Přejít na obsah

mirda666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli mirda666

  • Narozeniny 7.3.1965

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení mirda666

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak snad už ta zima skončila.Nesnáším toto období - zima,tma,auto zasraný,všude marast - než se člověk v hospodě rozehřeje,tak je ožralej . Ale už to bude jenom lepší!!!!
  2. Na jakém principu to funguje??Stává se mi,že po ujetí několika set metů to cinkne,zajedu k benzínce,zkontroluji tlaky a ty jsou v pořádku.Potom už to třeba půl roku neudělá(tlak kontroluji průběžně).Nicméně když jsem jel před Vánoci do Vídně a po 20km to opět cinklo,zastavil jsem a v pravé zadní nebylo ani 1,0 , byl jsem rád že tuto fci. v Octávce mám.Nejde o žádný světoborný problém,ale spíš o objasnění jak to celé funguje. Díky!
  3. nikdo za škodováků v tu dobu se mnou nebyl????
  4. Chlapi - VÚ 8021 - Pardubice - 1985-87. SOK - vyhodnocování letů MIG 21 JJ - byla krásná,ale krátká... mirda666
  5. Mně už to dělá při cca 100km/hod - guma je v pořádku a v servisu jen krčí rameny.Ale jak říkáš -z Prahy do Brna toho má človšk plný zuby. Nevím co s tím. mirda666
  6. Zdravím.Stalo se mi to stejné letos v létě při cestě přes Vídeň - z ničeho nic se celé auto zamlžilo - nevěděl jsem proč. Jedinné co mi pomohlo bylo otevřít všechna okna a vyrovnat teploty. Potom jsem si říkal že jsem prostě měl nějak vyrovnanou teplotu v autě s okolím - a jak jsem vjel do toho mětsta -tak v něm prostě byla o pár stupnů jiná teplota - a ventilace to prostě nezvládla.A jak píšeš -po skle mi valila voda. Od té doby se mi to už nikdy nestalo. Asi jsem moc nepomohl,ale je to má zkušenost. Ahoj.mirda666
  7. Zdravím.Myslíte že při prohlídce při 120.000 km na Octavii II není nutné měnit vzducový filtr?Takto mně to včera na této prohlídce sdělili- tak se jen ptám jaké s tím máte kdo zkušenosti -mně se to zdá divné.Díky.M.
×
×
  • Vytvořit nový...