Přejít na obsah

dandyho

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dandyho

  1. A nejde nechat zapojené jen reproduktory v předních sloupcích?
  2. Ahoj všem, u dvojkové Fabie mi asi odchází reproduktor ve dveřích. Než seženu jiný a mechanik bude mít čas ho vyměnit ...... lze jej dočasně odpojit (bez demontáže výplně dveří), abych nemusel poslouchat ty děsný basový detonace co z něj vychází? Díky :)
  3. Ahoj všem, budu kupovat ojetou Fabii (rv 2007-2009) a zajímalo by mě, jak dlouho vám vydrží volant aniž by na něm byly znát větší známky opotřebení? Viděl jsem pár Fábií, které mělo najeto "zaručených" cca 125000 km a volant byl značně ošoupaný a někdy i odrolený. Naposledy např. zde: http://www.sbazar.cz/fortovasarka/detail/16224410-skoda-fabia-12-htp-51-kwnajeto-131 Nevím zda je to nekvalitním materiálem nebo bych měl mít podezření na stočený tachometr. Díky moc :-)
  4. Podle servisky řetěz nebyl měněný. Ten CGPA motor by z těch "jednadvojek" měl být už bez nějakých zásadních problémů. Proto o tom autě i přes ty najeté km vážně uvažuju. Zvlášť když by měl mít natočeno 60tkm. Je tu ovšem to malé ale ...... proč ten motor dvakrát měnili a aby se to neopakovalo.... Říkal mi švára co děla ve firmě vyrábějící katalyzátory pro Škodovku, že tříválce vydrží do 200tkm a pak se začnou sypat. Mám ty vyšší najeté km (tak do těch 180tkm) v případě jiného htpčka řešit?
  5. Ahoj všem, jdu na radu :-) Mám za slušné peníze vyhlédnutou Fabii 1,2 51kW (2010 a kod motoru je CGPA), najeto má 187000km (hlavně dálkové trasy), pravidelný servis (mám ověřeno). Ve 110000km byla dělaná výměna shortmotoru a ve 130000km znovu + katalyzátor a vodní čerpadlo. Nevypátral jsem proč se to dělalo a proč dvakrát. Můžete mi vysvětlit co přesně short motoru znamená a proč to asi (dvakrát) dělali? Auto potřebuju pro manželku do města a řeším jestli do toho jít nebo ne. Díky moc za názory :-)
  6. Ahoj vsem, vybral jsem si Fabii, ale nejsem schopny posoudit technicky stav vozidla. V bazaru mi auto zvednou, ale ja tam tezko neco rozpoznam. Nemohli by jste mi doporucit nejakeho automechanika v Praze? Diky moc!
  7. O těch jsem také uvažoval, ale prý jsou dost hlučné ..... což mě odradilo. Dáš/dáte mi ještě nějaký jiný tip na kotouče? Díky moc!
  8. Ahoj chlapi, čeká mě výměna předních brzdových kotoučů a destiček (OII 1,9TDi combi, rv 2006). Vybral jsem Bremba ....tyto: http://www.autodily-sklad.cz/nahradni-dil/brzdovy-kotouc-09-9167-11-brembo?id=1799971 a tyto http://www.autodily-sklad.cz/nahradni-dil/sada-brzdovych-desticek-kotoucova-brzda-p-85-072-brembo?id=1806163 Chci se zeptat ..... měla by si při jejich výměně dělat ještě nějaká další údržba? Zkontrolovat nebo vyčistit něco co s tím souvisí? Díky za vaši radu :-)
  9. Díky moc za odpovědi :-)
  10. Ahoj chlapi, o vikendu jsem menil podbeh leveho predniho kola. Pri te prilezitosti jsem z pod kola nahlednul do prostoru motoru. Asi nejspis u hadice vedeni vzduchu je nejaka netesnost (cerny mastny šmír). Pro jistotu jsem to vyfotil a zvyraznil. Muzete mi napsat, zda to mam nejak resit? Diky moc!
  11. Ahoj kluci, potřebuji rychlou radu .... potkal jsem pár divokých prasat a kromě blatníků a kapoty musím vyměnit i přední nárazník. Přemýšlím o RS-ovém. Za kolik se dá sehnat komplet osazenej a nejlépe v bílé barvě (Mám OII combi; r.v. 2006)? Díky moc za odpovědi !! :-)
  12. Tak jsem mluvil se známým, který dělá v autorizovaném servisu a na vině je držák, do kterého se zacvakává bezpečnostní pás. Na vrakáči mi ho sežene za 500,- a za novej chtějí v servisu 850,- . Tak asi koupím novej ... Pokud by někdo věděl, kde ho sehnat levněji, budu rád :-)
  13. Ahoj všem, mám OII combi a poslední dobou mě nepravidelně zlobí signalizace zapnutí bezpečnostních pásů. Projevuje se tak, že i když jsem připásaný, tak se rozsvítí kontrolka a začne chvíli pípat. Nevysledoval jsem příčinu. Pás je zacvaknutý dobře. Nevíte v čem by mohl být problém? Díky :-)
  14. přední brzdové třmeny už jsou v červené :-) bomba :-)

  15. Ahoj kluci, chci si nechat nalakovat predni spoiler do barvy auta. Podle dilensky prirucky by mel byt pouze prisroubovany nekolika srouby. Je to opravdu tak? Diky moc za radu :-)
  16. Tak jsem to nechal udelat v autorizovanem servisu za 550,- a mam klid :-)
  17. Ahoj všem, koupil jsem navařovací koncovky výfuku na mou OII 1,9TDi (mám RS zadní nárazník) a chci se zeptat, zda je po seříznutí výfuku nutné řez nějakým antikorozním přípravkem ošetřit ..... ? Můžete mi napsat vaše zkušenosti s montáží navařovacích koncovek. Díky moc :-)
  18. Diky moc za rady. Jeste mi poradte jakou znacku svicky tam dat? Klic nemam, abych se podival jak tam je nyni ...
  19. Ahoj vsem, odchazi mi jedna zhavici svicka (mam OII 1,9TDi 77kW) a potreboval bych radu jakou znacku svicky mam koupit a zda nevymenit vsechny ctyri. V jednom eshopu mi doporucily dle VIN kodu tuto: http://www.cc-autodily.cz/svicka-zhavici-octav-2?keyword=194917865 Diky moc za rady :-)
  20. Koupim žhavičku do OII - 1,9TDi 77kW. Rychlé!

  21. Nemate nekdo fotku jak vypada namontovany? Take o tom premyslim, ale rad bych to videl :-) Asi to bude chti i vymenit Stream za Bolero, aby to vzhledove ladilo :-) Co myslite?
  22. Dneska na STK :-)

  23. Ahoj vsem, mam OII 1,9TDi privezenou z Italie. Tim padem i servisni knizku v italstine. Mohl by mi nekdo nascanovat tu cast, kde se pise co vse se dela pri servisnich prohlidkach pri urcitem poctu km (jsou tu asi dve stranky) ? Dekuju moc!
  24. Koupím olej do OII. Nabídněte přes SZ :-)

×
×
  • Vytvořit nový...