Přejít na obsah

Ustecak21

Uživatel
  • Počet příspěvků

    221
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ustecak21

  • Narozeniny 10.4.1981

Kontaktní metody

  • ICQ
    310289933

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ustecak21

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Zdravím, stalo se mi 3x během týdne že mi motor z ničeho nic zhasnul a zustali rozsvícené kontrolky. Stalo se mi to vždy když někam přijedu, nechám zapnutý motor a otevřu dveře že vystoupím a jen se zvednu tak motor zhasne. Při opětovném nastartování motor běží normálně a stalo se mi to vždy pouze při vystupování a otevření dveří. A když třeba popojedu o kus dál a udělám to samé, tak motor nezhasne. Je to prostě náhodně. Žádná kontrolka na palubce jako porucha nesvítí. Mám najeto 198000 r.v 12/2005. Baterie dva roky stará. Maxidot, manuál převodovka, Rozvody měněny před 20tis. km. Auto garážované a 2x se mi to stalo při jízdě z práce - tudíž celý den stálo auto na mrazu - jestli by to mohlo mít vliv (jednou po vyjetí z práce cca 1min, pak po týdnu po 10min jízdy a jednou z garáže po 15min jízdy). Auto jezdí každý den 15km tam a zpět + jízdy po měste občas. Stalo se to někomu?
  2. U fabie 1,4 mpi r.2000, Začala mi blikat kontrolka oleje, po rozjezdu nejdříve třikrát pípne a pak bliká....co to je? Před pul rokem měněno čidlo tlaku oleje - to ale kontrolka svítila - neblikala!
  3. Měl jsem ten samí problém, studený blafne okamžitě, při teplém se musí otočit alespoň 5-8x, na počítači mi to zjistilo 2 vadné žhavící svíčky - vyměnil jsem všechny čtyři - žádná změna. Zajel jsem ke známému, ten to napíchnu přes Super VAG a zvýšil mi startovací dávku, jestli to trvalo 2min. Problém vyřešen, dokud jsem to nezažil na vlastní kůži, taky bych tomu moc nevěřil, ale kupodivu vše ok....PARÁDA
  4. Tak já teď jezdím za 4,6l (od přezutí na zimní ujeto 2000Km) Dávám VIF zimní Jezdím většinou do práce 2x12km. Auto garážované. Zimní pneu nafoukáno 2,2 michelin alpin 15" 195 R.V. 12/2005 1,9 tdi
  5. Když nastartuji za studena, třeba po ránu, tak to blafne okamžitě, snad na jedno otočení. Ale někdy se mi stane, když někam přijedu a chcípnu to, tak třeba po 5min chci nastartovat, tak to tocím 3-8s než to chytne. To může být baterkou???
  6. Ahoj, máte někdo v Octe TV v opěrce hlavy? Mám dvě děti a i druhé už dospívá do věku, že bude chtít také za delší jízdy koukat. Má někdo zkušenost?
  7. Na severu Čech je dost známej autobazar gregi, zajímal by mě Váš názor.
  8. Ahoj, tak mi praskal pojistka na kterých jsou parkovačky, bohužel jsem zrovna nevěděl která pojistka praskla, tak jsem postupně vyndal pár pojistek a prasklou našel. Nojo, jenže teď mi svítí airbag, jelikož jsem nejspís vytáhnul i pojistku airbagu, co stím??? Když zapnu klíček, tak zhasne - jak nastartuju tak se zas rozsvítí.
  9. Tak jsem byl odhodlaný koupit manželce na fábku již nová světla, to když mě skoro vyhodili z STK. Není se čemu divit, ani nebylo vidět obrys na zdi a nebyli snad ani vidět žárovky:-) Ale když jsem to tu pročítal, řekl jsem si víc už je zku*vit nemůžu, tak jsem se dnes rozjel do barev-laků a tam koupil smirkový papír 1200 a 2000, v řádech desetikorun. Tempo samozřejmě doma vždy po ruce :-) Přijel jsem domů a pustil jsem se do toho, po hodině práce to vypadá fakt skvěle! Když to manželka viděla, tak si myslela že jsou ty světla nové :-) Viz foto.... "ať žije forum.skodahome.cz!!!"
  10. tak já vystříkal cele wd a pořád nic :-/ i gumy mastny jak svina. Asi mě nemine vykuchání dveří
  11. Už se stím někdo setkal? Vždy když je pařák tak nejde rádio, spíš teda zvuk, jinak radio svítí. Pokud je chladněji tak jde.... setkal se stím někdo?
  12. Mému tchánovi strašně vrže okno řidiče při stahování a zavírání okna. Promazal jsem gumy okna, sříkal i dovnitř do dveří a pořád stejný, měl jsem sundaný i moturek a ten nevrze. Nechce se mi oddělávat ten zanejtovanej kryt pod tapecem.... nemá někdo nějakej fígl na to vrzání Octa combi 2008 1,9tdi
  13. používám puk a hydr, hever na kolečkách, na puku mám asi 1cm drážku na práh to hezky sedne.
×
×
  • Vytvořit nový...