Přejít na obsah

dandyho

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    137833716

Návštěvy profilu

2 494 zobrazení profilu

Oznámení dandyho

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. A nejde nechat zapojené jen reproduktory v předních sloupcích?
  2. Ahoj všem, u dvojkové Fabie mi asi odchází reproduktor ve dveřích. Než seženu jiný a mechanik bude mít čas ho vyměnit ...... lze jej dočasně odpojit (bez demontáže výplně dveří), abych nemusel poslouchat ty děsný basový detonace co z něj vychází? Díky :)
  3. Ahoj všem, budu kupovat ojetou Fabii (rv 2007-2009) a zajímalo by mě, jak dlouho vám vydrží volant aniž by na něm byly znát větší známky opotřebení? Viděl jsem pár Fábií, které mělo najeto "zaručených" cca 125000 km a volant byl značně ošoupaný a někdy i odrolený. Naposledy např. zde: http://www.sbazar.cz/fortovasarka/detail/16224410-skoda-fabia-12-htp-51-kwnajeto-131 Nevím zda je to nekvalitním materiálem nebo bych měl mít podezření na stočený tachometr. Díky moc :-)
  4. Podle servisky řetěz nebyl měněný. Ten CGPA motor by z těch "jednadvojek" měl být už bez nějakých zásadních problémů. Proto o tom autě i přes ty najeté km vážně uvažuju. Zvlášť když by měl mít natočeno 60tkm. Je tu ovšem to malé ale ...... proč ten motor dvakrát měnili a aby se to neopakovalo.... Říkal mi švára co děla ve firmě vyrábějící katalyzátory pro Škodovku, že tříválce vydrží do 200tkm a pak se začnou sypat. Mám ty vyšší najeté km (tak do těch 180tkm) v případě jiného htpčka řešit?
  5. Ahoj všem, jdu na radu :-) Mám za slušné peníze vyhlédnutou Fabii 1,2 51kW (2010 a kod motoru je CGPA), najeto má 187000km (hlavně dálkové trasy), pravidelný servis (mám ověřeno). Ve 110000km byla dělaná výměna shortmotoru a ve 130000km znovu + katalyzátor a vodní čerpadlo. Nevypátral jsem proč se to dělalo a proč dvakrát. Můžete mi vysvětlit co přesně short motoru znamená a proč to asi (dvakrát) dělali? Auto potřebuju pro manželku do města a řeším jestli do toho jít nebo ne. Díky moc za názory :-)
  6. Ahoj vsem, vybral jsem si Fabii, ale nejsem schopny posoudit technicky stav vozidla. V bazaru mi auto zvednou, ale ja tam tezko neco rozpoznam. Nemohli by jste mi doporucit nejakeho automechanika v Praze? Diky moc!
  7. O těch jsem také uvažoval, ale prý jsou dost hlučné ..... což mě odradilo. Dáš/dáte mi ještě nějaký jiný tip na kotouče? Díky moc!
  8. Ahoj chlapi, čeká mě výměna předních brzdových kotoučů a destiček (OII 1,9TDi combi, rv 2006). Vybral jsem Bremba ....tyto: http://www.autodily-sklad.cz/nahradni-dil/brzdovy-kotouc-09-9167-11-brembo?id=1799971 a tyto http://www.autodily-sklad.cz/nahradni-dil/sada-brzdovych-desticek-kotoucova-brzda-p-85-072-brembo?id=1806163 Chci se zeptat ..... měla by si při jejich výměně dělat ještě nějaká další údržba? Zkontrolovat nebo vyčistit něco co s tím souvisí? Díky za vaši radu :-)
  9. Díky moc za odpovědi :-)
  10. Ahoj chlapi, o vikendu jsem menil podbeh leveho predniho kola. Pri te prilezitosti jsem z pod kola nahlednul do prostoru motoru. Asi nejspis u hadice vedeni vzduchu je nejaka netesnost (cerny mastny šmír). Pro jistotu jsem to vyfotil a zvyraznil. Muzete mi napsat, zda to mam nejak resit? Diky moc!
  11. Ahoj kluci, potřebuji rychlou radu .... potkal jsem pár divokých prasat a kromě blatníků a kapoty musím vyměnit i přední nárazník. Přemýšlím o RS-ovém. Za kolik se dá sehnat komplet osazenej a nejlépe v bílé barvě (Mám OII combi; r.v. 2006)? Díky moc za odpovědi !! :-)
  12. Tak jsem mluvil se známým, který dělá v autorizovaném servisu a na vině je držák, do kterého se zacvakává bezpečnostní pás. Na vrakáči mi ho sežene za 500,- a za novej chtějí v servisu 850,- . Tak asi koupím novej ... Pokud by někdo věděl, kde ho sehnat levněji, budu rád :-)
  13. Ahoj všem, mám OII combi a poslední dobou mě nepravidelně zlobí signalizace zapnutí bezpečnostních pásů. Projevuje se tak, že i když jsem připásaný, tak se rozsvítí kontrolka a začne chvíli pípat. Nevysledoval jsem příčinu. Pás je zacvaknutý dobře. Nevíte v čem by mohl být problém? Díky :-)
  14. přední brzdové třmeny už jsou v červené :-) bomba :-)

  15. Ahoj kluci, chci si nechat nalakovat predni spoiler do barvy auta. Podle dilensky prirucky by mel byt pouze prisroubovany nekolika srouby. Je to opravdu tak? Diky moc za radu :-)
×
×
  • Vytvořit nový...