Přejít na obsah

MichalP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    124
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MichalP

  1. Ano, potřeboval jsem vědět kde je, po vytažení byl prasklej a ano problém to nevyřešilo, hlavní problém byl ve vytahaném a přeskočeném rozvodovém řetězu o tři zoubky. Naštěstí zjištěno včas a opraveno bez vážných následků.
  2. Tak už byl nalezen, je vedle chladiče oleje a je k němu dost blbej přístup.
  3. neví někdo prosím přesně kde se tento snímač na motoru 1,8TSi, CDAA nachází ? Nejlepčejší by byla fotka. Díky za pomoc
  4. Aha super, na mem VCDS 12.12 eng mi nejde vstup do Login or coding 11. tak se ptám jestli tu není někdo z Prahy nejlépjeji kolem Řep s funkčním vagem na kalibraci mého čidla. Díky prassatovi za pomoc. tak jsem měl včera nějakou práci u Škoda Klokočka a když už jsem tam byl, zeptal jsem se jestli mi udělají kalibraci toho čidla. Koukali na mě jak z jara a pak řekli že se žádná kalibrace neděla. Vymění se čidlo a vymaže se chyba., toť vše. Odpoledne jsem jel na sever Čech a po cestě se spustila bez problému regenerace DPF sama.
  5. Jak je to s tím snímačem tlaku ve výfukovém potrubí ? Stačí ho jen vyměnit a nebo se musí ještě přes Vag kalibrovat ?
  6. Odkaz nelze otevřít, tedy aspoň mě ne .
  7. To samé, dělal to zámek dveří, prostříkal jsem všechny a je klid.
  8. Co se vám honí hlavou?

  9. No nevím, já ho mám skoro tři roky a jediný problém co jem měl je výměna baterky v ovladači, mám ho montovaný ve firmě co je montuje, spíš mi přijde že problém mají ty co to montí sámo domo. Můj nazor, tak si hodně věcí dělám na autě sám, ale do určitých věcí ce nehrnu.
  10. Čauves, kam zapojit kable ti neporadím, ale aby ti fungoval start na dálku, musíš to mít nastavené v jednotce magicaru. Měl jsem to nastavené na trvale vypnuto, jsou tam myslím tři možnosti nastavení. v manualu to nenajdeš je to v servisním nastavení a to se k výrobku nepřidává. Někde bych ho měl mít v PDFku, jestli ho chceš, tak mi pošli mail na : michalpulc@seznam.cz a já se po něm podívám. Čauky M.
  11. Díkes - možná bych ti vyřešil to věčný "cestování" flašky po sedačce (a po zemi) Omlouvám se za zdržení, nějak mi nevychází čas. Je to tenhle pytel a mě se tam vejde v klidu 0,5l, když tam není pití tak si tam přítelkyně dává mobil a jiné divné věci http://www.mujfotoweb.cz/zbozi.php?volba=k...p;zbozi_id=ANC5
  12. Kupoval jsem to tady : http://www.partspoint.cz/, konkrétně v Hostivaři, ale měli to tam jen jako doplňek, takže to na stánkách nenajdeš. Zítra se ti podívám na ten pytel jestli tam je nějaký název a zkusím to najít podle toho, pak ti to pošlu.
  13. Tady nejde o délku klacku, já mám problém tam dostat (zařadit)4ku i 2ku a řadička má krátký pytel tak že jediná cesta je zkrátit řadičku né pro eststiku ale pro funkčnost. Čus, tak jsem ti to vyfotil, je to focené jen telefonem, jsem v práci a foťak ma vybité baterky. snad ti to bude stačit, když ne tak ti to vyfotím ještě zítra jednou. Výška komplet celé řadičky i s osazeným rámečkem je cca..16 cm. (měřeno od rámečku co je na tunelu)
  14. tak to ti přesně neřeknu o kolik šla dolů, ale už mi to netahá. Neboj se to provrtat skrz, nic se nestane. Jen vrtej pomalu, pak vem malou eska pásku, nešteluj výšku utáhni, vrať plaketku a jeď.
  15. Jo řešil jsem to, dával jsem taky řadičku z OII. Provrtal jsem celou hlavici vrtákém který měl zhruba stejný průměr jako klacek. No a pak už jsem to jen napasoval aby se mi při 4 nevytahoval rámeček. (dobré je tu plaketku před vrtáním odloupnout, je tam jen nasazená )
  16. měl jsem to same co ty. Taky mi to šlo do nouzového řežimu jen občas, ale do třech měsíců už to dělalo pořád. Vag mi nahlasil chybu turba, šlo ven, koupil jsem jiné a teď to jede zase tak jak má. Mám ho ještě pořád hozené v kanclu, až bude víc času juknu do něj, ale počítám že to budou zatuhlé lopatky. Mělo nalítáno zhruba 130 000Km. Pokud ho budeš vyndavat sám ( připrav se že je to na celý den, já ho tahal vrchem)
  17. Zdarec, mě dělalo bordel uchycení zadních sedaček, jednou jsem převážel něco velkého a měl je sklopené. Po zaklapnutí zpět mi tam vzadu začalo divně cvakat, trvalo 14dní než jsem na to přišel. Namazal jsem ty uchyty a od té doby je vše v cajku.
  18. Dával jsem si hlavici z OII a taky má kratší manžetu. Tak jsem jednoduše vyndal plaketku a o trošku menším vrtákem než je průměr klacku jsem provrtal hlavici skrz. Pak jsem jí nasadil zpět a mírným (teda trošku větším) tlačením nastavil potřebnou délku a nasadil plaketku. Vše je bez problému a sedí to jak pr... na hrnci.
  19. Od 25.2. 2007 přezuto na letní 16 + nové gumy a je to poježděníčko. Tady v pepíkově bych zimáky akorát ničil.
  20. Mno obecně by to snad možný bylo... ale tak snadný to zase nebude... Když jde po káblu upravit komfortku tak proč by nemělo jít rádio... Pokud to autorádio je koupené i s autem a bylo tam už z výroby, tak ti zjistí ve škoda servise kód přes vin číslo. Více se optej kakamaráda Aidalona, ten to tak zjišťoval a zjistil.
  21. pokud máš zapnutý climatronic na AUTO, tak si proudění vzduchu a rychlost ventilátoru řídí sám. Šipky se zobrazují jen když si to ručo přepneš buď na sebe a nebo na nohy. Pokud jedeš na auto, tak ti ventilátor bude foukat tak rychle dokud ti to nevytopí a nebo nevychladí na nastavenou teplotu kterou tam máš nastavenou,
  22. zdarec, kamárád to má na kombajnu BMW taky. zmáčkne čudl na dálce a otevře se mu kufr, uloží nákup, zmáčkne čudl v kufru ( je na dveřích v tapecu ) a dveře se po vteřinovém spoždovacím i ntervalu pomalu a čistě zavřou. Žádné špinění rukou. Takhle bych to chtěl taky, ale asi to nepůjde zrealizovat.
  23. Jde to, pokud tam jsou origo zámky a máš k tomu štítek s kodem, tak ti je každý škoda salon nechá udělat přes MB. Já jsem si nechal udělat vystřelovák, je na něm dálka, imo a celé mě to vyšlo i s vyříznutím klíče na 2 500,-. Ale nebylo to přes MB, ale jen u normálního výrobce klíčů ve stánku. myslím že pět kolíku za dva klíče je akorát.
  24. To nevím, optej se MartinaRS. Ten už jich několik předělával.
  25. Nemá na dojezd vliv aktuální průměrná spotřeba. Pokud ukazuje průměr 9litru a po ujetí cca 20km už ukazuje třeba 5,5l (to asi platí jen pro naftu ), tak se dojezd na nádrž musí zvednout.
×
×
  • Vytvořit nový...