Přejít na obsah

mcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    362
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli mcz

  • Narozeniny 12.1.1990

Návštěvy profilu

1 163 zobrazení profilu

Oznámení mcz

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. po vypnutí motoru se nahodile po opuštění auta rozsvítí světla a kontrolky u zamklého auta, v paměti závad mám také chybu 00003. Baterka se úplně vybije. Baterka měla již asi 5 let a nešla již dobít takse koupila stejná nová, ale problém přetrvává. Auto jinak startuje bez problému a nijak zvláštně se nikde nic neprojevuje. Mohl by to být problém se spínací skříňkou nebo s imobilizérem? diky
  2. mcz

    Rezonance

    mrknu na to, diky za info Franto. celeston: rána po startu se začla oběvovat po výměně rozvodu, ale už to přestalo :) měl jsem podezření na žhaviče. Koupil jsem nové, ale ještě jsem je nevyměnil. když to přestalo. Uvidím v mrazech.
  3. najeto 185k km. Při rozjezdu a nebo pomalé jizdě do 1500ot/min jednicka i dvojka uvnitř auta silene rezonuje co se dá, z venku je také slyset rachot. Na volnoběh motor klidný, zvuk pravidelný. Rozvody nové ve 180k km, problém s rezonováním i před. motor BJB bez chipu, tovarní stav. Jde taky o dvojhmotný setrvačník?
  4. mcz

    Rezonance

    taky mam problém s rezonancí, při rozjezdu hlavně nebo pak jizda na jednicku snad i dvojku od volnoběhu až do 1200-1300 ot, zkoušel jsem sundat plastový kryt motoru a delato stejně. Auto ma najeté 180k km a letos pujde na vyměnu rozvodu tak jsem zvedavy zda to nema nejakou souvislost.
  5. mcz

    Motor 1.0 TSI

    https://www.novinky.cz/auto/testy/405834-litrovy-trivalec-poprve-v-octavii-vykonu-se-nebojte-zvukem-nepotesi.html
  6. mcz

    Koupě Octavie II

    cebia me dost sklamala, kupoval jsem bazarové auto suzuki, v suzuce mne rekli spoustu informaci o servise atd i Km prubeh jakto knim jezdilo apk jsem videl k auto na bazaru nejvyssí verzi udaju od cebia a uplne jiné KM jiné KM na aute vsechno spatně tak kde je potom problém? kdo lze origo servis, bazar nebo cebia?
  7. mcz

    Koupě Octavie II

    vymena spojky v 90k km to je nejak brzo ne? proc byla menena potom bych patral
  8. mcz

    Koupě Octavie II

    a ted si predstav ze jedes v anglii kamionem s levostraným rizením toje teprve legrace :-D
  9. mcz

    Zimné pneumatiky

    za fabrikou staví novou halu prý seto bude jmenovat partiovka fabie od 125000,- včetně dph :-D
  10. mcz

    Zimné pneumatiky

    vozim pneu jakto tady nekdo nazval jak do prvovýroby (oficialni sklady pro automobilky i samotné automobilky) tak i druhovýroby (sklady, prekupníky, eshop atd.) a ze by nekdo nekdy rikal neco o jiné kvalite pneu jsem nezaslech, se schvalne zeptam v continentalu v otr na nakladce... jinak z tama se vozi pneu do MB, vozi setam pneu i z nemecka i od jiných vyrobcu nez je conti. v anglii kde se vozi pneu pro land rover sklada vedle me polak s pneu vyrobenýma v polsku myslíte si ze by landrover objednaval "polský smejd" na prvovýrobu. kazdy at si verí čemu chce a jezdí na čem uzna za vhodné jak ma nekdo vsugerovanou nejakou informaci tak proste to tak je a jinak to nebude.
  11. tak to potom jo :-) a jde nastavit aby svitil pouze predek a pri tme se zapl zadek + budiky?
  12. Zdravím, mám nastavenou skandinavii - auto. zapnutí př. potkávacích světel auto ma destový a světelný senzor v rezimu tunel auto reaguje na tmu, ale zapíná pouze osvětlení pro budíky, zadní světla svítí stále :-( copak mám špatně nastavené? předem děkuji 49888F011004140000110D000000000000097F075C
  13. www.ipneu.cz - ContiTrade Services s.r.o. (barum continental otrokovice) uvedené ceny včetně dopravy (platí od 3ks pneu nebo 1ks disku) často mění cenu zboží, ale mam zkušenost že jsem koupil pneu v rozměru 185/60 R14 (fabia) za necelých 750,-ks včetne dopravy ikdyz jinde cena byla i pres 1000,- bez dopravy, vše v pořádku :-) mohu jen doporučit
  14. tak ted setam nabízí nové za 8kil jen, počkej par dní nebo si najdi nekoho kdo tam prodava díly na OII a napis mu, bokem ti to proda ja tam kupoval 2x jednou za 150,- kus a pak za 200,- kus
  15. na aukru kup použitý, přelakuješ origo odstínem ve spreji a mas opraveno max za 300,- včetně barvy, už jsem jich vyměnil asi pět, mam i jeden do rezervy už nachystaný :-)
×
×
  • Vytvořit nový...