Přejít na obsah

stepi.p

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení stepi.p

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Poradí někdo jak vymyzat hlášku servis nyní? Dle popisu výše by měli být na OIII dva servisní intervaly. Interval týkající se výměny oleje jsem vymazal, ale nevím jak vymazat druhý servisní interval? Používám Vag-Com.
  2. ok, díky za upřesnění. A jak můžu vymazat tedy servisní prohlídku? Používám Vag-Com.
  3. no to asi jo, ale jak to vymazat správně? Postup byl dělaný správný a zkoušel i mechanik který to běžně dělá
  4. Ahoj, prosím o radu. Vlastním Octavii III a nedaří se mi vymazání hlášky "servis nyní". Mám bezklíčkový přístup, při zmáčknutí tlačítka zdržím nulovací tlačítko, palubní pc se zeptá zda chci vymazat servisní interval, toto potvrdím opětovným zmáčknutím nulovacího tlačítka. Palubní počítač hodí hlášku, že servis byl vynulován, ale ihned potom naskočí hláška servis nyní. Nulování jsem provedl i před kabel, ale hláška nadále hlásí servis. Na Columbu v nastavení v záložce servis je dle mého servis vynulován, jelikož další servis je dle Columbusu za 30 000km nebo 2 roky. Poradí někdo co by s tím mohlo být? děkuji
  5. Benzín jsem jiný zkoušel, nalil jsem i aditivum pro vyčištění, ale výsledek žádný :-) Poradí někdo jak změřit vstříky? Mám diagnostiku Vag-Com. díky
  6. Ahoj, mám SII rv2008 1,8TSI, najeto cca 135 000km. Po studeném startu auta při rozjezdu na cca 1800 otáčkách auto přestane mít výkon (2-3krát cukne) a poté jakoby "vystřelí". Dělá to na dvojku a někdy i na trojku, udělá to vždy jen jednou a během jízdy již ne. Při dalším startu se to neopakuje, jen pokud je auto déle odstavené. Diagnostika žádnou chybu neukazuje.
  7. Ahoj, myslím že mohlo, já měl dráty přerušené a nefungovalo mi otevírání víka pomocí DO.
  8. nastavení do základního nastavení a překodování funkce mi dělal rolbař. Mrkni sem http://cardiagnostik.cz/ má pobočku i v Prostějově.
  9. Vyřešeno díky "Rolbařovi". Uvedl sedačky do základního nastavení, poté překódoval funkci a zrcátko se rozběhlo.
  10. Tak chyba objevena díky "Rolbařovi". Po rozebrání stropního světla zjištěn vypálený tišťák a roztavený plast u tlačítka.
  11. Aha, tak to je skoro přes celou republiku :-(
  12. ok, zas tak moc tomu nerozumim, odkud jsi?
  13. Samotná lampička když jí ručně rozsvítím tak svítí. Procházel jsem i kódování BCM ale na nic jsem nepřišel. Jinak při otevření dvěří svítí vše - nástupní prostor, dveře, osvětlení nohou..
  14. No možne to je, ale kde hledat me nějak nenapada
×
×
  • Vytvořit nový...