Přejít na obsah

mfilip

Uživatel
  • Počet příspěvků

    108
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mfilip

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Momentálně je asi nejlevnější v okolí Albert v Orlové s 27.50Kč, s nákupem >400Kč o víkendu to dělá 26,50Kč
  2. Jako pro člověka, který jezdí jen po Těšíně a nezajede občas do Ostravy, Karviné nebo Frýdku to levnější být může, když v Těšíně natankuje od 29.90Kč. Jinak mimo Těšín koupí levněji na české straně.
  3. Škoda, že Poláci nejsou tak pečliví na uživatelských webech a nepíší aktuální ceny. IMHO pokud se člověk pohybuje po Ostravsku a má možnost natankovat od těch aktuálních cca 27.20(Ostrava)-27,40(Ostrava, FM, Dětmarovice, apod), tak zpravidla v Polsku v rozumné vzdálenosti od hranic nenatankuje levněji.
  4. Nevi nekdo, za kolik je N95 na Castorame dnes?
  5. Ja ti nerozumim, co vlastne chces. Samotny dil stoji cca 500 Kc. Na vrakaci jeste mne. Mel by to byt dil 1H0 947 311, ale nejsem si jist, O1 uz nemam.
  6. Nemate nekdo nahodou kartu Vitay Club Verva ? Ma tu kartu Vitay Clubu, protoze po natankovani Vervy se dostalo 12 bodu za kazdy 1l, takto mi to fungovalo v brznu, ze jsem za 26l dostal 156 + 156 bodu, celkem 312 bodu. Nyni jsem natankoval v nedeli a dostal jsem jen zaklad 6 b/1l, tedy po 25 l mi to pripsalo jen 150 bodu. Doslo k nejake zmene, o ktere nevim, nebo jsou treba ty dodatecne body pripisovany na konci mesice ? Nemuzu ani totiz najit, ze za clenstvi v klubu Verva je 12b/1l
  7. Cieszyn stale na tech cca 5.25-5.29 za N95 ? Zloty sel dolu na 6.15 Kc, tak uz je zase Polsko pro mne zajimave.
  8. Diky. Klidne muzes takove info + Vervu 98 davat, kdykoliv si vzpomenes, je pro mne moc uzitecne.I kdyz o te cene zrovna nahodou vim, protoze ji zrovna aktualizovali na www.autocentrum.pl, ale to byla spise nahoda. V aktualnim kurzu VISA to dela 33.30 Kc, coz uz je cca o 50h mene, nez cena, na kterou se da dostat u nas.
  9. Tak ano, protoze jelikoz v Ostrave pracuji a kolem te benzinky jezdim kazdy den. Do Polska ke Castorame bych musel zajet 6.5 km tam a 5.5 zpatky navic.
  10. Diky, to staci, vsude jinde bude zhruba stejna cena. No nic moc cena cca 35.40 Kc. Tak to bude Ostrava za 33.90 Kc
  11. Jak to ted vypada s cenami v Polsku ? Netusi nekdo, jaka je cena pro N95/N98 na Neste24 u Castoramy a N95/Verva98 na Orlenu ? Pred 14 dny tam bylo 5.67, coz v aktualnim kurzu je vice nez, za kolik jej muzu koupit u nas, ale mozna je to ted zase jinak.
  12. Na www.autochip.eu je jista nabidka na "eko-tuning" www.autochip.eu/cz/chiptuning/za ... ecotuning/ ... Jsem se stavajici spotrebou sveho auta velmi spokojen, ale prece jen, kdo by nebyl rad za nejakou tu desetinku dolu, proto miri muj dotaz na vas smerem k tzv. "eco-tuningu". Dozvedel jsem se o nem z clanku o tom, ze se nektere firmy, zejmena v Nemecku, zacinaji touto oblasti primarne zabyvat a uprava chiptuningem smeruje vice do snizeni spotreby, nez primarne do zvyseni vykonu, o ktery mi ani primarne nejde. Zajima mne i technicka stranka veci, zda to muze fungovat, ne nejake obecne nazory na chipovani obecne. Zejmena zda muze fungovat omezeni nasavani vyfukovych zplodin ... Ano vrta mi to trosku hlavou ... Reference na autochip.eu jsou smisene, kritika je na nevraceni nejakych penez, na jiny predmet podnikani, ale zaroven se najdou i pozitivni reakce ohledne vysledku chipovani. Proto hledam nekoho konkretniho s referenci na "Ecotuning" ... v uvozovkach proto, ze tomu moc neverim ... ale co kdyby nahodou ? Jinak jsem z Ceskeho Tesina, TDI fun dela asi jen diesely a mam OII RS 2.0 TFSI BWA
×
×
  • Vytvořit nový...