Přejít na obsah

delfyn

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    857
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem delfyn

  1. IIdmac,:menil jsem to doma s kamosem a sehnal jsem to na netu a neco ve skodovce a stalo to kolem 5tis.obě věci. Uz je to pomalu rok a auto startuje normalne.
  2. A kde si prosimte mam nastavit fullll?Ten mam nastavenej ale jak rikam a nekdo tady pise,tak pri otevreni DVERI SE TI VSECHNO ROZSVITI NAPLNO a jak zavres dvere tak to pohasne,vsechno mam nastaveny na max.
  3. Zdravím, uz někdo vyřešil to ztlumeni vnitřního osvetleni,chtel bych aby po nastartovani zustalo ambient.osvetleni svitit naplno jako pri otevreni dveří. Diky
  4. Ahoj,taky jsem měl tento problem s prvnim startem,točil o dost dyl než by měl. Sehnal jsem si regulacni ventil 03L906455C.A skrin s elektromagnetickym ventilem 03L109096B.A nove těsnění. A je po problemu.
  5. kamoš ma 1,9 octu 2007 a ma v zaji setrvak,chvilku motor běží normalně a chvilku to rachta jak traktor,ma načatou spojku,ale za jizdy to nic neděla jen na mistě na volnoběh.tak jestli nemaš to samé třeba?
  6. Radši bych se zeptal proč prvni a druhej stupen řadi až někde 2tis. uplně zbytečně a jestli se neda upravit mapa řazení,zbyly kvalty řadi dobře.
  7. Jestli ti to piše EMISE DO DILNY tak maš špatnej EGR vntil na 100%.neucpaval si ho??
  8. Kluci nechce někdo vyměnit solidy na kubiky??Kamoš je ma doma a rad by je vyměnil.
  9. Co se vám honí hlavou?

  10. Ahoj,jak je Luky,nedame zase někdy pokec?

  11. Ahoj,mě to děla rano u prvniho startu,pak už naskoči pokaždy,máš v pytli řídici vztřik,vyměn ho a maš po problemu,taky mě to čeka.
  12. Ahoj,mam to same sound system ze zesikem a zrovna jsem to řešil s elektrikařem,ale asi to nepujde,protože z navigace už není žádny vystup,je to obsazeno právě do toho co maš v kufru.Zkoušely jsme vytahnout signal z origo zesiku a šlo to,ale něco mi to rušilo,takovy slaby pískaní,takže jsem to odpojil,až bude čas tak se to zkusi,jinak dal nevim.
  13. Ahoj,mě to dělalo taky,ale až po tom když jsem si ucpal EGR ventil,měl jsem 114kw a tomu to nevadilo,ted mam 120kw a ten je nachylnějši,udělal to i kamoš a psalo mu to samí co tobe,takže ti nejspíš EGR odešel.
  14. Ahoj,kluci,musiš sundat kastlík a vystlat si palubku ze spoda,třeba molitanem a na druhe straně pod volantem to same,má to snad každy a pak vam to pomuže,taky jsem to dělal
  15. Ahoj,da se sehnat uplně novy za 15TIS.ALE MUSIŠ KOUPIT PŘESNE PODLE KODU MOTORU,
  16. delfyn

    Zavada svetla

    Tak ti nenaklapí jeden xenon,schválně se při startu podivej jestli naklapí moturky.
  17. Kluci,nevíte někdo jak se vypína u navi Dx Info,když mám zaplí cd,tak mi tam pořád skáče nějaká stanice,nevite někdo??diky.
  18. No v něčem máš pravdu,říka se bixenon,v čočce je klapka,ktera se otevře a zase zavře jak přepínáš dálkový a ještě se rozsvítí přídavna dálková toď vše.
  19. Zvladneš to doma,prohlídni si pořadne kde maš šroubky a jde to samo maš ho za 10min.dole a ty čidla,myslim,že v ty plast.liště maji byt uchytky kam zacvakneš ty čidla,už si to moc nepamatuju jak to bylo,ale udělaš si to v poho doma.
  20. Vicku,prosimtě nemužu najit INSPIRACI PRO KAČERA,neviš kam to dali?Bylo tam dost kol a ja se potřebuju podivat na jedny kolečka.
  21. Jj,nemas za co a co tě stal ten chrom.rameček???
  22. Neeee,chrom ram.máš ted jen koupiš ten černej a je to ten co tam mas tak koupis podobnej do kteryho nacvaknes ten chrom.rameček jo tod vše. Jinak odkaz nemam už ani nevim kde jsem ho splašil,ale poptej se v jakym koliv servisu Škoda a tam ti ho objednaji.
  23. delfyn

    navigace

    To je možny,ale už vidim nekoho jak mi rve navigaci pres okno,když treba dvere neotevře.A vmam to napojiny na klakson a u vnitř mam ječtě sirenu,tak hodně štěsti než to vytahne tak mu poteče krev z uší a mužu ti řict,je to takovej řev,že mam strach i ja když jsme to nastavovali a to mi k tomu ještě zpusti dalši alarm a u auta jsem za 5sekund.Jinak ja ho mam v garaži tak to je jiny no. A do restaurace když jdeme tak na něj koukam
  24. Ahoj,ty mřižky nejsou stejny ta stara je ti na nic,na ni ten chrom.ram.nedaš.Musíš si ještě koupit ten černej rameček,ten ma zepředu otvory a do nich to nacvakneš ten chrom.ram.
×
×
  • Vytvořit nový...