Přejít na obsah

pedros.u

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pedros.u

  1. pedros.u

    EGR Ventil

    Tak už jsem ten zázrak našel, asi do toho půjdu taky. https://tafmet.pl/english/egr-valve-simulators/222-egr-valve-simulator-with-blanking-plates-for-vw-audi-skoda-seat-20-tdi-cr-ii-euro-5-5902553472615.html
  2. pedros.u

    EGR Ventil

    Ahoj a pod čím to mám dát hledat na ebay ?
  3. Zdravím pánové, mám dotaz: Už jste někdo řešil výměna rádia z Yetiho 2011 za Bolereo z Yetiho 2015? Vím, že zapojení je jiné, že se musí přepinovat napájení + Can, ale jde mi o to jesti to kousne gateway a nebude se vybíjet baterie a jestli budou fungovat funkce na rádiu car a podobně.
  4. X - díly nejsou repasované, ale jsou to vratné díly, kdy cena dílu je menší z důvodu znouvupoužití materiálu vráceného.
  5. Nechej si v servisu přehrát řídící jednotku, je nato oprava přímo z Boleslavi která to řeší.
  6. Pokud ti nepomůže ani jedno řešení tak vím, že se to řešilo přímo ze Škodovkou a řešení je přímo do klapky navrtat dírkuurčitým vrtákem tuším 3 mm.
  7. pedros.u

    blatník

    Univerzál ne, lepší je PU tmel což znamená polyuretanový. Má lepší vlastnosti a líp drží než silikon.
  8. Může to dělat i vadné těsnění pod sáním.
  9. Měli jsme u nás na servis oct kteá měla za 3 roky najetých poctivých 15 000 Km. Odešlo turbou bylo uplně přidřené, zákazník byl celkem v šoku, protože prý jezdil tak maximálně do 3000 ot/ min. A to je právě ono je třeba turbo občas i vytočit.
  10. Jak máš staré auto? Vím, že do 4 let stáří se to dá řešit bezplatně.
  11. Ve většině případů odejde dečka sedáku a nejde ani opěra, když odejde opěra sedák hřeje
  12. No celkem malý únik repekrive odpaření bývá normální, ale jestli tam leješ 0,5 l tak to může být i načaté těsnění pod hlavou.
  13. pedros.u

    Dveře

    Může to být i horší varianta, vadný spodní pant dveří už jsem taky několikrát řešil.
  14. pedros.u

    Zasa brzdy!!

    Jsou to náboje, nasadit nové kotouče a změřit házivost. Měřák je povinou výbavou značkového servisu.
  15. Jestli to nedělejí kotouče, tak jsou to na 100% nábojky. Při každé výměně kotoučů je třeba měřit házivost nábojů, protože když na špatné nábojky dáš nové kotouča, tak po chvilce je závada zpátky. Takže změřit a uvidíš.
  16. K otázce ježdění bez turba: Dělám ve značkovém servisea přijel zákazník který mělnajeto cca 15 000 km na Octavce 1.9 TDi 81 Kw, že když potřebuje předjet tak mu to nejede. Bylo špatné turbo nedávalo skoro žádný plnící tlak. Oprava cca 30 000 Kč. Když jsme pátrali po příčíně tak ze zákazníka vypadlo, že on to nemohl spůsobit že jezdí jed do 1800 ot/min a že mu turbo vůbec nezapíná. To byl důvod on to turbo nenechal vůbec roztočit a hlavně prohřát a promazat olejem. Takže jezdit normálně a ne podotáčky.Zdar
×
×
  • Vytvořit nový...