Přejít na obsah

Machoš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Machoš

  1. Přesně tak! Vždyť ta úspora času je uplně zanedbatelná.A pochybuju že někomu,nějaké dvě/tři (i kdyby deset) ušetřených minut k něčemu byly. Nechápu takové ty tÿpky v černÿch X5-tkách co si to ženou hlava nehlava někam na "životně" důležité jednání.Pochybuju,že je tak nepostradatelný, aby mu každá ušetřená minuta stála zato.Hlavně v dnešní době mobilů,mobilního internetu a pod. Ale tohle všechno je jen o lidech... Jak se chováš na silnici - takový seš i v životě.
  2. Všichni jsme byli mladí a hloupí, to je pravda. Jenže někteří z toho nevyrostli ani ve 30ti,40ti... Ale určitě jsem měl pud sebezáchovy,který evidentně mnoha lidem chybí.Nebo že by jezdilo po slinicích tolik sebevrahů? A pokud ano,tak ať neberou s sebou ostatní nevinné lidi.
  3. Machoš

    Nehody

    I takhle to někdy dopadá ....
  4. Já a má přítulkyně ... Loni ve sklépečku!
  5. Kua ty maš teda autoritu! Nechceš se dát ke švestkam?
  6. Je to drsné.Hlavně aby našli černé skříňky ( jsou červené ).Protože pokud to byla tech. závada, měli by na to přijít! Preventivně. Byl jsem na vojně na přerovském voj.letišti a ikdyž jsme se tam motali kolem aut ( cisterny a vzduchotechnika ),tak jsme právě obsluhovali vrtulníky Mi-17 a Mi-24. A vše bylo zmáknuté do mrtě a bez každodenní technické prohlídce nic do vzduchu nešlo. A to je "blbá" czech army....
  7. To je dlouhodobější průzkum... ale včera právě jsem takového blba potkal. A tady u nás na valašsku je to samý kopec
  8. Určitě to znáte taky: stojíte na semaforu na červenou, mrknete do zpětného zrcátka a už ho tam vidíte - 15 let starý Golf, nebo ještě lépe dvacetiletý Favorit a za volantem stejně starý idiot (teda řidič). Vlastně ještě dřív ho uslyšíte - výfuk z uřezané okapové roury a v něm pár děr tlustým hřebíkem. Zastaví vedle vás, okýnka musí mít stažené, jinak by totiž nemohl plašit důchodce na chodníku svým ultrabass system hip-hopem a hlavně by nic neviděl, protože skla mají barvu ranní kávy (bez mléka). Teď nastává ten okamžik - pomalu se na něj otočíte a... začnete se docela nahlas smát. Alespoň u mě to tak je vždycky. Na hlavě šátek, na něm kšiltovka (červenobílá, s rovným kšiltem, otočená 45° severoseverovýchod), na krku pár řetězů z domovní branky sepnutých příveškem ve tvaru lebky na kříži a nepostradatelná teplákovka (+bílé "najky" na nohou, ale to není v autě vidět). K tomu pozice za volantem jako po těžké obrně a výraz obličeje podobný. Párkrát naprázdno prohrábne plyn, naskočí zelená, jeho pneumatiky 320/20 na 17" kolech ohoblují blatníky, zapiští na asfaltu, pomalu najdou ztracenou adhezi a vyrazí vpřed. Vy jste se mezitím plynule rozjeli a nechali jeho šedesátikoňové žihadlo pár desítek metrů za sebou. Ale zato se na vás nikdo nedíval. Na něj ano. 90 % sice posměšně, ale to on neví, tak mu to nekažme. Ovšem kdyby šlo jen o to, že jsou tihle machři směšní, nebyl by to takový problém, prostě se zasmějem a budeme věřit, že z toho do padesáti vyrostou. Ale jejich styl jízdy je větší průser. Když se před vás nacpou pár metrů před semaforem, aby ukázali, jak jsou rychlí (čemuž samozřejmě vydatně pomáhá křídlo velikosti žehlícího prkna na zádi), tak je prostě po rozjezdu na pár metrech zase objedete a je to v pohodě. Horší je, když nasadí svou specialitu: jedete předpisových 90 km/h po dvouproudé silnici mimo město (tzn. každý směr má jeden pruh) a taková tryskopopelnice se vám přilepí na zadek. Někdy je sranda se lehce dotknout brzdy (ať se rozsvítí brzdová světla), když je za vámi sotva metr, najednou máte za autem velkou mezeru a připosraného frajera. Nicméně za chvíli vás dojede a přichází čas na předjetí. Podmínky jsou ideální: jedete do mírného kopce, v protisměru se blíží auto a on má v autě další čtyři kamarády. Takže nechá zařazenou pětku, protože - jak známo - na pětku se jezdí nejrychleji a začne vás (bez blinkru, co by to byl za machra) předjíždět rychlostí 92 km/h. Srážka s protijedoucím autem je samozřejmě nevyhnutelná a i když by se tím pomohl vylepšit genetický kód lidstva, pořád je tu posádka auta v opačném směru, takže dupnete na brzdu a necháte motorizovaného absolventa zvláštní školy se zařadit...
  9. Tý jóóó to je jak křídlo z Enterprise! Neřídil to Spock ?
  10. Pochlubte se svým rádiem...hledám inspiraci.Hlavně 2din rádia s DvD.
  11. Tak tohle jsem vyfotil u nás na Vsetíně před Hypernovou . . .
  12. Tak jsem se prave z Přerova vrátil... Z počasi jsem měl docela strach,ale nakonec vyšlo,takže celkem pohodový srazík. Při chvilce taky nahodím pár fotek.
  13. Taky nemám co vystavovat... Ale mrknout se určitě dojedu!
  14. Jede někdo na Tuning do Přerova? Škoda jen,že už není na letišti v Bochoři...bych si zavzpomínal na má vojenská léta.
  15. Machoš

    Autostyl Janko

    Taky mám jen přední chrom rámeček.Zatím úplně bez problému.
  16. Jestli berete i nového "kusa" tak se taky hlásím.....
  17. Čau chlapi. Potřebuju vyměnit ostřikovač světel.Jde to nějak jednoduše,nebo budu muset sundat spodni kryt motoru a nějak se tam dostat zezadu?
×
×
  • Vytvořit nový...