela problém. A ještě by mě zajímalo, jakým způsobem rozdělat tu plastovou "schránku" co je mezi volantem a palubkou? Díky za rady a názory. Ještě doplním, že se jedná o OII m.r. 04 2.0 TDI DSG.
  4. SirMike

    Vrzani palubky

    Možná ti drnčí ten držák na parkovací lístky. Mě to dělalo to samý, šel jsem s tím do servisu a zjistili, že je to tohle, což mě vůbec nenapadlo. Zkus tam vrazit párkrát přeložený papírek a uvidíš. Já mám problém, že při jízdě klidně i na uplně rovnym asfaltu mi vrže výdech klimatizace pod oknem. Přišel jsem na to, že když zatlačim na hranu palubovky nad budíkama, vrže to i při stojícim autě. Nevim vůbec, jak to odstranit. Zničil jsem si kvůli tomu tu kovouvou lištu, jak jsem tam chtěl něco vrazit. Do servisu se mi s tím nechce, jelikož už mám po záruce. Nevíte, co s tím? A ještě se chci zeptat, jak rozdělat výplně dveří (MR 04). Našel jsem tu spoustu dotazů na tohle téma, na všechny odpověď, že se to tu řešilo už mnohokrát, ale při sebepečlivějšim prohledávání fora jsem to tu prostě nenašel a ani na netu žádný návod. Díky za vstřícnost:) M.
  5. Ahoj, možná ti drnčí ten hovaďáckej úchyt na parkovací lístek, kartu apod. Taky jsem zkoumal co to sakra je, dělalo to přesno to, co říkáš.. Zkus pod to vrazit nějakej párkrát složenej papírek a uvidíš, jestli je to ono. V servisu jse mbyl za blbce:) Problém je, že jak se to autem nese, může to ve skutečnosti drnčet uplně někde jinde než odkud to slyšíš ty.
  6. Tak tak, jedině na starym S-ku (Mamut). Btw nemá ty kola z Mamuta ten vyklánějící se borec z modrý Okty se středočeskou spz?
  7. Tak tak, my na Jarově kupovali novýho Legenda, přístup nádhernej, parádní cena (sleva asi 250 000). Auta tam v rodině i do firmy kupujeme od poloviny 90. let, prostě skoro od začátku AJ a vždy v pohodě. A i servis je spolehlivý. Je tedy pravda, že na Legendovi se klucy zaučovali, když měnily urvaný zpětný zrcátko, ale zvládli to na jedničku:)
  8. Ahoj, tak na dálnici u Mnichova mě překvapila dost nepříjemná záležitost. Při rychlosti cca 160km/h najdnou začal motor ztrácet výkon, ručička se zastavila na 120 a víc už ani ťuk. Plný plyn nijak nereagoval. Zastavil jsem na nejbližším odpočívadle, vypnul motor, dal si cigáro a vše při dalším startu bylo v pohodě. Nicméně za dalších asi 10 minut to samé, tedy opět stejná procedura jako předtím s tou výjimkou, že jsem volal na Škoda Assistance, avšak s nulovým výsledkem - prý možná váha vzduchu. Ale to se mi zdá nepravděpodobné, to by se to nezpravilo chvilkovým vypnutím motoru. Potřetí už se to nestalo, auto absolvovalo po Německých dálnicích dalších asi 400km, průměrně tak 170 - 180km/h. Ještě doplním, že DSG bylo ve chvílích ztráty výkonu docela zmatené a řadilo mezi 5 - 6 a topilo mi sedadlo řidiče, přestože jsem vyhřívání měl vyplé, zaplé ho měl jen spolujezdec. Od té doby ale nic a vš v pořádku. \v čem je tedy zřejmě problém abych věděl, než se vypravím do servisu? Díky.
  9. Nebo tedy spíš jak to řešit. Žádné kabely k tomu nevedou a já jsem technický analfabet.
  10. No asi máš pravdu.. sedačky paměť mají a když jsem podle manuálu chtěl polohy uložit, tak to nešlo - žádný zvukový signál atd. prostě nic. Co s tím je?
  11. Pod sedadlem řidiče jsem našel tohle. Je to pro Bluetooth? Odpovídal jsem tady v Bazaru na jeden inzerát ohledně BT jednotky a bylo mi řečeno, že ta se dává pod sedadlo spolujezdce, tady ale byl názor jiný. K čemu to tedy je? Díky
  12. Mám navigaci Nexus. Koukal jsem na of. stránky Škody a tam je na fotce CD měnič do OII, který vypadá přesně jako ten z Passatu, tak nevím. Prosím tě, co je to HS/BT jednotka? Moc se nevyznám, tedy spíš vůbec.. Díky
  13. Ahoj, koupil jsem lehce jetou OCTAVII, je celá nakonfigurovaná, prakticky v maximální výbavě, jenže... nikde jsem v ní nenašel CD měnič, vůbec by mě nenapadlo, že tam prostě asi neni (moje chyba). Pročetl jsem fórum, abych našel radu, nicméně stále nevím. V kufru mám držák na kola, tzn., že tam není žádná další schránka, ve které by na měnič byly volné kaslíky, je tam jen vypouklina. Pod sedadlem řidiče jsem našel nějaké konektory, je jich asi pět v řadě a mají různou velikost. Tam by ten měnič měl být? A jak ho zapojit? Doma mám ještě Passata B5, kde je měnič (originální, 6CD) standartně v kufru, šel by ten použít? Díky, Michal
×
×
  • Vytvořit nový...