Přejít na obsah

Ondra Zabranský

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Ondra Zabranský

  • Narozeniny 25.10.1981

Oznámení Ondra Zabranský

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A ještě mi zjistili, ze mi v kastliku u spolujezdce stále sviti svetylko a vybiji mi baterku :-) a já, ze proč jsem občas nenastartoval...
  2. Ahoj, tak už vyřešeno... Byla vypadlá podtlaková hadička, opraveno za 10 min. a auto jede konečně jak má. Příště asi do Škoda servisu.... Díky moc za rady a pomoc.
  3. Super, díky moc. V pondělí dam vědet, jak jsem pochodil...
  4. Vždyť to pisu, ze autům nerozumím, proto chodím k odborníkům ....
  5. Čau, včera jsem byl v servisu na bežné prohlídce... Vyměnili filtry a když jsem jel domu, tak auto na 2000 otáček vůbec netáhne, turbo sepne, otacky vyletí a jinak nic. Spotreba je cca stejna. Zrychlení je tak z nuly na 100 za 100 s.... Jinak mi k tomu začala svítit kontrola emise do dílny. Mám přijet v pondělí. Netušíte, co mi tam pos...i? At vím, co a jak... Autům moc nerozumím :-) díky....
  6. Cau, dlouhodobou spotrebu mam 7,2 l/100, přes léto 7,6 l. Měl by se měnit pravidelně olej a občas si i ,,zařadit"...
  7. Zdarec, tak vyřešeno, vyměněn homokloub za 3 litry v autorizovanem servisu a po lupání ani památky...
  8. Levý kloub jsem měl před 2 měsíci a pravý byl ok, tak to nechápu.
  9. Zdarec, potřeboval bych se zeptat, jestli nevíte, čím by mohlo být, že když při zatáčení (ale ne plný rejd, ale tak na půlku) se začne z levé strany ozývat takové cvakání. Dělá to při zatáčení doleva i doprava, ale vždy na levé straně. Když např. stojím na křižovatce a rozjedu se tak to cvaká, ale když jedu, tak se to neozývá. Většinou tedy při rozjezdu a půl rejdu. Hom. klouby ani čepy by to být snad neměly.... Díky .
  10. A ten kenwood ti tam zapadl bez problémů? A to rns taky, nebo je potřeba nějaká úprava? Díky.
  11. Tak dneska jsem dostal defekt :-(((( , takže se musím rozhodnout rychle... Vezmu tedy ty 225/45 R17. Najedu přes zimu cca 5-10 tis, tak přemyšlím jestli Barum Polaris 2 nebo Kleber Krisalp. Anebo Pirelli Sottozero.... A ještě jsem se chtěl zeptat, někde jsem našel Michellin nebo Goodyear nebo tak něco ale DOT 4706, což prý znamená, že byly vyrobeny ve 47 týdnu v roce 2006. Myslíte, že to moc vadí? Díky. Tak nakonec jsem vybral Kleber Krisalp HP2? Nějaké zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...