Přejít na obsah

spirito

Uživatel
  • Počet příspěvků

    169
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 114 zobrazení profilu

Oznámení spirito

  1. Tak se mi podařilo na chvíli rozchodit endoskop (mám starší z Lidlu a na novém iOS na iPhonu se tomu už moc nechce fungovat). Je to za zadním kolem na karosérii pod nárazníkem. Na jedné straně chybí, takže to budu reklamovat v servise.
  2. Nevíte, kam patří tato ucpávka? Měl jsem auto na lakování zadních blatníků, v servise sundávali zadní nárazník a hrdlo palivové nádrže. Po několika dnech jsem vezl pasažéry na zadních sedačkách a našli ji volně na sedadle. Tak mě zajímá, jestli jsem schopen zjistit, že chybí, aniž bych rozdělával nárazník apod.. Kvůli snadnější případné reklamaci v servisu. Podle čísla na ni uvedené se jedná o díl 8E0 721 495 A (na webu jsem našel pod názvem průchodka).
  3. @didimb: Jak se ti ten zvuk projevoval? Při při zrychlování v určité rychlosti nebo to hučelo stále i při konstantní rychlosti? Řeším podobný hluk, zatím mám po repasi rozvodovky.
  4. Podle čísla chyby a podle chování mě to připomíná, že jsme tohle řešili na O3 1.8tsi před pár lety na octaviaclub.cz. Tehdy mě v autorizáku vyměnili turbo, ale dalším stačilo poštelovat ovládání obtokové klapky. Nicméně netuším, jestli to byl projev nějaké výrobní série.
  5. No, já to vnímám i jako menší trhnutí, takže to může být i již zmiňované uložení tlumičů. A ano, do plného rejdu jsem donucen pouze občas při složitém vyparkovávání. Najeto mám cca 140 tisíc km.
  6. Mám Octu rok 2013, kupoval jsem ji jako roční a už tehdy se při plným rejdu ozvalo lupnutí. Jednou jsem se o tom zmínil při servisu, nicméně to neřešili, já pak už taky ne. Jezdím s tím dál.
  7. U mě to je pod plynem od rychlosti cca 110 km/h. Nezáleží na aktuálně zařazené rychlosti, slyšel jsem to chvíli i na 4 při razantním zrychlení, když jsme hledali zdroj toho zvuku. Ale objevilo se to až po repasi deferenciálu.
  8. Zkusím znovu položit otázku, jestli odpoví někdo z vás, kteří máte tento problém: Dělá vám to až po výměně/repasi diferáku nebo haldexu? Jaký máte nájezd?
  9. Taky to slyším od 100 km/h výše. Dělá vám to všem až po výměně/repasi diferáku nebo haldexu? Jaký máte nájezd?
  10. Já si troufám tvrdit, že na naší 4x4 vibrace přestaly po výměně spojky mezi kardanem a haldexem - dle dílenské příručky je to “Pružná spojka s tlumičem kmitů”.
  11. Tak jsem nakonec dal auto také do Prevodovky AP a spokojenost. Hučení ustalo a dokonce mi vyřešili dlouholetý problém s vibracema při dálničních rychlostech.
  12. Protože mi zadek začal hučet od 40 km/h. Výměna ložisek včetně spojky mezi kardanem a haldexem mě vyšla na cca 38 tisíc s daní. No a jak to ztichlo, tak tam slyším ten další zvuk, který bych podle projevu hádal od převodovky, ale pocitově to jde taky ze zadu auta.
  13. Ahoj, také pozoruji další zvuk navíc při zrychlování na 6. stupeň při rychlosti nad 100 km/h, ale na O3 4x4. Mám po výměně čerpadla Haldex a výměně ložisek v zadním diferenciálu. Podařilo se ti to vyřešit? Bylo to převodovkou?
  14. Zdravím, tak mám stejný problém na své 4x4, hučení vzadu vpravo, při zatáčení se intenzita hluku nemění. V autorizáku tvrdí, že je to zadní rozvodovka. Nemáte někdo tip na servis, který to umí opravit, na liberecku?
  15. Ano, každé světlo má jednotku. Akorát se světlo musí vyndat, protože se ta jednotka vyndává zespodu.
×
×
  • Vytvořit nový...