Přejít na obsah

Mike27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mike27

  1. Halo, díky všem za poradu. Problém je, že jsem v Thajsku. Měl jsem to u jedněch, co dělaj evropská auta (Škodovku tady moc nikdo nemá, já mám po Oktávii 2001, ještě jezdí, teď 8 let Supa), kde zjistili diagnostikou závadu P17BF Hydraulic Pump, Play Protection. A také: P189C Function Restriction due to Insufficient Pressure Build-up A tady to ukázalo specifikaci převodovky: Ten kód P17BF je na youtube: DSG 7 OAM repair kit https://youtu.be/h6qferAXYZc Kinergo Equipment Tam to říká, že když se objeví P17BF tak je buď prasklé těleso ventilu nebo poškozený akumulátor. (The reason P17BF error appears is either a crack in the body of Valve Body or a damaged accumulator.) Dalším zjišťováním se na nic konkretního nepřišlo, (ptali se telefonem do Bangkoku experta na VW/Audi převodovky, ale ten jim mnoho neřek), že tedy to rozhodí. Zatím ale jsem se nerozhodl, jezdí to normálně, nevidím nic špatného, necuká, jen ten montážní klíč se tam objevuje střídavě se stupněm zařazení D1, D2, atd, ale jen když se to ohřeje. A když zastavím a vypnu zapalování, znovu rozjedu, tak to zase po jistý čas nedělá, až později. Nemůže to přece jen být ten olej? Někde čtu, že se olej má vyměnit po 60.000. Nemáte někdo novější knihu, kde je zmíněna tato kontrolka?
  2. Díky, diagnostiku nemám. Je možné, že je problém s olejem? Mám 120.000km, myslím, že jednou už byl měněn.
  3. Objevuje se mi v displayi (někdy) montážní klíč přerušovaně s číslem převodového stupně. Předtím jsem už pár měsíců zaznamenal, že když ráno zařadím R, musím to přes N znovu zopakovat, aby se to rozjelo. V instrukcích (čs.,E 2010, 2011) není nic o displayi převodového stupně DSG, jen o manuelních.
  4. @Matelkoxxl: vřelé díky, to pomohlo, ani tomu nemohu věřit, že se to podařilo. Stáhnul jsem RNS_510_FW_5238_update a vypálil na DVD, to strčil do Columba a začalo se to nahrávat, ukázalo 55 min. Přestože jsem po pár minutách musel startovat a jet s tím, nepřerušilo se to a úspěšně se to nahrálo, aniž by to smazalo muziku na HDD, co tam byla před tím. A úspěšně se dala znovu nastavit i angličtina a další věci. Záhada, proč ten FW po letech přes noc zmizel, doufám, že se to nebude opakovat. Tu muziku z DVD (nahrané v PC od Youtube) jsem tam naládoval pár týdnů před tím (asi 4 GB) přes DVD, a denně to hrálo OK. Že bych tam připašoval nějaký virus? Jen ten Navigátor znova se hlásí o Navigation DVD - když zmáčknu MAP nebo NAV - jako těch dosavadních 6 let. Otázka: Má to být nějaký software, který by tam měl být před nahráním jakékoliv mapy?
  5. Přes noc mně přestal hrát Columbus. Řeč se změnila z Angličtiny na Německou a nejde jiná nastavit, ukazuje že se ta zvolená řeč nabíjí, ale tak to trvá celé hodiny, ostatní funkce to blokuje. CD to nehraje ani HDD, co tam je nahráno, přestože to ukazuje, že to tam je. Menu to ukazuje, ale nic se s tím nedosáhne. Jsem v Thajsku, mám to tady 6 let, od začátku bez nabitého Navigátora, neb to CD nedodali a ani později jsem to nedostal, přes urgence až do MB. Jinak vše do teď v Columbusu fungovalo (radio, DVD, Bluetooth). Ví někdo co s tím?
  6. Jo bejvaly doby před drahnými léty, kdy jsem to potřeboval někdy i v Praze, v Thajsku to potřebuju dost často.
  7. Nutné na některých parkovištích, aby se to dalo pošoupnout
  8. Octavia SLX 2.0: Po nastartování v P nebo N, nejde přepnout na D ani R. Pomáhám si trikem nastartovat v mezipoloze a hned tam šoupnout D nebo R. Nejdříve se to stávalo jen někde, teď už pořád. Dá se něco poštelovat nebo se musí něco vyměnit?
  9. Mike27

    Central oprava

    Můj problem je, že klíček zpstal v zapalování a po vystoupení se vče zamklo. Octavia Combi 2000, original klíček
×
×
  • Vytvořit nový...