Přejít na obsah

Pavel Píša

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Pavel Píša

  • Narozeniny 26.6.1990

Oznámení Pavel Píša

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Ahoj, potřeboval bych poradit, mám na autě 7-pin zásuvku a potřeboval bych u nového přívěsu který má 13-pin zásuvku využívat couvací světlo, potřebuji tedy ten 8-pin. Je možné na stávající kabeláž namontovat 13-pin zásuvku a připojit na 8-pin kabel který by vedl k couvacímu světlu automobilu? Dík za rady.
  2. ...udělal jsem vlastní pokud by někdo potřeboval.... Dezinfekce klimatizace Škoda Octavia 1U.pdf
  3. Zdravím Vás pánové, mojí baterce už běží osmí rok. A už nemá takovou sílu při studených startech a trochu pokulhává i při těch teplých. Moje auto 1.2HTP/ 6V/ 40kw/ 2003. A chtěl bych poradit jestli tam nechat 44Ah nebo silnější a nějaký konkrétní tip, jakou koupit. Koukal jsem po této AKUMA Předem dík Pavel.
  4. Tak prý se jednou za čas nic nestane, pokud se mění syntetika za polosyntetiku.
  5. Pavel Píša

    Jaký olej

    Právě se tady v těch odpovědích nemůžu pořádně vyznat. Ale přesto dík. Ano chci to dát do své 1.2-ky. Šlo mi jen o to jestli nevadí ten přestup mezi oleji, od teď se budu snažit zůstat na jednom. Pro výběr oleje atd., zařadím otázku do správné sekce ať tady v tom nedělám zmatek.
  6. Ahoj, chystám se na výměnu oleje. Mám Fabia r.v. 2003/6V. A rozhodl jsem se měnit olej sám, ale dvě předchozí výměny nebyli prováděny v autorizovaném servisu Škoda. Byli měněny u automechanika a nevím co tam lil za olej. Mám na mysli jestli syntetiku nebo polosyntetiku. Je to na závadu když se mísí tyto dva oleje? Nebo může dojít k poškození motoru? A tímto bych se chtěl zeptat na nejvhodnější druh oleje pro tento motor. Předem Dík
  7. Pavel Píša

    Jaký olej

    Pánové, chystám se na výměnu oleje. A rozhodl jsem se měnit olej sám, ale dvě předchozí výměny nebyli prováděny v autorizovaném servisu Škoda. Byli měněny u automechanika a nevím co tam lil za olej. Mám na mysli jestli syntetiku nebo polosyntetiku. Je to na závadu když se mísí tyto dva oleje? Nebo může dojít k poškození motoru?
  8. Pokud by ten znak měl takto vypadat (zatím to jsou jen spekulace), tak hlasuji rozhodně NE! Já bych to na té fotce spíše prohodil a ten nový by byl nahrazován tím starým. Mě příjde graficky a tak celkově hezčí (ten starý), ten druhý (,,nový´´) vypadá jakoby by byl na čínských, nepovedených modelech autíček! for bojler: Taky jsem přemýšlel o tom že ty starší znaky by mohli být dále vyráběny, aby se dali vymněnit. Ale teď bude záležet jestli zůstane logo stejně velké atd. Ale zase na druhou stranu, může se stát že nové logo se bude více hodit k novým modelům od Škodovky doufejme že takto vypadat nebude. Spíše bych preferoval nějaký facelift tohoto Naše původního, když už teda změnu.
  9. Je to možný, už to neřešim jen mě to zajímalo proč to tak je. Ale právě že se mi fabka dost mlží ať jedu jak chci když nepustim větráky tak nic nevidim, právě teď když začíná být chladno.
  10. Přesně tak to je, ale proč se to neuzavře když je vypnutý větrák. V zimě mi tam proudí ledový vzduch. Prostě když nechci aby to foukalo, tak prostě větrák vypnu a né aby to protahovalo. to Hurikan88: asi máš pravdu že tam proudí při rychlosti cca 80km/h a výš, ale u fabie se mi nezdá že by to třeba ve 100km/h profukovalo.
  11. Ahoj, mám dotaz. Když jedu s Octou tak mi i při vypnutém větráku stále profoukává vzduch do kabiny. A když zapnu cyrkulaci a větrák mám stále vypnutý tak to přestane. To profoukávání funguje ve všech pohohách (nohy, ofuk skla,...). Máte taky někdo takový ,,problém´´ a nebo to tak mám být? Mám totiž Fabia I hatch a tam když mám vypnuto tak prostě nic nefouká. Předem dík za rady
  12. Ahoj, máme stejný modelový rok i motor. Teď jsem se byl podívat v autě a a po zamčení zůstává kontrolka zelená. Pokud si pamatuji tak Fabia II při uzamčení signalizovala oranžovou barvou. Tady to není, ale myslím že to není jako závada.
  13. Zde přikládám nějaké foto: Z leva: Fabia r.v. 2003 - MÁ lomené zrcátko (ob.1) Octavia TOUR Trumf r.v. 2010 - NEMÁ lomené zrcátko (ob.2) Fabia II od r.v. 2008 - MÁ lomené zrcátko (ob.3 - zdroj www.auto.cz) Fabia II Facelift - MÁ lomené zrcátko (ob.4 - zdroj ww.auto.cz) Sečtěno a podtrženo, všechny vozy mají lomené zrcátko krom Octavia TOUR Trumf. A to z důvodu úspor, jak uvedl Rob.
  14. Přidávám pár fotek k Superbu z Brněnského veletrhu. Viděl jsem ho jet naživo a je krásně slyšet jen šumění pneumatik. Cena přestavby z originálu je 500 tis. korun Fotky viz. galerie:MRKNI!
  15. To snad ne!? Přemýšlím o tom že si ještě tuhle octávku koupím. Nevíte do kdy platí nabídka TOUR TRUMF?
×
×
  • Vytvořit nový...