Přejít na obsah

erozim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem erozim

  1. Díky všem za rady. Já někde koukal, že origo bude stát jeden kus 200,- a neorigo třeba 45. Pokud je to jak říkáš akurčitě neni co řešit a je asi lepší koupit origo. Já jsem třeba myslel, že někdo ví přesně jaký se dával průměr stabilizátoru na RS abych i věděl jestli jsem dobře přeměřil.
  2. Díky moc za rady. Do Škodovy s VINem mě taky napadlo, ale nemusel bych mí orig.díl, stačil byl levnější nějaký přibližně srovnatelný neorigo..
  3. Ahoj, omlouvám se, vyjádřil jsem se nepřesně - potřebuju vyměnit uložení stabilizátoru - ty dvě gumy co tam jsou. Dobře, rozměr stabilizátoru posuvkou mi vyšel přesně 20 mm, takže mi to nesedí na žádný rozměr ani minus ty 2mm jak píšeš.
  4. Omlouvám se, že zakládám nové téma,ale hledal jsem tu 2 hodiny a nenašel jsem to co potřebuju a do žádnýho tématu zde se mi zdá, že se to nehodí, takže: chtěl bych poprosit - potřebuju vyměnit silenbloky uložení přední nápravy na Škoda Fabii RS 96 kw, r.v. 7/2004, nevíte zde jaký je průměr stabilizátoru? Našel jsem, že se dělá 16, 17, 19.8 a 20.8mm. Když ho přemeřím šuplerou vyjde mi cca 20 mm, takže první 2 menší typy můžu vyloučit, vypadalo by to tedy na 19,8mm, ale neni spíš logické že fabia RS bude mít největší 20,8mm? Předem děkuji za jakýkoli postřeh.
  5. No asi by to řešení bylo právě. Malinko sákne chladič, cca 2-3 dcl./500km. Než rovnou výměna. Mě to zajímá i čistě teoreticky jestli v té chlad.kapalině jsou vidět potom stopy použití po tomto utěsňovadle? :-)
  6. Někdo zde píše, že na utěsnění drobných netěsností lze použít nějaký přípravek do chladící kapaliny. Víte někdo když se to dá to "růžové" G12 jestli ji to nějak zakalí nebo obarví? Díky moc za názor.
×
×
  • Vytvořit nový...