Přejít na obsah

žloutenka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    280268659

Návštěvy profilu

590 zobrazení profilu

Oznámení žloutenka

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dodo-Kolín : jojo, přesně tu myslím Vždyť jsem stál v řadě. Trošku jste mi pokazili plány, ale nevadí, aspoň bylo na co koukat. Pokud to časově vyjde, tak se k vám příště klidně přidám.
  2. Čau lidi, prosím máte zkušenosti s tím jak poznat, že je jsou špatný silenbloky v uložení motoru. Měli by tam být 3. Levá a pravá strana + prostředek dole. Mám OI RS. Když jedu a sešlápnu spojku, tak cejtim jak mi něco ve předu cukne. Je to takový divný špatně popsatelný cuknutí. Řekl bych, že jsou vážně ty silentbloky v háji, ale jak to potvrdit? Nechci vyhazovat peníze za zbytečný věci. Předem díky za odpovědi.
  3. žloutenka

    Climatronic

    Díky moc, zítra to vyzkoušim. Nejdřív jsem myslel, že se to bude měnit přes VAG a ono je to takhle jednoduchý.
  4. žloutenka

    Climatronic

    Když už se tady bavíte o climatronicu, tak nevíte náhodou jak se daj změnit stupně z Farenhaita na Celsia?
  5. Zdar lidi, je tady popsanejch už hodně stran, ale nečetl jsem všechno, tak jestli už měl někdo stejnej dotaz, nezlobte se. Když jsou vytlumený dveře a dojde k promáčknutí plechu, půjde to vyrovnat nebo ne? Nebo se to vytlumení musí sloupnout? Nedávno mi srnka promáčkla zadní dveře, tak mě zajímá jak by to bylo u předních s vytlumením. Máte zkušenosti?
  6. Taky jsem zkoušel dát CB do octávky, ale už jí zase nevozim. Hlavně jsem řešil anténu, protože jsem nechtěl vrtat do plechů a magnetka se mi taky nelíbí. Vysílačku jsem měl pod rádiem, ale ten kastlík mi tam chyběl. Anténu jsem měl skřípnutou do okna, ale vůbec se mi to teda nelíbilo. Na nějakejch polskejch stránkách jsem našel takovej dvouanténovej bazmek na střechu, kterej se dal místo původní antény. Jedna FM a druhá CB, nikde jsem to ale na českejch shopech nenašel. Další věc která mě napadla, že třeba ford sierra co ještě máme, nemá klasickou FM anténu, která by někde trčela z auta, ale příjem to chytá přez zadní okno, jak tam je vyhřívání. Z jiný rozstřelený sierry jsem vykuchal krabičku, která by se dala nejspíš při menší úpravě připojit na anténní kabel od rádia i na zadní okno u octávky. A do střechy by se dala dát místo původní FM antény CBčková. Třeba vás taky něco podobnýho napadlo, tak se podělte.
  7. [Taky jsem slyšel o jednom případu, kdy si člověk dojel do servisu, aby mu vyčistili klapku. Oni na ní ani nehrábli, pouze jí přenastavili přez diagnostiku..... ale to je extrém.
  8. Nemusí to stát vůbec nic, jenom tvojí práci. Na čištění klapky není nic závratnýho. Teď když to nevidim před sebou, tak si všechno nevybavim, ale stačí odšroubovat 4 imbusy, odpojit nějakou hadičku a můžeš klapku vyndat. Já jsem to čistil védéčkem (WD40) a šlo to pěkně. Možná když pohledáš tady na fóru, tak to najdeš i s fotkama.
  9. Zdar lidi, vyměnil jsem u RSa vzduchovej filtr a nejede tak pěkně jako se starym filtrem. Oba filtry jsou origo ze škodovky. Starej má najeto kolem 6o oookm, tak jsem koupil novej s tim, že už je ten starej určitě ucpanej a čekal jsem, že po výměně auto pojede líp. Ale prd, auto je jak přidušený, sice jede, ale nevytočí se tak rychle jako dřív. Se starym filtrem jsem dostal vždycky kolem třech tisíc kopanec a jelo to jak divý, teď se nic neděje. Po projetí se s novym filtrem jsem tam vrátil starej a je to ok, takže to musí být filtrem. Opravdu nechápu proč to tak je, když by se to auto mělo chovat obráceně. Máte někdo nějaký postřehy nebo podobný zkušenosti?
  10. Taky mi na motoru AUQ vag pořád psal chybu, sporadický pokes tlaku u turba. Dlouho jsem nemohl přijít na to čim to je. Pak jsem měnil komplet výfuk a zjistil, že jsem měl prasklej vlnovec. Po výměně vše OK. Veliká úleva, že to nebylo turbem.
  11. Musím se přidat k ostatním, co mají vzpěry od octaviamana. Cena super, jednání taky a to na mě ještě musel čekat, než se promotám Krumlovem. Takže Ddíky za ně.
  12. Taky si tady do toho topicu něco přihodim. Nevím jestli je to závada nebo ne, ale moc se mi to nezdá. Mám OI RS. A tady je problém....ručička na teploměru mi ukazuje tak jak má. Když se auto ohřeje, tak drží 90 a pohoda. Ale včera jsem ujel cca 10km v klidnym tempu a venku taky nebylo žádný vedro, takže žádný přehřívání auta. A po tom co jsem přijel a chcípnul motor, tak taky ještě dobu běžely větráky. Znamená to teda, že je nějaký čidlo v pr....? Ani pořádně nevim kde bych ho měl případně hledat. Za 14 dní chci autem daleko na dovču a chtěl bych to mít v cajku. Díky za případné odpovědi.
  13. Jsi chytrý pionýr Na řemen jsem koukal hned po problému jestli tam vůbec ještě je a dneska jsem ho kontroloval, ale jenom zběžně. Když jsem za něj tahal rukou, tak se mi zdál OK, ale bylo to narychlo, tak zítra to omrknu důkladně. To cvakání se mi nelíbí, kámoš má taky RS a necvaká mu tak jako mě, řekl bych, že to jeho neni slyšet vůbec. Asi bych potřeboval něčí odborné ucho. Ale díky.
×
×
  • Vytvořit nový...