Přejít na obsah

kenny_fx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    231
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kenny_fx

  1. Zdar chlapi, když mi mechanik měl měnit termostat, tak zjistil, že mám prasklé hadice od chladícího systému. Nová stojí přes 3000,-. Nebude termostat měnit, protože by se to zavzdušnovalo. - > tak mě napadlo, že bych použil utěsnovač od liqui moly, myslíte, že to pomůže? Díky za vaše názory.
  2. tak pořád studený není, jen pokud jedu z kopce bez plynu tak se začne ochlazovat.
  3. kolik to může stát ta výměna termostatu?
  4. Zdar chlapi, až se mi zahreje auto na 90 stupnu, tak stejne pri jizde bez plynu zacne teplota klesat. Stava se to i po 50km jizdy. Je to normalni, ze se auto bez vykonu ochlazuje? Díky
  5. Co si o tom myslíte? Taková kravinka. Při focení v noci nejde SPZ na snímku přečíst. http://www.megadarky.cz/Ostatni-gadgets/40...9476003068.html
  6. to máš nějak málo otáček, ne? zkus to lechtat při 2000
  7. zítra jí jdu vyčistit, uvidíme. Jaké hodnoty ti ukazoval VAG?
  8. mám to stejné, škrtící klapka!
  9. Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat kolik může stát vyčištění skrtící klapky, jelikož mi to při studeném motoru cuká a kolísá na volno běh otáčky (asi to bude klapka). A je lepší v tomto případě zajet spíš do autorizovaného servisu škoda? Díky.
  10. kenny_fx

    3 světla?

    Mám to jako toto auto:
  11. kenny_fx

    3 světla?

    Zdar chlapi, mám blbej dotaz, zajímalo by mě co to je? (na obrázku) Já na své octavii mám jen mlhovky a normální světlo, ale co je to uprostřed?
  12. Mrkněte sem! Mám podobný problém...
  13. Jeden kámoš si myslí, že to bude škrtící klapka... protože se mi stane, že jak to začne kolísat a já přidám plyn tak to nereaguje.
  14. chlapi, tak bylo to ložisko, dnes vyměněno a je ticho.
  15. blížíme se do finále... ještě pár detailů a bude hotovo. Pak pošlu fotky pod kapotou...
  16. no nevím jak to vyzkoušet, když zamnku tak pak přes dálku řidičovi dveře neotevřu, musím klíčem. btw. při otevření dveří se interier rozsvítí.
  17. Zdar chlapi, nezamykají se mi dveře u řidiče přes DO - musím je zamykat přes klíč a nebliká mi na dveřich ta červená kontrolka safelock. Čím to může sakra být? :-( KDYZ DVERE OTEVRU, TAK INTERIER SE ROZSVITI.
  18. Zdar chlapi, včera ráno jsem chtěl zamknout/odemknout auto přes dálkové ovládání a vše se zamkne jen u řidiče nic. Až po 4x pokusu se to zamklo. Musím zamykat přes klič. čím to může být?
×
×
  • Vytvořit nový...