Přejít na obsah

dratak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli dratak

  • Narozeniny 5.12.1990

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    276052860

Oznámení dratak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. dratak

    Alternátor O1

    Zdravim vás chlapci, odešel mi altík na mé Octě 1.9 TDI 66kW 12/2002. Po vymontování a dodání na repas mi bylo řečeno, že je bohužel nafouklý stator, a že se musí provézt výměna statoru a rotoru. Cena s prací á 3900,- :-D. Sehnal jsem si tedy alternátor jiný s téměř novou volnoběžkou za 2000,-. Bohužel jsem až po dodání altíku do servisu na namontování zjistil, že se jedná o alternátor z Fordu Galaxy. Byl sice o něco větší, ale i přesto se tam chlapcům podařil namontovat. A teď nastává můj problém. Když otočím klíčkem, kontrolka dobíjení normálně svítí, jako svítila. Po té nastartuju a kontrolka dobíjení svítí stále. Přidám plyn a zvýším otáčky na cca 1500 a kontrolka zhasne a už nesvítí ani na volnoběh. Nevím vůbec co s tím. V servisu mi bylo řečeno, že by to mohlo být způsobeno tím, že je alternátor ze starého Galaxy, který měl ještě žárovkové kontrolky, kdyžto moje Octavie má už diodové, což znamená menší odběr. Moc se mi tato teorie nezdá. Jaký na to máte názor vy? Stalo se vám někomu něco podobného? Díky za každou radu a odpověď.
  2. Zdar chlapci, mám problém s Fabii 1,4. Občas nejde nastartovat. Když si to napíchnu na VAG, tak mi to napíše chyby 17749 - zapalovani - vystup 1: zkrat na kostru a 17751 - zapalovani - vystup 2: zkrat na kostru. Nemáte s tím někdo zkušenost?? Vůbec nevím, kde mám pátrat. Prosím poraďte... ;-) Děkuji
  3. Takže myslíte, že to bude přelámáný někde v tý gumě, kde vede celej svazek, u pantů dveří?
  4. Zdravím pánové, mám tu podobnej problém, kterej se tu už párkrát řešil, ale přesně ten co mám já jsem nenašel. Problém mám v řidičových dveřích. Nejdřív nešli vůbec otevřít (ani zevnitř), nakonec se mi to podařilo a to tak, že jsem stáhnul okno a zkusil vzít za kliku a ejhle, dveře sem otevřel. Rozdělal sem tapec s tím, že se pokusím najít problém. Bohužel bezúspěšně. Zamykání funguje stále jen občas (spíš ne než jo)! Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko... Co se týče ostatních dveří, jsou fpohodě... Napíchnul jsem to i na VAG a zde je výsledek. Ještě sem se s tímhle problémem nesetkal, můžete mi pls poradit kam sáhnout a kde hledat? Sem už v koncích... :-( VAG Adresa 46: Komfort systém Labely: SVO\1C0-959-799.lbl Řídící jednotka: 1C0 959 799 B Díl: 3X Komfortgerát HLO 0003 Kódování: 00259 Dílna #: WSC 31480 VCID: 3666807A38D7 Řídící jednotka: 1U4959801D Díl: 3X Tőrsteuer.FS KLO 0009 Řídící jednotka: 1U4959802D Díl: 3X Tőrsteuer.BF KLO 0004 Řídící jednotka: 1U0959811D Díl: 3X Tőrsteuer.HL KLO 0004 Řídící jednotka: 1U0959812D Díl: 3X Tőrsteuer.HR KLO 0004 2 závad nalezeno. 01038 - centralni zamykani - teplotni ochrana 35-00 - - 00943 - vytapene vnejsi zrcatko: strana ridice (Z4) 35-00 - -
  5. zdravim, máš ještě ten béžovej interier? mohl bys mi poslat fotky na mail dratak@seznam.cz díky

  6. Zdravim, mám v autě Symphony a v kufru koncernový changer 6CD. Bohužel mě Symphony opustilo a už je pravděpodobně někde v křemíkovým nebi. Proto se už ohlížím po jiném rádiu. Zajímalo by mě, jestli někdo nemáte zkušenost s propojením tohoto starého changeru s nějakými novými typy rádií. Díky všem za odpověď. :-)
  7. No, to nemusim, ale podívej se na obrázky víše, a pak mi něco povídej... Nabarvil jsem jenom kousek, protože sundávat třmeny se mi fakt nechtělo... No a bez toho abys trochu nabarvil i destičky se ty třmeny v určitých místech barví fakt celkem těžko... :-)
  8. Tak už jsem taky odstranil poslední vadu na kráse... :-) Přináším ale trochu jinou alternativu, no ale posuďte sami! ;-) Do zadu na bubny jsem použil barvu Balakom Silikon 400 2v1, je to základní a vrchní vypalovací barva. No a dopředu na třmeny jsem použil barvu Alkyton na na rezavý kov. Tahle barva mi byla v obchodě doporučena. Původně jsem sháněl Hammerite, ale bylo mi řečena, že tahle barva je dalece lepší a že s ní mají lepší zkušenosti. Hlavně je prý lepší v elastičnosti. Pán mi ukazoval nabarvený kus plíšku, který jsem mohl různě ohýbat a barva nepopraskala. S výsledkem jsem celkem spokojen, ovšem nevím, jestli by se dopředu na třmeny nehodila spíš červená nebo trochu jiná zelená... :-)
  9. Dík za radu! Bylo to fakt ono! Pojistky sem kontroloval několikrát a všechny byly OK, ale na pozici 5 vůbec pojistka nebyla a přiznám se, že by mě nenapadlo, že by tam nějaká mohla chybět... Ještě jednou díky za radu!!! :-)
  10. Zdravim vás pánové, mám problém s klimatizací a zároveň bohužel i s cirkulací vzduchu. Pokud stisknu tlačítko klimatizace, tlačítko se rozsvítí, ale klima nejde... V těchto dnech stále jen teplo a horko :-( . Vím, že je mnoho věcí ve kterých by mohl být problém, ale co mě zaráží je, že je nefunkční i tlačítko cirkulace vzduchu, ale s tím rozdílem, že po stisknutí se vůbec nerozsvítí... Nevíte prosím vás, kde by asi mohl být problém? Abych věděl, kde mám aspoň hledat... Děkuji vám mnohokrát za odpovědi a tipy... :-)
  11. to jsem zkoušel... stáhnul jsem si program Grundig WKC Series, ale vůbec nechápu jak se ovládá. Pokud můžeš poradit, poraď prosím!!! Díky
  12. Zdravim, umí někdo z vás vygenerovat kód pro moje Symphony? Jsou na to přeci prográmky, nebo né? Já jsme na netu bohužel nic nenašel... Je to tedy Symphony s kazetovým přehrávačem. S/N: SKZ2Z3D1822989 Díky za odpověď.
  13. Aha, takže když si zapojim dvd pomocí toho převaděče, tak si vyřadim cd changer? Chápu to tak správně?
  14. A nešlo by to dvd napojit přez tenhle kabel?? http://cgi.ebay.de/VIDEO-DVD-Adapter-f-VW-...A1%7C240%3A1318
  15. Zdravím, máte někdo zkušenost s propojováním Navigace DX a nějakým DVD přehrávačem? Jakým způsobem je to možné? Co k tomu člověk potřebuje? S jakým DVD přehrávačem se vám to povedlo? Jaký jsou zápory... Díky moc za odpověďi!
×
×
  • Vytvořit nový...