Přejít na obsah

alfonzik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení alfonzik

Učeň

Učeň (3/14)

  • One Year In
  • Dedicated Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. alfonzik

    Vaše spotřeba

    Všem moc díky za reakce. Já to měl v Octavii 1.4 TSI a to stejné prostě to jezdilo o 1,5 -2 litry méně, ale s tím asi nic moc neuděláme. A abych s tím jezdil 120 po dálnici, tak to bych asi umřel :-)
  2. alfonzik

    Vaše spotřeba

    Díky za reakce. Bohužel to fakt není moc auto na dálnici a za mě celkem zklamání. Zkusím ještě hodit dotaz jestli není novější verze SW.
  3. alfonzik

    Vaše spotřeba

    Třeba jo, co já vím...
  4. alfonzik

    Vaše spotřeba

    Ahoj, jdu si k vám pro dotaz ohledně spotřeby. Mám model sportline 2021, 1.5 tsi již EVO tedy s OPF, manuál, najeto 8tkm a jel jsem po dálnici Košice - Poprad, 130-135 tempomat a spotřeba 8.5-8.7. Po městě jezdím kolem 8-9 a mimo město se dostanu kolem 6.5 vše relativně lehká noha, tak mě to celkem překvapuje. Má někdo zkušenost z dálnice a teď neberu nějakou rovnou ale třeba Brno - Praha? Díky A ještě se ptám majitelů Sportline, ať nezakládám další vlákno. Duní vám taky tak nějak výfuk, když to auto normálně stojí na volnoběh? Je to jak kdyby tam byl takový sportovnější podkres, který ale nejde z repráků, ale opravdu ze zadní části auta. Nazval bych to jak když máme dírka ve výfuku :-) Díky
  5. Ahoj klubáci, chtěl bych vás poprosit o radu na superb 2 kombi, který má elektrické vzpěry kufru. Praskla hadička od ostřikovače a udělalo to paseku, takže vytopená jednotka pátých dveří a vytopené kabely. Dal jsem novou jednotku včetně obou vzpěr protože byly vytečené ale diagnostika nyní hlásí chyby: bez základního nastavení (to je jasné, ale nejde spustit, protože jsou tam další dvě chyby) chyba ochranná lišta proti sevření 1, přerušení (chyba: B11DB13/00038) chyba ochranná lišta proti sevření 2, přerušení (chyba: B11DC13/0003B) Jednotku jsem se snažil nakodóvat ale přiznám se, že těm hodnotám úplně nerozumím (1 ozub, 2 ozub, zápatka/třmen, atp), tak nevím jestli i tady nemůže být problém. Ale každopádně za boha nemůžu přijít na to, co znamená hláška ochranná lišta proti sevření - přerušení. Kde ji prosím hledat, jak ji zapojit/zkontrolovat? Díky za rady :-)
  6. Díky, zatím se mi ho nepodařilo najít, ještě ale zkusím
  7. Ahoj, neumíte mi prosím poradit někoho z Brna a okolí na kódování? Jde mi o line assist, čtení značek a přidání RS stylu do virtual kokpitu. Auto Škoda Superb. Předem díky za radu
×
×
  • Vytvořit nový...