Přejít na obsah

jirka sprosty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jirka sprosty

  • Narozeniny 28.4.1975

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

727 zobrazení profilu

Oznámení jirka sprosty

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vyměnil jsem bubny,prasátka a pakny, auto stále brzdí i po opětovné kontrole samostavů už jsem i trochu ponatáhl pružinu,myslel jsem že moc táhne samostav dolů. Dík za odpovědi.
  2. Jinak jsem s opravou nespokojen v pondělí jim to vezu na reklamaci . Auto občas nechce nastartovat a motor sebou hází jak splašený, že je to cítit na sedadlech v autě.
  3. Tlaky 323;-hlava d+m 2171, -hlava válců slo. 1700 rozvody 330,- ventily zabrus 850,- . To je práce . Hydroštely tam vyměnili jen 4x za cenu 558,-
  4. Dnes auto doma ze servisu. Nové rozvody ,zabroušení ventilylů, nové hydroštely, nový olej+ffiltr,nové svíčky. Cena materiál 7800. Práce 5400. Daň našemu milovanému státu 2800.
  5. Dovolím si nesouhlasit lepší prevence za šest tisíc než když to skočí a potká se to s ventily to pak je oprava za sedmnáct.
  6. Dotaz na Standavfr. Po kolika kilometrech je potřeba dotáhnout hlavu a další otázka je potřeba po nových rozvodech jezdit s citem? Díky. ☺
  7. Podle mého názoru povolí hydr. napínák řetězu a při startu a krátkých vodítkách , který ta jsou a mění se za delší s novou sadou,tak to skočí.Bez ohledu na to jestli tam je kvalt nebo ne.
  8. No jelikož to potkané není a ventily zabrousí tak bych to nechal. Očekávám od auta jen tak šest let provozu a končí. Je rok výroby 2013. Tak snad těch 50-60 tis. Najede.
  9. Asi dobře když se doteď nic nepřihodilo. Já kolikrát řadím zpátečku i při zhaslém motoru se zataženou ručkou a to když si vzpomenu že chci zamknout zpátečku a nikdy se mi nic nepřihodilo. Jakým postupem parkovala žena že to skočilo nevím.
  10. Zvažoval jsem. Nechám to na nich, beru v potaz i finanční stránku.
  11. Tak Pánové teď jsem volal do servisu a potkané to není. Dají nové rozvody olej a z důvodu menších tlaků zabrousí vventily.Cenu opravy ještě nevím počítám do 10 tis.
  12. No buďte rád jestli nemáte žádný problémy
×
×
  • Vytvořit nový...