Přejít na obsah

homer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli homer

  • Narozeniny 17.3.1971

Oznámení homer

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Klucííí,potrebuji zjistit jak maji bezet vrtule v motoru,kdyz pustim klimatronic!!??Nastartuju a,kdyz stojim celem k motoru tak se toci prava vrtule.Kdyz pomackam vsechno mozny na klimatroniku tak ta leva se ani nehne!! Ma se tocit i v zime nebo spina az v lete??Dekuji.
  2. homer

    Spotřeba TDI

    Zda se mi,ze mi nejak zere octavka 1.9tdi,81kw,bez cipu,r.v.99,m.r.2000. Prumer na pc sice ukazuje 5.5l,ujetych asi 100km po dalnici a tak 50km vesnice a mesto,ale na 10litru je to nejak malo,ne??Byl jsem zvyklej pri jizde seatem 1.9tdi sice 66kw jezdit 200km za 10litru. je pravda,ze kdyz mi zacala vynechavat vaha tak jsem jezdil 100km za 10litru. Tak se ptam cim vsim je na vine vyssi spotreba krome vahy?? Po cem jeste jit??
  3. homer

    Starter

    kolik stal ten novej starter??Taky ho hodlam vymenit.
  4. homer

    skubani motoru

    Kluciii kolik maji bejt tlaky ve valcich??? Motor AHF,1.9tdi,81kw,r.v.99,m.r.00.
  5. homer

    rozvody

    Tak to placu za Tebe!!To muselo nasrat,vid?? To se stat me tak se asi picnu!! Citim s Tebou!!
  6. Co jsem se ptal ve Skodovce tak od zacetku vyroby jsou celopozink.Ale taky jsem slysel,ze postupem casu to zaceli mixovat s cernym plechem,pac cena pozinkovanyho plechu sla moc do nakladu.Tak nevim jestlo je to pravda. Ja mam 99,s korozi zadny problem,ale uz jsem videl i nejake 01,02 i 04 a pekne zrzky.
  7. homer

    rozvody

    Nevite jak to mam ja s rozvody,kdyz mam 1.9tdi,81kw,motor AHF,r.v. je 99,ale modelovy rok 00.Auto je vyrobene 26.5.99. V servisce z Nemecka jsou delany v 80.000km tak nevim??!! Na kastliku rozvodaku zhora je nejakej nalepenej origo stitek,da se z toho neco zjistit??
  8. homer

    piskanie

    Ja bych to resil natahnutim a popripade i vymenou klinaku. Mazanim nic nevyresis,maximalne to,ze ti bude prokluzovat.
  9. Videl bych to na starter.Me pomohlo to vycistit,jinak generalka.Ale neni to tak hrozny.
  10. Ty mas stesti,ze jsi to koupil na svuj motor,ale ty mas to tesneni co vyfotil Suchca ve svem prispevku a to my s Octavie81 nemame. My mame tri ouska a z toho jeste jedno hranaty. a navic ty mas rozmer nejakych 53mm a my tusim 72,3mm.
  11. Ja volal primo do Mlade Boleslavi technikum a maji stejnou etku co maj ve skodovkach.Takze mi vubec nepomohli. Taky to teda nechapu co tam mam za olej.chladic.
  12. Ja mam problem,ze mi nefunguje zadni ostrikovac.Sterac stira,ale na sucho!!Predni ostrikovace skla funguji. Tak bych uvital nejakou tu radu jak to rozebrat a zprovoznit!!Diky za kazdou radu.
  13. tak nakonec jsem koupil naftovej bosch za 522kc a kabinovej jsem vyfoukal kompresorem a je jak novej.Ale na jaro koupim novej.
  14. dekuji za vysvetleni,jen jsem se lekl toho nazvu.Nevedel jsem,ze se tomu tak rika.
×
×
  • Vytvořit nový...