Přejít na obsah

STANA81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem STANA81

  1. Tak už je to OK. V pondelí jsem byl vlezený po autem a viděl že motor je od oleje a že to teče asi z lavy. Tak jsem jim to ve středu odvezl a včera si byl pro něj. Teklo to pod víkem hlavy kolem těsnění. Tak snad už to bude OK. Díky
  2. Dobře, budu to sledovat, i když se mi zdá že jsem se díval a že tam bylo oleje dost. Ale jistý si fakt už nejsem. Uvidime jak se to vyvine. Když to bude bude ubývat tak jim to pujdu reklamovat. K demontáži krytu jsem se nedostal, pořád tam prší.
  3. Zdravím, nebudu zakládat nové téma když se spotřeba oleje řeší tady. Dnes mi pískala žlutá kontorolka- málo oleje, dost mě to překvapilo. Olej byl na spodní hranici měrky. Olej jsem dolél, něco kolem půl litra. Ale chci se zaptat, dřív jsem olej doléval tak max litr za 15tkm, tedy 1l od výměny po výměnu. Ale teď je to 1100km po výměně oleje a hlavně auto bylo v servisu kvůli praskému těsnění pod hlavou, tlačilo mi to vodu ven. Je možné že tam něco posrali nebo opoměli že si to teď bere tolik oleje??? Pod autem to moc vypozorovat nejde, stojím na drceném asfaltu a tam to není poznat. Zítra ,dovolí-li to počasí, zkusím sundat ochraný kryt, jestli tam něco neuvidím.
  4. Děkuji, zítra bych to měl vést ke znamému. Dnes jsem s ním mluvil a říkal jsem mu co mám za problém a říkal že to mám dovest. Bude to mít přece rychleji udělané než já.
  5. Prosím poradíte mi co je to za řemen? V motoru su mi pravidelně ozívalo pískaní a přišel jsem na to že to vychazí od řemene viz na obrázku. Řemen je na krajích otrchný, jak se točí tak jsou tam vidět bílé provázky, prostě řemen je poskozený a nevím proč. Nevíte co je to za řemen a co to pohání? kolik stojí a jestli si ho dokažu sám vyměnit?? Díky za rady
  6. Nazdar. U fabie jsem měl stejný problém, do motoru mi asi chodila kuna. Musel jsem kvuli tomu měnít izolaci mezi motorem a interierem pod řídící jednotkou. stalo to asi 1500 jestli si to dobře pamatuju. Někdo mi poradil že tam mám dat naftalín. Tak jsem si koupil naftalinové tablety, dal je do ponožky a uvázal v motoře a bylo to OK. Už jsem neměl ten problém. To samé jsem udělal i Octavie. Poprvé mě to vytrestalo, dal jsem to blízko nasavani a v autě byl smrad jako prase. Tak jsem to dal jinam a je to OK. Kolegovi v práci chodily do Seata Leona a několikřát měnit hadičky k turbu. Poradily mu dát do motoru (k motoru) vajíčko napuštěné starým klasickým fridexem, asi 2x zmizelo a teď má pokoj :-)
  7. STANA81

    Mizí voda

    Nazdar, tak v uterý jsem dal auto do servisu. Dnes jsem se tam byl podívat jak to vypadá a auto by mohlo být zitra hotové. Bylo to to těsnění pod hlavou jak to tu zaznělo. Bylo prý prasklé u vodního kanalku a tlačílo to do vody a vodu ven přes víčko a přepad. Zrovna byla hlava na přebroušení. To přebroušení jsem si sice v práci mohl zařidit sám ,ale raději jsem to nechal celé na servisu. tak snad to už bude OK
  8. STANA81

    Mizí voda

    pro nothing: už jsi to nějak vyřešil????
  9. STANA81

    Mizí voda

    a zatím nevadí že s tím budu jezdit???
  10. STANA81

    Mizí voda

    Tak jsem se dnes díval a asi jsou tam vážně saze na těch stěnách. Než jsem dolel vodu tak jsem se díval jaky je tam bordel. Mam domluveného znamého mech. že se na to příští týden podívá, jestli bude mít čas. Ale jak jsem řikal, olej vypadáčístý a ve vodě taky olej není vidět. A muže měkdo odhadnout cenu?? Určitě se bude muset vyměnit voda a fridex a určitě i olej když už se to bude dělat, Stejně mám asi 4-5 tkm do výměny.
  11. STANA81

    Mizí voda

    A co ty saze?? co tím myslel? kde se tam vzali??? To víčko stoji jen kilo? kdyby to pomohlo tak proč ne
  12. STANA81

    Mizí voda

    Tady na fotce je jaka si černá. Ale v autě mi to nepřišlo. A kde by se tam vzali saze? Myslíš těsnění na hlavě?? ale olej vypadá čistý? a když povoluju víčko tak slyším podtlak, jak to při povolování nasavá vzduch, tak víčko je špatné????
  13. STANA81

    Mizí voda

    Sorry, špatně jsem se vyjádřil .Myslel jsem víčko od oleje, že je čisté.
  14. STANA81

    Mizí voda

    Tak to doufám nebude. Víčko vypadá čistě.
  15. STANA81

    Mizí voda

    Zdravím panové. Asi mám podobný problém. Asi před měsícem jsem auto trochu víc prohnal, pak nechal auto chvilku klepat. Při dálší jízdě mi pípala kontrolka vody a nádržka byla prázná. Vodu jsem dolel a asi po 2km jsem otevřel kapotu a otevřel nadržku a vodu to tlačilo, bylo ji tam moc, tak jsem přebytek odsál. Od té doby jsem to parkrát dolél a včera jsem se díval a dolél zase. Dnes jsem se podíval a dolél jsem asi 2-3dl jel auto projet a zkusil zapnout topení. Jak jsem dojel, motor jsem nechal klepat a opatrně otevřel nádržku a vody tam bylo to co jsem dolél, ale v prostoru motoru bylo mokro (viz. příložené foto) a na zemi mokro jak to kapalo. Prosím o radu, nebo aspoň názor čím to je.... Auto mám skoro 2roky a to těd jsem skoro níc nemusel dolévat.
  16. STANA81

    Podvozek STK

    Lidi nestrašte, taky mě čeka STK. Jaký rok to máš a kolik naletaného??? Znamí byl včera s pasatem asi r.97 a neprošel kvůli ramenám a kloubům řírení. Mám naletené podle tach. skoro 140 tkm. Tak doufám, že by to ještě mělo projít v pohodě.
  17. asi špatně hledám :-( jde to nejak přímo napojit na pojistkovou skřín na spinač výstražných světel?? http://dalkove-ovladani-centralniho-zamykani.alarm-anno.cz/keetec-cz-max-dalkove-ovladani-k-centralnimu-zamykani.htm na stránce je i návod, který jsem dostal i já v balení. Ale na nové řídící jednotce DO je tam drátu a nevím kam to všechno zapojit. Od staré DO řídící jednotky byli dva, nebo tří dráty byli napojené na řidici jednotku centrálu plus kostra, na ty jsem zapojil a odemikaní funguje. Ale chtěl bych aspoň ještě směrovky a kdyby šlo odemikaní jen kufru, když to pujde. Nemáte někdo seznam zapojení dratu které vedou v těch dvou svazcích(zasuvkach) do rídící jednotky centralu. Ať vím jestli a kam zapojit ty dráty. Fakt moc děkuji za každou radu. Rád bych to zítra dodělal.
  18. Ahoj, prosím, mam jednotku cenralu 1CO 959 799 A. Koupil jsem si novy dalkač KETEC RC MAX. Kam prosím zapojit výstupy nasměrovky?
  19. Mně to dělal jeden co se zabívá pojištěním a mám to u allianz. Auto je psané na mě, ale pojistka na otce. Pojištění mí na 1,9 TDI 81kw r.02 vychazí 2850,- za rok + pojištění všech oken 492.-
  20. PROCHY603 a je jedno jestli to to http://www.tssgroup.cz/katalog/cz-100-0 nebo to to http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-maxicar-286/d-70300/
  21. Díky za názor, budu se jim řídit. Ještě se rozhodnout který a objednám to
  22. No a šlo by mě to? nebo je to zbytečné a nefungovalo by to?
  23. pro PROCHY603: jak jsi mi včera radil tan dalkač, tak jsem našel pobobné jak jsem si to šel objednávat, protože tomu nezozumím, poradíš mě jeslti ten co jsi mi radil. http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-rc-102-a/d-70364/ Nebo jaky je rozdil mezi těma to http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-maxicar-286/d-70300/ http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-maxicar-286-3409/d-70293/ dík za názor a připomínky. Dnes, nebo zítra to objednám a o víkenku bych to zkusil udělat
×
×
  • Vytvořit nový...